roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ojj to współczuje jak masz na kakao i orzeszki bo ja uwielbiam kakao i orzeszki:loveu: choć i tak nie mam tak źle (nie chciałabym mieć czegoś takiego jak moja siorka: ona ma na wszelkie nabiały: mleko, produkty mleczne, jajka, bita śmietana itp.:shake: a do tego na kurz i rzeczy z konserwantami (wystarczy że zje coś np. galaretke ze sklepu to odrazu ma coś takkiego czerwonego na szyji i podobno to strasznie swędzi:shake:)) No ja na chwilke lece bo właśnie mama wrociła i sprawdze czy kupiła to co chciałam: 1 kg. pomarańczy bo mam ochote na sok świeżo wyciskany z pomarańczy - mniam:loveu: a jeśli będzie to oczywiście zrobie sobie całą szklane soku:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 No w sumie to już się przyzwyczaiłam... Wcześniej za czekoladą nie przepadałam, a teraz to bym z 5 na raz zjadła szczególnie nussbeissera:loveu: No ale cóż... Dobrze że mogę chociaż białą... A wyszło mi to dopiero jakieś trzy miesiące temu... Może zniknie niedługo... Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No i mam sok:multi: Tak szczeże to ja za białą nie przepadam (jak zjem troche więcej niż pół tabliczki to mnie mdlli) ale nussbeissera też uwielbiam:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 roxi-malina napisał(a):No i mam sok:multi: Tak szczeże to ja za białą nie przepadam (jak zjem troche więcej niż pół tabliczki to mnie mdlli) ale nussbeissera też uwielbiam:loveu: No ja też nie przepadałam za białą... Ale jak się nie ma co się lubi to się luci co się ma;) Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 roxi-malina napisał(a):Ojejku jak ja tego tekstu nie cierpie:shake: moja mama powtarzała go chyba z milion razy jak byłysmy w Zakopanym i wybrzydzałyśmy z siorką:eviltong: A mi się podoba... Od niedawna:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ale jak się nie ma co się lubi to się luci co się ma;) Ojejku jak ja tego tekstu nie cierpie:shake: moja mama powtarzała go chyba z milion razy jak byłysmy w Zakopanym i wybrzydzałyśmy z siorką:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać. Cześć Gosia:bye: Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No dobra Paulina koniec żartów musimy sie wziąć do roboty bo została już tylko nienała 1 str. i będziemy miały z głowy te 200:evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Hej ho jest tu kto?:evil_lol: I znowu Paulina chyba znowu dzisiaj nam sie nie uda:placz: Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 5? Ha już 4:P Piszemy piszemy, NIE LENIMY SIE!!!! Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 roxi-malina napisał(a):Hej ho jest tu kto?:evil_lol: I znowu Paulina chyba znowu dzisiaj nam sie nie uda:placz: Może się uda... Jeszcze tylko 5 postów i 200:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 roxi-malina napisał(a):5? Ha już 4:P Piszemy piszemy, NIE LENIMY SIE!!!! 3.... Kto pomoże??? Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ha to ja bede druga na 200 -setce:eviltong: :laola: cze Paula moze z tej okazji jakies fotki?:eviltong: Quote
Aga76 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dzień doberek pozdrawiamy i na świeże fotki czekamy Quote
cortezik_25 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dzień dobry:laugh2_2: I ja będę na 200:bigcool: Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No Paulina wkońcu sie udało:multi::multi::multi: I trzeba to jakoś uczcić!:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Cześć wszystkim :bye: No udało się nareszcie :multi::multi::multi: Dobrze że ja się załapałam :evil_lol: Fotki będą za chwilkę, tylko zgram;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cześć :multi: Załapałam się jeszcze na 200 stronę? Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć :multi: Załapałam się jeszcze na 200 stronę? Załapałaś, załapałaś;) No to czekamy na fotki:loveu: Quote
Recommended Posts