***Paulina*** Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 martyska napisał(a):No właśnie, a ja nie wiem co jest z moją, że ona już w takim wieku nie może wytrzymać :placz: A o której ją wyprowadzasz rano i wieczorem??? Quote
martyska Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietom :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
martyska Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wieczorem to tak wychodzi ok. 22, a rano ok 7 :p Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 martyska napisał(a):Wieczorem to tak wychodzi ok. 22, a rano ok 7 :p No to powinno jej wystarczyć... Moja wieczorem wychodzi nawet koło 9-9.30... Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 martyska napisał(a):No właśnie, a ja nie wiem co jest z moją, że ona już w takim wieku nie może wytrzymać :placz: A ile ona ma? Quote
martyska Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No Niki ma niecałe 9 miesięcy. Twoja Kati jest boska :eviltong: I nie sika w domu :) Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 martyska napisał(a):Wieczorem to tak wychodzi ok. 22, a rano ok 7 :p No to ja nie wiem dlaczego nie wytrzymuje:roll: bo jeżeli to był by szczeniak to rozumiem ale jak ona już jest "dorosła"no to powinna wytrzymać Ja z moją wychodze tak o21.30-22 wieczorem, rano ok. 7/40 (wychodzi mój tata przed wyjściem do pracy) i jak ze szjkoły wruce i nie jestem panięta to też wyjde i to jej wystarcza:evil_lol: [SIZE="2"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Roxi, Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Ode mnie dla was wszystkich odwiedzających naszą galerię WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET! Quote
Cortezik_82 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć:multi: Dziękujemy:loveu: dla Ciebie:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Cześć:multi: Dziękujemy:loveu: dla Ciebie:loveu: Cześć:bye: :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Hejka wszystkim:bye: Byłam dzisiaj na ,,Kochaj i tańcz":loveu: Super film, tzn. według mnie bardzo fajny:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ja może pójde na to w sob jak wyzdrowieje ale jeszcze nie wiem bo wtedy 2 fajne filmy będą lecieć:-(: Kochaj i tańcz oraz Koralina i tajemnicze drzwi (czytałam ksiazke która jest horrorem i była b. fajna dlatego chce też iść na film) Quote
***Paulina*** Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 roxi-malina napisał(a):Ja może pójde na to w sob jak wyzdrowieje ale jeszcze nie wiem bo wtedy 2 fajne filmy będą lecieć:-(: Kochaj i tańcz oraz Koralina i tajemnicze drzwi (czytałam ksiazke która jest horrorem i była b. fajna dlatego chce też iść na film) ,,Karolina i tajemnicze drzwi" u nas leci od 13 piątku:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No od 13.03 a teraz mamy 9.03:evil_lol: a w pszyszłą sob będzie 14.03 i wtedy ide do kina tylko nie wiem jeszcze na co:roll: Koralina i tajemnicze drzwi - Onet.pl Film Quote
***Paulina*** Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 To ja pójdę może na to, ale po tobie:evil_lol: Muszę najpierw usłyszeć co to jest... Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To ja pójdę może na to, ale po tobie:evil_lol: Muszę najpierw usłyszeć co to jest... A czytałaś książkę? Bo ona jest naprawdę suuuper (wg mnie to jest troche taki horror) wogle książki Neila Gaimana są fajne :evil_lol:. Ja polecam ci Gwiezdny Pył i Koralina bo to są chyba 2 najlepsze jego książki :evil_lol: Jak masz BearShare to możesz sobie ściągnąć Gwiezdny Pył bo on już od bardzo bardzo dawna jest na DVD. Ale książka wieloma rzeczami sie różni (w filmie wszystko zrobili inaczej niż w książce ale i tak jest całkiem fajny :)) Quote
***Paulina*** Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Cześć Cortezik, Daria, Gosia i Roxi:bye: Roxi, nie czytałam książki, ale może przeczytam... A co do filmu to się zastanowię:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 przeczytaj, przeczytaj :eviltong: A lubisz książki przygodowe a zarazem lekki horror? Albo po prostu przygodowe? Bo jeśli tak to przeczytaj:evil_lol: film Gwiezdny Pył jest trochę gorszy niz książka (wieloma rzeczami sie różni) ale tez jest fajny:eviltong: A co tam u was słychać?:loveu: Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cortezik_82 napisał(a):to sie pochwal fryzurką:cool3: Tak tak, my chcemy fotkę z nową fryzurką :multi: Quote
***Paulina*** Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Przeczytam, jeśli to gdzieś znajdę:evil_lol: A u nas dobrze:loveu: Kły się coraz bardziej ruszają:multi: A poza tym to pada:shake: No i u fryzjera byłam... Quote
Recommended Posts