Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roxi-malina napisał(a):
Hej :bye:
Paulina uszkami sie nie przejmuj kiedyś staną;) jak nie dziś to jutro:p

U nas już sie zaczeły rekolekcje a was też?:roll:

Hejka:bye:
Mam nadzieję, że staną...
No my też mamy:multi:

Pegaza napisał(a):
Cze Paulina:multi:

co za niesforne uszy:roll: klej klej..szkoda by bylo zeby miala klapiate..:roll:

Cześć Daria:bye:
No o wiele ładniej wygląda ze stojącymi:loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja już tylko maże o tym aby te rekolekcje już sie skończyły:evil_lol: po pierwsze to jest w innym kościele (ja zawsze chodze do innego) po drugie ksiąc jest niemiły i wiecznie krzyczy po trzecie przed rekolekcjami mamy zajęcia na sali gimnastycznej które prowadzi ten wrzeszczący ksiądz (pokazywał zdjęcia jedno było takie dziwne więdz powiedziałam o tym mojej kolezance siedzącej obok to on odrazu jak sie zbulwersował (musieliśmy siedzieć w 1 rzędzie):shake: normalnie koszmar!

Posted

Mamy 1,5 godz. "rekolekcji" na sali gimnastycznej (gadanie o tym jaka młodzież jesy nieodpowiedzialna śpiewanie i oglądanie zdjęć jakiś budynków:angryy:) i do tego 1,5 godz. mszy, droga krzyżowa i śpiewanie a do tego wielka dawka krzyków i wrzasków na tą "nieodpowiedzialną" młodzież:shake:
Normalnie moja klasa (jeszze nie wiem jak inne ale pewnie tak samo) już planuje zerwanie sie z tego:evil_lol: bo rozumiem gdyby to była normalna masza z normalnym księdzem taka jak np. w niedziele i do tego moze troche śpiewania ale 3 godz. z okropnym księdzem to chyba przesada:shake:

Posted

roxi-malina napisał(a):
Mamy 1,5 godz. "rekolekcji" na sali gimnastycznej (gadanie o tym jaka młodzież jesy nieodpowiedzialna śpiewanie i oglądanie zdjęć jakiś budynków:angryy:) i do tego 1,5 godz. mszy, droga krzyżowa i śpiewanie a do tego wielka dawka krzyków i wrzasków na tą "nieodpowiedzialną" młodzież:shake:
Normalnie moja klasa (jeszze nie wiem jak inne ale pewnie tak samo) już planuje zerwanie sie z tego:evil_lol: bo rozumiem gdyby to była normalna masza z normalnym księdzem taka jak np. w niedziele i do tego moze troche śpiewania ale 3 godz. z okropnym księdzem to chyba przesada:shake:

My mamy 1 godz rekolekcji i potem gorzkie żale, jutro droga krzyżowa a w środę msza...

Posted

ja w rekolekcje chodze 2 dni do szkoły godzina z wych i godzina na auli z księdzem cos tam bedzie mówił i w środe do koscioła na msze:)
za to jeszcze dodatkowo będziemy miec po 2h dziennie matme bo mam głupią wych:cool1:

Posted

u nas na szczęście w rekolekcje dzieci idą na lekcje ale troche krócej i potem mają nauke rekolekcyjną. Do niedawna było tak że w czasie rekolekcji dzieci miały wolne od szkoły ale rodzice sie buntowali i słusznie bo dla godziny nauki w kościele dzieci miały cały dzień wolny i nie dośc że szwędały sie gdzie chciały to rodzice mieli stres bo tym młodszym musieli zapewnić opieke.

Posted

U nas od zawsze sie chodziło do szkoły ale lekcje ale takie z nauczycielką na godzine dwie i sie robiło cos jakis projekt potem na godzine do koscioła i w ostatni dzien tylko do koscioła;)

Posted

Cortezik, Cześć:bye:
Roxi, Hejka:bye: My tak dobrze mamy cały czas:multi:
Ada, Dobrze że u nas tak nie ma:multi:
Gosia, Witamy:bye: U nas słońce wczoraj było i dzisiaj też jest:multi: Tylko że i wczoraj i dzisiaj wiatr okropny:shake:

Mam kilka fotek:
Z wczorajszego krótkiego spacerku, wiatr taki że prawie Kati mi porwało:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Haha fajnie wyglada taka rozwiana:evil_lol:
http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg
Ciekawe tylko ile jeszcze będzie wiało...
Mam nadzieję, że nie za długo...

[quote name='Sweetaśna']hej paulina:p
http://images38.fotosik.pl/82/f2822d88df5e9f4a.jpg
ale ją zawiało:evil_lol:
dobrze ze wiatr jej nie porwał:)
swoją droga u mnie tez tak wieje.. jak wyjdę na dwór to nic nie widzę bo od razu wszystkie włosy lecą mi na twarz:evil_lol:
Hej Ada:bye:
U mnie identycznie:evil_lol: Gdyby nie ten wiatr to nawet całkiem fajnie by było...

Posted

Sweetaśna napisał(a):
tak to bardzo fajnie by było bo słoneczko ładnie świeci:loveu: tylko ten wiatr:shake:

No ale dzisiaj mówili w TV że tak będzie do końca marca a potem pogoda nam to wynagrodzi:multi:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Hej Ada:bye:
U mnie identycznie:evil_lol: Gdyby nie ten wiatr to nawet całkiem fajnie by było...

tak to bardzo fajnie by było bo słoneczko ładnie świeci:loveu: tylko ten wiatr:shake: