Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojj to współczuje jak masz na kakao i orzeszki bo ja uwielbiam kakao i orzeszki:loveu: choć i tak nie mam tak źle (nie chciałabym mieć czegoś takiego jak moja siorka: ona ma na wszelkie nabiały: mleko, produkty mleczne, jajka, bita śmietana itp.:shake: a do tego na kurz i rzeczy z konserwantami (wystarczy że zje coś np. galaretke ze sklepu to odrazu ma coś takkiego czerwonego na szyji i podobno to strasznie swędzi:shake:))

No ja na chwilke lece bo właśnie mama wrociła i sprawdze czy kupiła to co chciałam: 1 kg. pomarańczy bo mam ochote na sok świeżo wyciskany z pomarańczy - mniam:loveu: a jeśli będzie to oczywiście zrobie sobie całą szklane soku:loveu:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No w sumie to już się przyzwyczaiłam... Wcześniej za czekoladą nie przepadałam, a teraz to bym z 5 na raz zjadła szczególnie nussbeissera:loveu: No ale cóż... Dobrze że mogę chociaż białą... A wyszło mi to dopiero jakieś trzy miesiące temu... Może zniknie niedługo...

Posted

roxi-malina napisał(a):
No i mam sok:multi:
Tak szczeże to ja za białą nie przepadam (jak zjem troche więcej niż pół tabliczki to mnie mdlli) ale nussbeissera też uwielbiam:loveu:

No ja też nie przepadałam za białą...
Ale jak się nie ma co się lubi to się luci co się ma;)

Posted

roxi-malina napisał(a):
Ojejku jak ja tego tekstu nie cierpie:shake: moja mama powtarzała go chyba z milion razy jak byłysmy w Zakopanym i wybrzydzałyśmy z siorką:eviltong:

A mi się podoba... Od niedawna:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ale jak się nie ma co się lubi to się luci co się ma;)

Ojejku jak ja tego tekstu nie cierpie:shake: moja mama powtarzała go chyba z milion razy jak byłysmy w Zakopanym i wybrzydzałyśmy z siorką:eviltong: