Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Hej wam :cool3:

Możesz mi oddać :eviltong:

Gdyby nie to, że znalazłam już klienta( siorkę moją) to bym dała:D

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Nie mam zielonego pojęcia:shake:
Może ty coś wymyślisz???

Jest wiele możliwości:eviltong:
Np. możemy polecać i opowiadać jakieś ciekawe filmy lub ksiązki (np. oglądaliście milionera z ulicy? Leci teraz w kinie ale ja mam na kompie:eviltong: i jest fajne)
Albo wstawiaj Paulina więcej zdjęć Kati albo jakieś ciekawe i śmieszne
zdjęcia Kati:p
Możesz opowiedzieć ciekawą historie która przydażyła sie Kati albo tobie (np. ide sobie z nią na spacer i tu nagle wyskakuje wilk:p)
Możemy gadać jakich to mamy beznadziejnych nauczycieli itp.:p
Jest wiele możliwości i trzeba coś tylko wymyśleć :P

A tak właściwie to macie grono?:p

Posted

Cześć Gosia, Domka, Roxi i Karolina:bye:

Domka,
To dużo ci się uzbierało:evil_lol:
Roxi, To od czego zaczynamy?, bo widzę, że pomysłów masz pełno:crazyeye:

To dopiero początek moich pomsłów :eviltong: gdybym miała pisać wszystkie to by galeria sie skończyła:p
Ale dobra robimy wyliczanke
Wpadła bomba do piwnicy........żeby było lodowisko to wypowiedz swe nazwisko... ble ble ble i wyszło na ciekawe historie Kati:p

No to Paulina opowidaj :eviltong:

TYLKO NAS NIE ZANUDZAJ!!!!!!!!!!!!:mad:

Posted

Ciekawej przygody ostatnio nie miała:shake:
Ale muszę się pochwalić że ładnie umie już prawie chodzić przy nodze, oczywiście jak idziemy same, bo jak idzie ktoś jeszcze to już nie idzie jej tak dobrze:placz: No ale cały czas się uczymy, więc może być tylko lepiej:multi:
A dzisiaj się dowiedziałam, że moja pani od polaka ma yorka:loveu: W sumie to już od świąt ma więc teraz ma już jakieś 4 miesiące... Wiem tyle że jest to suczka, z rodowodem... No... w piątek jak mnie nie było to się pytała czy ktoś wie co zrobić jeśli york gryzie tapetę, więc jej powiedzieli żeby poczekała na specjalistkę od yorków:evil_lol: czyli mnie:evil_lol: Dzisiaj przychodzę, ona siedzi, taka cisza i nagle się pyta czy jest ta specjalistka od yorków:evil_lol: no to wszyscy od razu na mnie:evil_lol: No i mi się pyta o te tapety i jeszcze mówiła że jej buty gryzie:evil_lol: No a potem mi pokazała jej fotki:loveu: Słodziutka:loveu::loveu::loveu: A ona na to słodki diabełek, wszędzie jej pełno:evil_lol: No i wyszło na to że ja mam spokojnego pieska, który nic nie gryzie i nie lata wszędzie:loveu::loveu::loveu: a ona diabełka:loveu::evil_lol::loveu:

Posted

A to nie znam takiej:shake:
A tak co tam u was???

Taka o koniach :D

U nas juz pisałam - ja chora, Czikusiowa czeka, aż mój brat wróci, bo wczoraj jej obecał długaśny spacer i sie spóźnia :evil_lol:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Taka o koniach :D

U nas juz pisałam - ja chora, Czikusiowa czeka, aż mój brat wróci, bo wczoraj jej obecał długaśny spacer i sie spóźnia :evil_lol:

U nas by się nie dało wyjść na spacer... Wieje:shake:, i co chwilę coś pada:placz: Rano deszcz, potem śnieg, potem się niebiesko zrobiło i słońce wyszło potem znowu śnieg a teraz nic ale pochmurno:shake:
I to ma być wiosna??!!??:angryy:

Posted

U nas by się nie dało wyjść na spacer... Wieje:shake:, i co chwilę coś pada:placz: Rano deszcz, potem śnieg, potem się niebiesko zrobiło i słońce wyszło potem znowu śnieg a teraz nic ale pochmurno:shake:
I to ma być wiosna??!!??:angryy:

U nas biało, jak w połowie zimy:shake:

Posted

Właśnie przed chwilą dzwoniłam do psiego fryzjera i umówiłam się na 7 kwietnia na 15.00:loveu:

To parę dni po nas.:lol:
Ile płacisz średnio za wizytę?:lol:

A bo do pogody to u nas też raz pada deszcz/ śnieg/ grad a potem słoneczko ale teraz akurat aż słońce od monitora się odbija.:loveu:
U nas w sobotę ma być 15 stopni!:multi:

Posted

Skibka napisał(a):
To parę dni po nas.:lol:
Ile płacisz średnio za wizytę?:lol:

A bo do pogody to u nas też raz pada deszcz/ śnieg/ grad a potem słoneczko ale teraz akurat aż słońce od monitora się odbija.:loveu:
U nas w sobotę ma być 15 stopni!:multi:

A wy kiedy idziecie???
Nie wiem ile... Jeszcze tam nigdy nie byłam... W internecie mają napisane 50 zł za samo strzyżenie. No a to jest jedyny salon u nas w którym właściciel może być przy strzyżeniu... Przynajmniej tak napisali... Jak mi nie pozwolą być z Kati to ja nie pozwolę jej obciąć:evil_lol:

No u nas też miało być 15 ale teraz tvn podaje, że tylko 10:shake:

Cortezik_82 napisał(a):
A ja dzisiaj ostrzygłam Corka:evil_lol:

A ja pierwszy raz pójdę, żebym wiedziała jak się tnie i w ogóle niech jakiś kształt nada... A potem zobaczymy...

Posted

A wy kiedy idziecie???
Nie wiem ile... Jeszcze tam nigdy nie byłam... W internecie mają napisane 50 zł za samo strzyżenie. No a to jest jedyny salon u nas w którym właściciel może być przy strzyżeniu... Przynajmniej tak napisali... Jak mi nie pozwolą być z Kati to ja nie pozwolę jej obciąć:evil_lol:

My idziemy 30 marca raz już tam była ale nie byłam przy strzyżeniu ale teraz jadę z nią sama bez rodziców to zostanę i popatrzę. My ostatnio płaciliśmy 55zł z kąpielą to wcale nie jest dużo jak na lepszego fryzjera.:lol:

Posted

Skibka napisał(a):
My idziemy 30 marca raz już tam była ale nie byłam przy strzyżeniu ale teraz jadę z nią sama bez rodziców to zostanę i popatrzę. My ostatnio płaciliśmy 55zł z kąpielą to wcale nie jest dużo jak na lepszego fryzjera.:lol:

To tanio w sumie... Tam gdzie ja idę z Katią to kąpiele mają za 15-30 zł +20zł za każdą godzinę suszenia z wyczesywaniem czy jakoś tak:roll:
Jak by mi nie pozwoliła zostać to nie będę jej tam obcinać, już sobie powiedziałam że albo wchodzimy razem albo w ogóle nie wchodzimy...

My idziemy same, bo wiem że iść z kimś to to samo co w ogóle nie iść... Bo Kati nie pozwoliłaby na to żeby ktoś został np. w poczekalni a jak już by wszyscy weszli to by pewni się kręciła i wyrywała...

Posted

A nie moze fryzjer przyjechać do was?:roll: Bo do mojej koleżanki to fryzjer przyjeżdża do domu i pare razy widziałam jak on to robi więdz ja swojego yorka chyba sama będe obcinać:evil_lol:

I widzicie temat sam sie rozkręca:multi: