Karolina. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Przyszliśmy się przywitać piątkowo :loveu: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hej Paulinka:p:loveu: co tam u was słychać??:razz: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='roxi-malina']Hej Paulina :bye: A kto by jej nie chciał?:evil_lol: A u nas świeci słońce i nie pada:crazyeye::multi: Niestety nie jade jutro do kina więdz nie powiem Ci czy fajna jest Koralina film :-( (ale książke i tak Ci polecam:eviltong:) Hej Roxi:bye: U nas rano padał śnieg, koło 14 wyszło słońce a potem znów pochmurno:-( [quote name='Karolina&Lucky']Przyszliśmy się przywitać piątkowo :loveu: Witamy:bye: [quote name='Sweetaśna']Hej Paulinka:p:loveu: co tam u was słychać??:razz: Hej Ada:bye: Co u nas? W sumie nic nowego, większość wczoraj u ciebie napisałam:evil_lol: No i nareszcie weekend:multi: Potem trzy dni prawie wolnego, trzy tygodnie i święta:multi::loveu: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a): Hej Ada:bye: Co u nas? W sumie nic nowego, większość wczoraj u ciebie napisałam:evil_lol: No i nareszcie weekend:multi: Potem trzy dni prawie wolnego, trzy tygodnie i święta:multi::loveu: no w sumie widziałam:evil_lol: no wreszcie:D nie mów nic ten czas tak szybko leci:shake: Kurcze za 3 tyg świeta a juz za 5 tyg testy:placz: jej nawet nie wiesz jak ja sie boje bo musze wypaść jak najlepiej znaczy miec ponad 80pkt a nie wiem jak to zrobie:placz: im bliżej tych testów tym bardziej mnie to douje ze nie dam rady:shake::-( eh... ty masz dobrze bo jeszcze rok ale za rok jak bedziesz chciała isc do dobrej szkoły to bedziesz przeżywac to co ja:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Sweetaśna napisał(a):no w sumie widziałam:evil_lol: no wreszcie:D nie mów nic ten czas tak szybko leci:shake: Kurcze za 3 tyg świeta a juz za 5 tyg testy:placz: jej nawet nie wiesz jak ja sie boje bo musze wypaść jak najlepiej znaczy miec ponad 80pkt a nie wiem jak to zrobie:placz: im bliżej tych testów tym bardziej mnie to douje ze nie dam rady:shake::-( eh... ty masz dobrze bo jeszcze rok ale za rok jak bedziesz chciała isc do dobrej szkoły to bedziesz przeżywac to co ja:roll: 5 tyg??? Już??? :crazyeye: Ale to szybko zleciało:crazyeye: 80/150 spokojnie dasz radę;) Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sweetaśna napisał(a):no w sumie widziałam:evil_lol: no wreszcie:D nie mów nic ten czas tak szybko leci:shake: Kurcze za 3 tyg świeta a juz za 5 tyg testy:placz: jej nawet nie wiesz jak ja sie boje bo musze wypaść jak najlepiej znaczy miec ponad 80pkt a nie wiem jak to zrobie:placz: im bliżej tych testów tym bardziej mnie to douje ze nie dam rady:shake::-( eh... ty masz dobrze bo jeszcze rok ale za rok jak bedziesz chciała isc do dobrej szkoły to bedziesz przeżywac to co ja:roll: Ty jesteś w 3 gim? Ja to sie najbardziej obawiam testu z anglika bo mamy strasznego nauczyciela:shake: Trzymam kciuki;) Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):5 tyg??? Już??? :crazyeye: Ale to szybko zleciało:crazyeye: 80/150 spokojnie dasz radę;) no niestety:shake: 80 to ja na 100 potrzebuje bo angielski się nie liczy a na 150 to chciałabym mieć ze 120:eviltong: wiem mam wymagania ale inaczej się nie dostane tam gdzie chce... roxi-malina napisał(a):Ty jesteś w 3 gim? Ja to sie najbardziej obawiam testu z anglika bo mamy strasznego nauczyciela:shake: Trzymam kciuki;) no jestem e tam angielskiego się nie obawiaj bo się nie ma liczyć przez pierwsze 3 lata od roku w którym wchodzi:) po za tym są nawet proste te testy z anglika;) Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Sweetaśna napisał(a):no niestety:shake: 80 to ja na 100 potrzebuje bo angielski się nie liczy a na 150 to chciałabym mieć ze 120:eviltong: wiem mam wymagania ale inaczej się nie dostane tam gdzie chce... no jestem e tam angielskiego się nie obawiaj bo się nie ma liczyć przez pierwsze 3 lata od roku w którym wchodzi:) po za tym są nawet proste te testy z anglika;) Nie będzie się liczyć??? SUPER!!!:multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nie będzie się liczyć??? SUPER!!!:multi::multi::multi: mi na pewno nie:D:evil_lol::diabloti: a co do tego ze przez 3 lata to pewności nie mam ale tak czytałam w necie.. Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A co w angol nie lubicie?:roll: Jest dużo lepszy niż ten debilny rosyjski:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Sweetaśna napisał(a):mi na pewno nie:D:evil_lol::diabloti: a co do tego ze przez 3 lata to pewności nie mam ale tak czytałam w necie.. Fajnie by było...:loveu::multi: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):A co w angol nie lubicie?:roll: Jest dużo lepszy niż ten debilny rosyjski:shake: Jaki rosyjski???:cool3::crazyeye: Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaki rosyjski???:cool3::crazyeye: No ja mam w budzie ruski:shake: Ze sprawdzianów same 2 ...:shake: I to mi psuje średnią..:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):No ja mam w budzie ruski:shake: Ze sprawdzianów same 2 ...:shake: I to mi psuje średnią..:shake: :crazyeye: Jejciu... Ja o takim czymś nawet nie słyszałam :crazyeye: Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::crazyeye: Jejciu... Ja o takim czymś nawet nie słyszałam :crazyeye: To nie wiesz, że jest taki kraj jak Rosja?:cool3: W gim jak będę mogła sobie wybrać to dię na francuzki i angielski, a jak francuskiego nie będzie to na niemeicki Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):To nie wiesz, że jest taki kraj jak Rosja?:cool3: W gim jak będę mogła sobie wybrać to dię na francuzki i angielski, a jak francuskiego nie będzie to na niemeicki Że kraj to wiem, ale że jeszcze uczą rosyjskiego to nie wiedziałam... My mamy angielski i niemiecki:) Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To współczucia... Mam filmik jak Kati była mała i dostała bucika chcecie??? łoł jak te posty skaczą :mad: to "pytosz" to było do ciebie. Nie pytaj tylko dawaj!!!!! Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):To nie wiesz, że jest taki kraj jak Rosja?:cool3: W gim jak będę mogła sobie wybrać to dię na francuzki i angielski, a jak francuskiego nie będzie to na niemeicki haha:eviltong: rosyjski jest dziwny mi sie mowa nie podoba:evil_lol: niemiecki w sumie jest prosty nawet jak sie chce uczyc:D a francuski podobno jest trudny ale nie wiem bo sie nie uczyłam nigdy:roll: ja mam zamiar sie hiszpańskiego uczyć w lo:) Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Że kraj to wiem, ale że jeszcze uczą rosyjskiego to nie wiedziałam... My mamy angielski i niemiecki:) Uczą, uczą..Niestety...:-( Quote
C&B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sweetaśna napisał(a):haha:eviltong: rosyjski jest dziwny mi sie mowa nie podoba:evil_lol: niemiecki w sumie jest prosty nawet jak sie chce uczyc:D a francuski podobno jest trudny ale nie wiem bo sie nie uczyłam nigdy:roll: ja mam zamiar sie hiszpańskiego uczyć w lo:) Jak dziady tam gadają... :eviltong: Ja chcę iść na francuski, ale dodkowy do jakiegoąś francuza przystojnego:cool3: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Wstawię linka, bo inaczej nie umiem:roll: 30-07-08_1111.3gp | paulina4 | Fotki, Zdj�cia, Obrazki Fotosik.pl Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Uczą, uczą..Niestety...:-( To współczucia... Mam filmik jak Kati była mała i dostała bucika chcecie??? Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To współczucia... Mam filmik jak Kati była mała i dostała bucika chcecie??? Tak, tak, tak:multi::multi::multi: Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):To nie wiesz, że jest taki kraj jak Rosja?:cool3: W gim jak będę mogła sobie wybrać to dię na francuzki i angielski, a jak francuskiego nie będzie to na niemeicki Z tego co ja wiem to rosyjski jest całkiem spoko:roll: ja go nie miałam ale moja siorka miała i moja koleżanka poszła do liceum rosyjskiego i tam mają wszystko po rosyjsku nawet matematyke maja rosyjską a nie polską:evil_lol: i mówią że jest b.fajny:roll: Ja w gim. mam angielski i hisz. mogłam mieć też ang. i niem. ale niemiecki jest taki o więdz wybrałam hiszpański:eviltong: Z tego co ja wiem to już od tego roku są testy z anglika (dlatego jest na 150p. a nie na 100p. bo w zeszłym roku moja siorka miała na 100p. i podobno już ci co teraz będą pisać mają z ang. na 150p.:roll:) a ja sie strasznie ich boje bo u mnie strasznie jest z ang. (facet kompletnie nie umie tłumaczyć:shake:) ale na szczęście mnie to będzie czekać dopiero za rok:evil_lol: Quote
Recommended Posts