Karolina. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Domka_Czika napisał(a):Gdyby nie to, że znalazłam już klienta( siorkę moją) to bym dała:D To niech przeczyta, a potem mi oddasz :cool3: Quote
C&B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam :cool3: Możesz mi oddać :eviltong: Gdyby nie to, że znalazłam już klienta( siorkę moją) to bym dała:D Quote
roxi-malina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia:shake: Może ty coś wymyślisz??? Jest wiele możliwości:eviltong: Np. możemy polecać i opowiadać jakieś ciekawe filmy lub ksiązki (np. oglądaliście milionera z ulicy? Leci teraz w kinie ale ja mam na kompie:eviltong: i jest fajne) Albo wstawiaj Paulina więcej zdjęć Kati albo jakieś ciekawe i śmieszne zdjęcia Kati:p Możesz opowiedzieć ciekawą historie która przydażyła sie Kati albo tobie (np. ide sobie z nią na spacer i tu nagle wyskakuje wilk:p) Możemy gadać jakich to mamy beznadziejnych nauczycieli itp.:p Jest wiele możliwości i trzeba coś tylko wymyśleć :P A tak właściwie to macie grono?:p Quote
Gosia2406 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przyszliśmy sie przywitać poniedziałkowo. Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Cześć Gosia, Domka, Roxi i Karolina:bye: Domka, To dużo ci się uzbierało:evil_lol: Roxi, To od czego zaczynamy?, bo widzę, że pomysłów masz pełno:crazyeye: Quote
roxi-malina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Gosia, Domka, Roxi i Karolina:bye: Domka, To dużo ci się uzbierało:evil_lol: Roxi, To od czego zaczynamy?, bo widzę, że pomysłów masz pełno:crazyeye: To dopiero początek moich pomsłów :eviltong: gdybym miała pisać wszystkie to by galeria sie skończyła:p Ale dobra robimy wyliczanke Wpadła bomba do piwnicy........żeby było lodowisko to wypowiedz swe nazwisko... ble ble ble i wyszło na ciekawe historie Kati:p No to Paulina opowidaj :eviltong: TYLKO NAS NIE ZANUDZAJ!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Ciekawej przygody ostatnio nie miała:shake: Ale muszę się pochwalić że ładnie umie już prawie chodzić przy nodze, oczywiście jak idziemy same, bo jak idzie ktoś jeszcze to już nie idzie jej tak dobrze:placz: No ale cały czas się uczymy, więc może być tylko lepiej:multi: A dzisiaj się dowiedziałam, że moja pani od polaka ma yorka:loveu: W sumie to już od świąt ma więc teraz ma już jakieś 4 miesiące... Wiem tyle że jest to suczka, z rodowodem... No... w piątek jak mnie nie było to się pytała czy ktoś wie co zrobić jeśli york gryzie tapetę, więc jej powiedzieli żeby poczekała na specjalistkę od yorków:evil_lol: czyli mnie:evil_lol: Dzisiaj przychodzę, ona siedzi, taka cisza i nagle się pyta czy jest ta specjalistka od yorków:evil_lol: no to wszyscy od razu na mnie:evil_lol: No i mi się pyta o te tapety i jeszcze mówiła że jej buty gryzie:evil_lol: No a potem mi pokazała jej fotki:loveu: Słodziutka:loveu::loveu::loveu: A ona na to słodki diabełek, wszędzie jej pełno:evil_lol: No i wyszło na to że ja mam spokojnego pieska, który nic nie gryzie i nie lata wszędzie:loveu::loveu::loveu: a ona diabełka:loveu::evil_lol::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 laurin napisał(a):cześć Paulina:multi: Cześć Ania:bye: Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Wymiziaj Kati:loveu: Hejka Karolina:bye: Już wymiziana:loveu: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To o czym dziś pogadamy, bo mi nudno bo nie byłam w szkole, bo chora jestem i sciągam sobie grę:) Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):To o czym dziś pogadamy, bo mi nudno bo nie byłam w szkole, bo chora jestem i sciągam sobie grę:) A ja byłam... Zdrowa jestem:evil_lol: Jaką grę ściągasz???:cool3: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A ja byłam... Zdrowa jestem:evil_lol: Jaką grę ściągasz???:cool3: Riding Star 3;) Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Riding Star 3;) A to nie znam takiej:shake: A tak co tam u was??? Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A to nie znam takiej:shake: A tak co tam u was??? Taka o koniach :D U nas juz pisałam - ja chora, Czikusiowa czeka, aż mój brat wróci, bo wczoraj jej obecał długaśny spacer i sie spóźnia :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Taka o koniach :D U nas juz pisałam - ja chora, Czikusiowa czeka, aż mój brat wróci, bo wczoraj jej obecał długaśny spacer i sie spóźnia :evil_lol: U nas by się nie dało wyjść na spacer... Wieje:shake:, i co chwilę coś pada:placz: Rano deszcz, potem śnieg, potem się niebiesko zrobiło i słońce wyszło potem znowu śnieg a teraz nic ale pochmurno:shake: I to ma być wiosna??!!??:angryy: Quote
C&B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):U nas by się nie dało wyjść na spacer... Wieje:shake:, i co chwilę coś pada:placz: Rano deszcz, potem śnieg, potem się niebiesko zrobiło i słońce wyszło potem znowu śnieg a teraz nic ale pochmurno:shake: I to ma być wiosna??!!??:angryy: U nas biało, jak w połowie zimy:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):U nas biało, jak w połowie zimy:shake: No a niedługo święta wielkanocne... Chociaż pogoda bardziej przypomina gwiazdkę:shake: Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Właśnie przed chwilą dzwoniłam do psiego fryzjera i umówiłam się na 7 kwietnia na 15.00:loveu: To parę dni po nas.:lol: Ile płacisz średnio za wizytę?:lol: A bo do pogody to u nas też raz pada deszcz/ śnieg/ grad a potem słoneczko ale teraz akurat aż słońce od monitora się odbija.:loveu: U nas w sobotę ma być 15 stopni!:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Właśnie przed chwilą dzwoniłam do psiego fryzjera i umówiłam się na 7 kwietnia na 15.00:loveu: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Właśnie przed chwilą dzwoniłam do psiego fryzjera i umówiłam się na 7 kwietnia na 15.00:loveu: A ja dzisiaj ostrzygłam Corka:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):To parę dni po nas.:lol: Ile płacisz średnio za wizytę?:lol: A bo do pogody to u nas też raz pada deszcz/ śnieg/ grad a potem słoneczko ale teraz akurat aż słońce od monitora się odbija.:loveu: U nas w sobotę ma być 15 stopni!:multi: A wy kiedy idziecie??? Nie wiem ile... Jeszcze tam nigdy nie byłam... W internecie mają napisane 50 zł za samo strzyżenie. No a to jest jedyny salon u nas w którym właściciel może być przy strzyżeniu... Przynajmniej tak napisali... Jak mi nie pozwolą być z Kati to ja nie pozwolę jej obciąć:evil_lol: No u nas też miało być 15 ale teraz tvn podaje, że tylko 10:shake: Cortezik_82 napisał(a):A ja dzisiaj ostrzygłam Corka:evil_lol: A ja pierwszy raz pójdę, żebym wiedziała jak się tnie i w ogóle niech jakiś kształt nada... A potem zobaczymy... Quote
Skibka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A wy kiedy idziecie??? Nie wiem ile... Jeszcze tam nigdy nie byłam... W internecie mają napisane 50 zł za samo strzyżenie. No a to jest jedyny salon u nas w którym właściciel może być przy strzyżeniu... Przynajmniej tak napisali... Jak mi nie pozwolą być z Kati to ja nie pozwolę jej obciąć:evil_lol: My idziemy 30 marca raz już tam była ale nie byłam przy strzyżeniu ale teraz jadę z nią sama bez rodziców to zostanę i popatrzę. My ostatnio płaciliśmy 55zł z kąpielą to wcale nie jest dużo jak na lepszego fryzjera.:lol: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Skibka napisał(a):My idziemy 30 marca raz już tam była ale nie byłam przy strzyżeniu ale teraz jadę z nią sama bez rodziców to zostanę i popatrzę. My ostatnio płaciliśmy 55zł z kąpielą to wcale nie jest dużo jak na lepszego fryzjera.:lol: To tanio w sumie... Tam gdzie ja idę z Katią to kąpiele mają za 15-30 zł +20zł za każdą godzinę suszenia z wyczesywaniem czy jakoś tak:roll: Jak by mi nie pozwoliła zostać to nie będę jej tam obcinać, już sobie powiedziałam że albo wchodzimy razem albo w ogóle nie wchodzimy... My idziemy same, bo wiem że iść z kimś to to samo co w ogóle nie iść... Bo Kati nie pozwoliłaby na to żeby ktoś został np. w poczekalni a jak już by wszyscy weszli to by pewni się kręciła i wyrywała... Quote
roxi-malina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A nie moze fryzjer przyjechać do was?:roll: Bo do mojej koleżanki to fryzjer przyjeżdża do domu i pare razy widziałam jak on to robi więdz ja swojego yorka chyba sama będe obcinać:evil_lol: I widzicie temat sam sie rozkręca:multi: Quote
Recommended Posts