roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A i wiecie co dzwoniłam do pani Ani z BAKARAT:multi: i będą szczenięta wystawowe tak na majówke za 2000-3000zł:multi::multi::multi: i powiedziała jeszcze że bedzie na tej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim i że wtedy jakoś sie umuwimy i wtedy będzie już wszystko na 100% wiadomo:multi: i będe mogła zaklepać sunie:multi::multi::multi: Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Kati nie była jeszcze... Dopiero tak za 2 tygodnie... Ja byłam:evil_lol: Aaaa jejciu ale ja głupia jestem:shake: bo już wcześniej pisałaś że idziesz z Kati do fryzjera wiedz takie pierwsze moje skojarzenie było:roll: Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Przeczytam, jeśli to gdzieś znajdę:evil_lol: A u nas dobrze:loveu: Kły się coraz bardziej ruszają:multi: A poza tym to pada:shake: No i u fryzjera byłam... I co Kati już ma krótkie włoski?:evil_lol: No to wstawiaj fotki wstawiaj:loveu: Ja znalazłam te książki w bibliotece publicznej w mojej dzielnicy (Rembertów) bez problemu (p. bibliotekarka mi je poleciła jak szukałam czegoś ciekawego). Ale możesz też zobaczyć w bibliotece szkolnej (chociaż tam może nie być:-() Quote
***Paulina*** Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 roxi-malina napisał(a):I co Kati już ma krótkie włoski?:evil_lol: No to wstawiaj fotki wstawiaj:loveu: Ja znalazłam te książki w bibliotece publicznej w mojej dzielnicy (Rembertów) bez problemu (p. bibliotekarka mi je poleciła jak szukałam czegoś ciekawego). Ale możesz też zobaczyć w bibliotece szkolnej (chociaż tam może nie być:-() Kati nie była jeszcze... Dopiero tak za 2 tygodnie... Ja byłam:evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Paulinko skarbie , w twojej galerii problem szczeniąt powraca jak bumerang :angryy: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 dysia-u napisał(a):Paulinko skarbie , w twojej galerii problem szczeniąt powraca jak bumerang :angryy: yyy... O co chodzi:???::roll: Quote
tigrunia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):yyy... O co chodzi:???::roll: O roxi :diabloti: Quote
roxi-malina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tigrunia napisał(a):O roxi :diabloti: Yyyy a co ja niby złego zrobiłam:roll:?:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 tigrunia napisał(a):O roxi :diabloti: Dobrze wiedzieć:roll: Quote
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Kati nie była jeszcze... Dopiero tak za 2 tygodnie... Ja byłam:evil_lol: Cześć :loveu: No to może się pochwalisz fryzurką:cool3: Jesteś chociaż zadowolona? Bo ja to zawsze mam jakieś ale;) A jak tak kiełki małej??? ciekawe kiedy mojej zaczną się ruszać:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 laurin napisał(a):Cześć :loveu: No to może się pochwalisz fryzurką:cool3: Jesteś chociaż zadowolona? Bo ja to zawsze mam jakieś ale;) A jak tak kiełki małej??? ciekawe kiedy mojej zaczną się ruszać:roll: Cześć:bye: Może kiedyś się pochwalę:p:evil_lol: No zadowolona jestem... Mam tak na bok grzywkę... Chociaż jak wyszłam od fryzjera to nie byłam zadowolona ale jak się sama uczesałam to już jest dobrze;) Co do kiełków już jakieś dwa tygodnie temu zaczęły się poruszać... Teraz już coraz bardziej, więc wypadną same i na żadne wyrywanie nie idziemy:multi: A twojej to nie wiem Kati zaczęły się ruszać chyba jak miała coś koło 7 miesięcy ( te na dole)... To kiełki, a te z przodu 1 to jak miała coś koło 5 miesięcy;) Quote
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no coś Ty... pochwal się ą fryzurką:eviltong: właśnie podobno z tymi kiełkami jest największy problem, Fibi te z przodu to już ma stałe:multi: ale kieły siedzą twardo:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 No co ty... Najprędzej to mnie na nk zobaczysz... Chociaż dużej zmiany nie ma, u mnie w szkole nikt dzisiaj nie zauważył... Kiełki są najgorsze, inne to mają krótkie korzonki a kły siedzą mocno:roll: Kati te z przodu też ma już wszystkie, kły na górze też tak do połowy, na dole kłów nie ma, jakoś nie chcą się pokazać na razie no i z tyłu ma też już kilka nowych;) Quote
Anulka8700 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Koce chyba kiełki nigdy nie zaczną sie ruszać, zamiast mieć 2 pary kłów to ona już ma 4:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Anulka8700 napisał(a):Koce chyba kiełki nigdy nie zaczną sie ruszać, zamiast mieć 2 pary kłów to ona już ma 4:roll: Ma dopiero pół roku, więc spokojnie... Może jeszcze wypadną...;) Gorsza sprawa to to że ma już podwójne:shake: Quote
ladyyork Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witajcie dziewczyny,co do kiełków .Jeśli kły stałe są już do połowy mlecznych należało by te mleczne usunąć przeważnie u psa wystawowego,bo pózniej może być problem z uzębieniem,wiem bo znajoma za póżno wyrwała i jeden ząb który miał być koło kła nie wyszed w całosci tylko wierzchołek ,ponieważ kieł stały przesunoł mleczaka na boki i mniejszy ząb nie mógł wyjść Quote
roxi-malina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Gosia, Ladyyork i Roxi:bye: U nas wszystko po staremu... Zimno się zrobiło, 3 stopnie tylko mamy:placz: No ale przynajmniej wiesz ile macie :eviltong: bo np. ja to od niedz. z domu nie wychodzę i mogę sie tylko nacieszyć widokiem z okna:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Cześć Gosia, Ladyyork i Roxi:bye: U nas wszystko po staremu... Zimno się zrobiło, 3 stopnie tylko mamy:placz: Quote
Gosia2406 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.U nas dziś też pogoda do niczego,cały dzień padało:shake:. Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać.U nas dziś też pogoda do niczego,cały dzień padało:shake:. No u nas nie cały, ale zimno jak nie wiem:shake: Mam nadzieję że niedługo będzie prawdziwa wiosna:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A u nas niestety cały.Jak wstałysmy padało i jeszcze nie przestało:shake:.Koszmarna pogoda:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Współczucia... Ja chce już wiosnę!!! Quote
roxi-malina Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Współczucia... Ja chce już wiosnę!!! Hej Paulina :bye: A kto by jej nie chciał?:evil_lol: A u nas świeci słońce i nie pada:crazyeye::multi: Niestety nie jade jutro do kina więdz nie powiem Ci czy fajna jest Koralina film :-( (ale książke i tak Ci polecam:eviltong:) Quote
Recommended Posts