Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martyska napisał(a):
Wieczorem to tak wychodzi ok. 22, a rano ok 7 :p

No to ja nie wiem dlaczego nie wytrzymuje:roll: bo jeżeli to był by szczeniak to rozumiem ale jak ona już jest "dorosła"no to powinna wytrzymać
Ja z moją wychodze tak o21.30-22 wieczorem, rano ok. 7/40 (wychodzi mój tata przed wyjściem do pracy) i jak ze szjkoły wruce i nie jestem panięta to też wyjde i to jej wystarcza:evil_lol:

[SIZE="2"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Posted

Ja może pójde na to w sob jak wyzdrowieje ale jeszcze nie wiem bo wtedy 2 fajne filmy będą lecieć:-(:
Kochaj i tańcz oraz Koralina i tajemnicze drzwi (czytałam ksiazke która jest horrorem i była b. fajna dlatego chce też iść na film)

Posted

roxi-malina napisał(a):
Ja może pójde na to w sob jak wyzdrowieje ale jeszcze nie wiem bo wtedy 2 fajne filmy będą lecieć:-(:
Kochaj i tańcz oraz Koralina i tajemnicze drzwi (czytałam ksiazke która jest horrorem i była b. fajna dlatego chce też iść na film)

,,Karolina i tajemnicze drzwi" u nas leci od 13 piątku:evil_lol:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
To ja pójdę może na to, ale po tobie:evil_lol:
Muszę najpierw usłyszeć co to jest...

A czytałaś książkę? Bo ona jest naprawdę suuuper (wg mnie to jest troche taki horror) wogle książki Neila Gaimana są fajne :evil_lol:. Ja polecam ci Gwiezdny Pył i Koralina bo to są chyba 2 najlepsze jego książki :evil_lol:

Jak masz BearShare to możesz sobie ściągnąć Gwiezdny Pył bo on już od bardzo bardzo dawna jest na DVD. Ale książka wieloma rzeczami sie różni (w filmie wszystko zrobili inaczej niż w książce ale i tak jest całkiem fajny :))

Posted

przeczytaj, przeczytaj :eviltong:
A lubisz książki przygodowe a zarazem lekki horror? Albo po prostu przygodowe? Bo jeśli tak to przeczytaj:evil_lol: film Gwiezdny Pył jest trochę gorszy niz książka (wieloma rzeczami sie różni) ale tez jest fajny:eviltong:

A co tam u was słychać?:loveu: