Gosia2406 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Przyszłysmy sie przywitac.Za moich czasów,tzn,jak ja chodziłam do szkoły to tylko rosyjskiego uczyli(do dzis coś niecos pamiętam bobyłam z tego dobra).Rosyjski jest bardzo prosty bo troche podobny do polskiego.A niemiecki jakoś mi nie idzie choś mieszkam tu juz półtora roku(moje dzieci nauczyły sie go w niecały rok)ja prędzej jezyk sobie połamie niz sie tego naucze. Quote
***Paulina*** Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Roxi, To wychodzi na to że jesteś w moim wieku;) Gosia, To jak ty się tam z resztą porozumiewasz???:cool3: Cortezik, Cześć :bye: Quote
roxi-malina Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='***Paulina***']Roxi, To wychodzi na to że jesteś w moim wieku;) Hej :bye: No też już sie połapałam:p Quote
roxi-malina Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Hej :bye: co tam u was słychać?:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej :bye: co tam u was słychać?:eviltong: Hejka:bye: U nas nic nowego:) A co u ciebie??? Quote
roxi-malina Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A u mnie nic nowego :( Wkońcu wyszło słońce:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 roxi-malina napisał(a):A u mnie nic nowego :( Wkońcu wyszło słońce:multi: A u nas słońca nie ma:placz::placz::placz: Quote
roxi-malina Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ale i tak nie ma sie czym cieszyć :( słońce bedzie tylko do wtorku:placz::placz::placz::angryy: Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 hej paulina:) u nas tez nie ma słońca i cały dzień mżawka leci:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='roxi-malina']Ale i tak nie ma sie czym cieszyć :( słońce bedzie tylko do wtorku:placz::placz::placz::angryy: Ciesz się, że chociaż do wtorku;) [quote name='Sweetaśna']hej paulina:) u nas tez nie ma słońca i cały dzień mżawka leci:shake: Hejka Ada:bye: U nas tak samo:placz: [quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :multi: Cześć Karolina:bye: Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy sie przywitać. Witamy:bye: roxi-malina napisał(a):Co tam u was slychać?:roll: Hmm... Kati zaczęło prawe uszko klapać, więc jej podkleiłam na plasterki... Może to od tych kiełków:roll: Sama nie wiem:roll: Włoski na uszkach ma przycięte na 1/3 więc nie ma za dużo...Mówią, że przy wymianie ząbków mogą klapnąć...:roll::-( Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Paulina:loveu::loveu::loveu: Może to tylko chwilowe klapanie:evil_lol: Cześć Ewa:bye: Mam nadzieję, że tylko chwilowe... Quote
ewa2909 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Witamy:bye: Hmm... Kati zaczęło prawe uszko klapać, więc jej podkleiłam na plasterki... Może to od tych kiełków:roll: Sama nie wiem:roll: Włoski na uszkach ma przycięte na 1/3 więc nie ma za dużo...Mówią, że przy wymianie ząbków mogą klapnąć...:roll::-( Cze Paulina:loveu::loveu::loveu: Może to tylko chwilowe klapanie:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Mojemu klapły, ale zaraz po wymianie ząbków stanęły. Więc się nie przejmuj;) To mnie pocieszyłaś:loveu: Quote
Cortezik_82 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mojemu klapły, ale zaraz po wymianie ząbków stanęły. Więc się nie przejmuj;) Quote
Anulka8700 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 My mamy to samo, uszy jako tako jeszcze stoją ale są strasznie wiotkie, i co jakiś czas łamią się, ale mam nadzieje że wszystko minie po wymianie zębów Quote
roxi-malina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hej :bye: Paulina uszkami sie nie przejmuj kiedyś staną;) jak nie dziś to jutro:p U nas już sie zaczeły rekolekcje a was też?:roll: Quote
Recommended Posts