Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Hej Roxi:bye:
Masz jakiś temat???

Hmm pomyślmy:eviltong: no za bardzo to nie wiem, ale co tam słychać u Kati? Moze miała jakąś ciekawą przygode? Jaka u was pogoda? I wogle co tam u was słychać? Jak tam w szkole?

Posted

roxi-malina napisał(a):
Hmm pomyślmy:eviltong: no za bardzo to nie wiem, ale co tam słychać u Kati? Moze miała jakąś ciekawą przygode? Jaka u was pogoda? I wogle co tam u was słychać? Jak tam w szkole?

U Kati dobrze,
Przygody jako takiej fajnej nie miała poza tym że chciał ostatnio w niedzielę wskoczyć husky... Więc jak zobaczyłam że biegnie w naszą stronę to od razu Kati do góry dosłownie... Podleciał do nas, Kati zaczęła piszczeć bo się wystraszyła a ja w ogóle nie wiedziałam co mam robić... Był taki duży że jak stanął na dwóch łapach to mi łapy na ramiona mógł położyć... Podeszły te dzieciaki co z nim były, no to im powiedziałam że jak nie umieją upilnować psa to niech go nie spuszczają ze smyczy i takie tam, a one zaczęły się ze mną kłócić... No a dodam że to była no góra trzecia klasa podstawówki... No a jak im powiedziałam co myślę itd. to se poszłam...
Pogoda? Dzisiaj trochę się polepszyła, trochę cieplej się zrobiło, słońce wyszło:multi::multi::multi:
A w szkole jak zawsze, nic ciekawego...

Posted

U nas dzisiaj była super pogoda!:multi:
Było 10 stopni więc takiej pogody nie można odpuścicć i poszłyśmy sobie z Viki na dwugodzinny spacerek.:loveu:

Posted

Skibka, Tylko wam pozazdrościć:loveu:
Roxi, dodam jeszcze że ten pies był bez kagańca i biegł na nas z otwartym pyskiem... Więc zupełnie nie wiedziałam co robić, w sumie to wiedziałam: mam ratować Kati:)

Posted

Szczerze to wątpię aby takie dzieci z 3kl. podstawówki potrafiły upilnować dorosłego wielkiego i niezbyt posłusznego huskiego wiedz nie powinny go spuszczać :mad:! Osobiście jestem za spuszczaniem psów (sama często to robię) ale bez przesady jak sie pies nie słucha to do lasu tam gdzie nie ma dużo ludzi i nauczyć go posłuszeństwa a nie spuszczać aby innych zaczepiał :shake: Wiedz w 100% zgadzam sie z tobą Paulina że im wygarnłaś co sobie o tym myślisz! :multi:
A u nas top taka fikuśna pogoda bo rano to zimno że w płaszczy jest za zimno a po szkole to jest za gorąco na płaszcz wiedz już sama nie wiem w co mam sie ubierać :roll:
No fakt w szkole zazwyczaj jest nudno i to bardzo nuuudno (no może z wyjątkiem wczoraj bo wczoraj zajęłam 3 miejsce w konkursie literackim (warszawskim) pt.: "one też czują" (o psach ze schroniska) i dostałam taką odjechaną książkę o psach (każdej rasie poświęcone są 3 str. i dużo jest o yorkach), dyplom i duuuużo słodyczy (plus oczywiście podwyższomne zachowanie):evil_lol:)

Posted

Paula poczytalam Twoją historyjke i powiem tak dzieci w tym wieku nie mogą wychodzic z tak duzymi psami..gdyby tak zadzwonic na straz pewnie mandacik bylby pewny..:roll: nie wyobrazam sobie moją 10 -latke wypuscic z Somą..a to ze to haski czy rotek nie ma znaczenia, obydwa psy sa duze,silne.. w sytuacji zagrozenia to dziecko nie daloby rady go utrzymac... wiec jak znow sie pojawia mozesz postraszyc ich strazą:evil_lol:

Posted

Witamy wszystkich:bye:
Daria ja mam nadzieję że ich więcej nie zobaczę... Też tak twierdzę że te psy są za silne... Jeśli byłaby z nimi osoba dorosła to nie miałabym nic przeciwko, ale tak: Raz był bez kagańca, a powinien mieć, a dwa był spuszczony w takim miejscu gdzie chodzą ludzie, a nie np. w lesie...

Posted

W 100% zgadzam sie z tobą Pegaza i z Pauliną!
Tak duży pies nie powinen chodzić spuszczony pod opieką takich małych dzieci! Moja przyjaciółka ma huskiego i jak byłyśmy razem (ja z Niką ona z Luną) to też ledwo co utrzymała lune jak ta kota zobaczyła (ja naszczęście nie miałam takiego problemu z Niką) a że Luna jest strasznie silna i jeszcze miała szelki a nie obroże to już wogle tak sie rwała to na pewno takie dzieci by jej nie utrzymały:shake:
I naprawde jak jeszcze raz by cie zaatakował i jeszcze te dzieci by podskakiwały to mozesz zadzwonić na miejskie i sie skończy pajacowanie:evil_lol:

No Paulina wczoraj sie nieudało to może dziś sie uda i będziemy mieli tą 200 strone z głowy:evil_lol:

Posted

A u mnie dośc normalnie ale właśnie wróciłam z badania alergicznego i strasznie ręka mnie swędzi a poza tym to chyba całą wiosne w domu przesiedze (mam alergie na wszystkie pyłki, pokrzywe, babke (jakąś tam zapomniałam pełnej nazwy tej roślinki) trawy i wogle na te wszystkie pyłki drzew (lipa, topola itp.):angryy:) całe szczęście że nie na śierść psa bo nie wiem co bym wtedy zrobiła:cool3:

A u was co tam słychać? Widziałaś jeszcze tego bezczelnego huskiego?