Pegaza Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cze Paulina:multi: co za niesforne uszy:roll: klej klej..szkoda by bylo zeby miala klapiate..:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: Paulina uszkami sie nie przejmuj kiedyś staną;) jak nie dziś to jutro:p U nas już sie zaczeły rekolekcje a was też?:roll: Hejka:bye: Mam nadzieję, że staną... No my też mamy:multi: Pegaza napisał(a):Cze Paulina:multi: co za niesforne uszy:roll: klej klej..szkoda by bylo zeby miala klapiate..:roll: Cześć Daria:bye: No o wiele ładniej wygląda ze stojącymi:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja już tylko maże o tym aby te rekolekcje już sie skończyły:evil_lol: po pierwsze to jest w innym kościele (ja zawsze chodze do innego) po drugie ksiąc jest niemiły i wiecznie krzyczy po trzecie przed rekolekcjami mamy zajęcia na sali gimnastycznej które prowadzi ten wrzeszczący ksiądz (pokazywał zdjęcia jedno było takie dziwne więdz powiedziałam o tym mojej kolezance siedzącej obok to on odrazu jak sie zbulwersował (musieliśmy siedzieć w 1 rzędzie):shake: normalnie koszmar! Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 A to nie masz fajnie:shake: My mamy miłego księdza:multi: Ile macie dziennie??? Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mamy 1,5 godz. "rekolekcji" na sali gimnastycznej (gadanie o tym jaka młodzież jesy nieodpowiedzialna śpiewanie i oglądanie zdjęć jakiś budynków:angryy:) i do tego 1,5 godz. mszy, droga krzyżowa i śpiewanie a do tego wielka dawka krzyków i wrzasków na tą "nieodpowiedzialną" młodzież:shake: Normalnie moja klasa (jeszze nie wiem jak inne ale pewnie tak samo) już planuje zerwanie sie z tego:evil_lol: bo rozumiem gdyby to była normalna masza z normalnym księdzem taka jak np. w niedziele i do tego moze troche śpiewania ale 3 godz. z okropnym księdzem to chyba przesada:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 roxi-malina napisał(a):Mamy 1,5 godz. "rekolekcji" na sali gimnastycznej (gadanie o tym jaka młodzież jesy nieodpowiedzialna śpiewanie i oglądanie zdjęć jakiś budynków:angryy:) i do tego 1,5 godz. mszy, droga krzyżowa i śpiewanie a do tego wielka dawka krzyków i wrzasków na tą "nieodpowiedzialną" młodzież:shake: Normalnie moja klasa (jeszze nie wiem jak inne ale pewnie tak samo) już planuje zerwanie sie z tego:evil_lol: bo rozumiem gdyby to była normalna masza z normalnym księdzem taka jak np. w niedziele i do tego moze troche śpiewania ale 3 godz. z okropnym księdzem to chyba przesada:shake: My mamy 1 godz rekolekcji i potem gorzkie żale, jutro droga krzyżowa a w środę msza... Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ***Paulina*** napisał(a):My mamy 1 godz rekolekcji i potem gorzkie żale, jutro droga krzyżowa a w środę msza... A my codziennie msza:angryy:jutro spowiedź a w środe komunia św Quote
Sweet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ja w rekolekcje chodze 2 dni do szkoły godzina z wych i godzina na auli z księdzem cos tam bedzie mówił i w środe do koscioła na msze:) za to jeszcze dodatkowo będziemy miec po 2h dziennie matme bo mam głupią wych:cool1: Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A my mamy tylko 2 pierwsze lekcje to całe beznadziejne spotkanie i coś podobne do mszy (bo to nie jest prawdziwa niedzielna msza):placz: Quote
***Paulina*** Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 To wy w rekolekcje macie normalne lekcje???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: My tylko do kościoła:multi: Quote
dysia-u Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 u nas na szczęście w rekolekcje dzieci idą na lekcje ale troche krócej i potem mają nauke rekolekcyjną. Do niedawna było tak że w czasie rekolekcji dzieci miały wolne od szkoły ale rodzice sie buntowali i słusznie bo dla godziny nauki w kościele dzieci miały cały dzień wolny i nie dośc że szwędały sie gdzie chciały to rodzice mieli stres bo tym młodszym musieli zapewnić opieke. Quote
***Paulina*** Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 U nas na szczęście w rekolekcje nie chodzi się do szkoły i dobrze:multi: Quote
roxi-malina Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ***Paulina*** napisał(a):U nas na szczęście w rekolekcje nie chodzi się do szkoły i dobrze:multi: Hej :bye: My tak dobrze mieliśmy tylko w podstawówce:placz: Quote
Sweet Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 U nas od zawsze sie chodziło do szkoły ale lekcje ale takie z nauczycielką na godzine dwie i sie robiło cos jakis projekt potem na godzine do koscioła i w ostatni dzien tylko do koscioła;) Quote
Gosia2406 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witamy sie wieczorowo.Jak tam u was z pogodą,bo u nas było piękne słoneczko:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Cortezik, Cześć:bye: Roxi, Hejka:bye: My tak dobrze mamy cały czas:multi: Ada, Dobrze że u nas tak nie ma:multi: Gosia, Witamy:bye: U nas słońce wczoraj było i dzisiaj też jest:multi: Tylko że i wczoraj i dzisiaj wiatr okropny:shake: Mam kilka fotek: Z wczorajszego krótkiego spacerku, wiatr taki że prawie Kati mi porwało:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Była ładnie uczesana ale po wyjściu z domu wszystkie włosy latały:evil_lol: I oczywiście nie można wrócić do domu z pustymi zębami więc przyniosłam sobie kamienia:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Haha fajnie wyglada taka rozwiana:evil_lol: http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hej paulina:p http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg ale ją zawiało:evil_lol: dobrze ze wiatr jej nie porwał:) swoją droga u mnie tez tak wieje.. jak wyjdę na dwór to nic nie widzę bo od razu wszystkie włosy lecą mi na twarz:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Pegaza']Haha fajnie wyglada taka rozwiana:evil_lol: http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg Ciekawe tylko ile jeszcze będzie wiało... Mam nadzieję, że nie za długo... [quote name='Sweetaśna']hej paulina:p http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg ale ją zawiało:evil_lol: dobrze ze wiatr jej nie porwał:) swoją droga u mnie tez tak wieje.. jak wyjdę na dwór to nic nie widzę bo od razu wszystkie włosy lecą mi na twarz:evil_lol: Hej Ada:bye: U mnie identycznie:evil_lol: Gdyby nie ten wiatr to nawet całkiem fajnie by było... Quote
***Paulina*** Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Sweetaśna napisał(a):tak to bardzo fajnie by było bo słoneczko ładnie świeci:loveu: tylko ten wiatr:shake: No ale dzisiaj mówili w TV że tak będzie do końca marca a potem pogoda nam to wynagrodzi:multi: Quote
Sweet Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Hej Ada:bye: U mnie identycznie:evil_lol: Gdyby nie ten wiatr to nawet całkiem fajnie by było... tak to bardzo fajnie by było bo słoneczko ładnie świeci:loveu: tylko ten wiatr:shake: Quote
Zuza i Noddy Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ale ma puszyste włoski i jak je fajnie wiatr rozwiewa :lol: Quote
C&B Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg :diabloti:Fajniutko:loveu: Czika też tak na spacerkahx wygląda:loveu: Quote
Recommended Posts