C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Katisiowa do fryzjera idzie :lol: Fajniusio :loveu: Jestem ciekawa jak będzie wyglądać:D Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 roxi-malina napisał(a):A nie moze fryzjer przyjechać do was?:roll: Bo do mojej koleżanki to fryzjer przyjeżdża do domu i pare razy widziałam jak on to robi więdz ja swojego yorka chyba sama będe obcinać:evil_lol: I widzicie temat sam sie rozkręca:multi: Ja bym nie chciała żeby fryzjer przyjeżdżał do nas do domu, Viki by nie usiedziała na miejscu i pełno kłaków wszędzie. Tak przynajmniej jest grzeczna bo troszkę przestraszona i w domu mamy porządek.;) Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 roxi-malina napisał(a):A nie moze fryzjer przyjechać do was?:roll: Bo do mojej koleżanki to fryzjer przyjeżdża do domu i pare razy widziałam jak on to robi więdz ja swojego yorka chyba sama będe obcinać:evil_lol: I widzicie temat sam sie rozkręca:multi: Skibka napisał(a):Ja bym nie chciała żeby fryzjer przyjeżdżał do nas do domu, Viki by nie usiedziała na miejscu i pełno kłaków wszędzie. Tak przynajmniej jest grzeczna bo troszkę przestraszona i w domu mamy porządek.;) Właśnie tak jak Skibka napisała... Kati na swoim nie ustałaby w miejscu i w ogóle... Może dla innych psów to jest dobre ale dla Kati raczej nie... Poza tym u nas fryzjer nie jeździ po ludziach... Domka_Czika napisał(a):Katisiowa do fryzjera idzie :lol: Fajniusio :loveu: Jestem ciekawa jak będzie wyglądać:D Ja też jestem ciekawa... Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej... Jak ją utnie tak że nawet yorka nie będzie przypominać...:roll: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Włosy nie zęby odrosną.:evil_lol: Viki też raz wyglądała jak pudel ale pare tygodni i włosy odrosły.:lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Włosy nie zęby odrosną.:evil_lol: Viki też raz wyglądała jak pudel ale pare tygodni i włosy odrosły.:lol: Niby tak...:roll: Pamiętam Viki:loveu: Troszkę śmiesznie wyglądała:evil_lol:, ale teraz całkiem fajnie:loveu: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Włosy nie zęby odrosną.:evil_lol: Viki też raz wyglądała jak pudel ale pare tygodni i włosy odrosły.:lol: Zęby i włosy mają jedną wspólna cechę - obie te rzeczy można mieć sztuczne:evil_lol: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Zęby i włosy mają jedną wspólna cechę - obie te rzeczy można mieć sztuczne:evil_lol: Haha właśnie to jak Ci się Kati nie będzie podobać to pujdziesz i za parę tysięcy dasz jej przedłużyć włosy i będzie jak dawniej.:evil_lol: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Haha właśnie to jak Ci się Kati nie będzie podobać to pujdziesz i za parę tysięcy dasz jej przedłużyć włosy i będzie jak dawniej.:evil_lol: Wystarczy dobre dobranie peruki :evil_lol: Tylko to chyba na kropelkę, bo jak Kati wyrwie w biegu to taka normalna się nie utrzyma :evil_lol: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U nas było tak, że pieska się zostawiło i przychodziło po określonym czasie. Raz oddałam go do wyczesania(zrobił mu się kołtun za uchem), ja przychodzę po Corka a on ostrzyżony:placz:. Dlatego teraz sama się za niego wzięłam:razz:(nawet się nie wiercił;)) Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Zęby i włosy mają jedną wspólna cechę - obie te rzeczy można mieć sztuczne:evil_lol: Bardzo śmieszne!:angryy: Skibka napisał(a):Haha właśnie to jak Ci się Kati nie będzie podobać to pujdziesz i za parę tysięcy dasz jej przedłużyć włosy i będzie jak dawniej.:evil_lol: Pare tysięcy? Myślałam że to trochę tańsze jest... Domka_Czika napisał(a):Wystarczy dobre dobranie peruki :evil_lol: Tylko to chyba na kropelkę, bo jak Kati wyrwie w biegu to taka normalna się nie utrzyma :evil_lol: Kropelka nie trzyma aż tak długo:eviltong: Cortezik_82 napisał(a):U nas było tak, że pieska się zostawiło i przychodziło po określonym czasie. Raz oddałam go do wyczesania(zrobił mu się kołtun za uchem), ja przychodzę po Corka a on ostrzyżony:placz:. Dlatego teraz sama się za niego wzięłam:razz:(nawet się nie wiercił;)) Jak to??? Miał być uczesany i go ścięli??? Koszmar normalnie:crazyeye: Ja już powiedziałam, samej Kati nie zostawię, nie ma takiej opcji... Jak jakieś 2 miesiące temu jej włoski trochę podcinałam to też ładnie stała i się nie kręciła:multi: Myślę że teraz też będzie dobrze:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ano śmieszne:diabloti: Wcale NIE!!!!:angryy::mad::angryy: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a): Pare tysięcy? Myślałam że to trochę tańsze jest... Moja koleżanka płaciła 1200zł no ale pies ma trochę więcej włosów to chya by drożej przyszło.:evil_lol: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wcale NIE!!!!:angryy::mad::angryy: Nie wyobrażąsz sobie takiej fajnej Kati jak tak fajnie biega, a tu wiatr perukę powiał :diabloti: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Moja koleżanka płaciła 1200zł no ale pies ma trochę więcej włosów to chya by drożej przyszło.:evil_lol: Nie no myślę, że aż tak źle nie będzie żeby trzeba było przedłużać... Oby... Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Nie wyobrażąsz sobie takiej fajnej Kati jak tak fajnie biega, a tu wiatr perukę powiał :diabloti: Ja bym sobie peruki nie kupiła a co dopiero Kati... Poza tym z tego co wiem nie ma jeszcze peruk dla psów:evil_lol: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jak to??? Miał być uczesany i go ścięli??? Koszmar normalnie:crazyeye: Ja już powiedziałam, samej Kati nie zostawię, nie ma takiej opcji... Jak jakieś 2 miesiące temu jej włoski trochę podcinałam to też ładnie stała i się nie kręciła:multi: Myślę że teraz też będzie dobrze:loveu: Tak, ja wchodzę a pierwsze co w oczy mi się rzuciło to masa włosów na podłodze:angryy:. Po za tym nie mogłam zrozumieć czemu Corek się trzęsie:placz:. To był sprawdzony fryzjer. Ja strzygłam przez grzebień;). Jak już masz wprawę z nożyczkami to dasz rade:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Tak, ja wchodzę a pierwsze co w oczy mi się rzuciło to masa włosów na podłodze:angryy:. Po za tym nie mogłam zrozumieć czemu Corek się trzęsie:placz:. To był sprawdzony fryzjer. Ja strzygłam przez grzebień;). Jak już masz wprawę z nożyczkami to dasz rade:loveu: To ja nie wiem co bym takiemu fryzjerowi zrobiła... I tu się spawdza właśnie chodzenie razem z psem a nie zostawianie go samego... Po pierwsze pies się nie boi a po drugie widzisz co robią i jak coś idzie nie tak to możesz powiedzieć... Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nie no myślę, że aż tak źle nie będzie żeby trzeba było przedłużać... Oby... Ja moją planuję trochę przyciąć na lato, a jak nie odrosnie do takich mrozów to kurteczkę jej kupimy :evil_lol: Ale nie tak jak yorka tylko jak sierść krótsza, żeby była i firankę jak się da na łapkach :loveu: U mnie już 47% ściągania RS3!:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ja moją planuję trochę przyciąć na lato, a jak nie odrosnie do takich mrozów to kurteczkę jej kupimy :evil_lol: Ale nie tak jak yorka tylko jak sierść krótsza, żeby była i firankę jak się da na łapkach :loveu: U mnie już 47% ściągania RS3!:multi: No wyobrażam sobie Cziki obciętej tak całkiem krótko:evil_lol: Lece na pierwszą miłość... Będę po 19... :bye: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No wyobrażam sobie Cziki obciętej tak całkiem krótko:evil_lol: Lece na pierwszą miłość... Będę po 19... :bye: Też patrzę na Pierwszą Miłość:loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To ja nie wiem co bym takiemu fryzjerowi zrobiła... I tu się spawdza właśnie chodzenie razem z psem a nie zostawianie go samego... Po pierwsze pies się nie boi a po drugie widzisz co robią i jak coś idzie nie tak to możesz powiedzieć... Poprzednie wizyty były ok. W Bydgoszczy mamy dwa psie salony na krzyż, a za pierwszym razem wymagał fryzjera;). Po za tym ja opowiadam co mi się przydarzyło;). Nie mówie że z Kati musiało by być tak samo ;) Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Też patrzę na Pierwszą Miłość:loveu::loveu: Wy się zaraz ,,zserialowujecie " od tych miłości wszystkich:shake::evil_lol: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Wy się zaraz ,,zserialowujecie " od tych miłości wszystkich:shake::evil_lol: Do tego to ja mam daleko.:lol: Pytałam o coś na mojej galerii.:grins: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):Też patrzę na Pierwszą Miłość:loveu::loveu: Oglądasz coś jeszcze z seriali?:cool3: Cortezik_82 napisał(a):Poprzednie wizyty były ok. W Bydgoszczy mamy dwa psie salony na krzyż, a za pierwszym razem wymagał fryzjera;). Po za tym ja opowiadam co mi się przydarzyło;). Nie mówie że z Kati musiało by być tak samo ;) No tak, wiem... Tylko wolę iść z nią, żeby po prostu się nie bała, a jak będę, to można w sumie wszystko na bieżąco ustalać np. jam mordkę itp. :-) Domka_Czika napisał(a):Wy się zaraz ,,zserialowujecie " od tych miłości wszystkich:shake::evil_lol: Czy ja wiem...:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts