***Paulina*** Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']U nas wciąż słonecznie :cool1: [quote name='roxi-malina']Ojj Paulina to ci współczuje:roll: bo u nas słonecznie i bez najmniejszego wiatru:loveu::multi: A u nas pochmurno i do tego wiatr:shake: [quote name='Kinguska']Witam, hej :P Cześć Kinguśka:bye: [quote name='Pegaza']Cze Paula chyba dzis juz koniec slodkiego lenistwa i czas do szkoly.... Cześć Daria:bye: No niestety tak... Następna przerwa dopiero w rekolekcje, ale to już nie długo, bo chyba za dwa tygodnie:multi: [quote name='roxi-malina']Hej Paulina :bye: Co tam u Kati? Hej Roxi:bye: A u Kati dobrze:loveu: za 2-3 tygodnie do fryzjera się wybieramy:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O już nie moge sie doczekać widoku Kati w krótkich włoskach:evil_lol: ale chyba lepiej jej byłoby w dłuższych co?:roll: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 roxi-malina napisał(a):O już nie moge sie doczekać widoku Kati w krótkich włoskach:evil_lol: ale chyba lepiej jej byłoby w dłuższych co?:roll: No właśnie nie wiem... Wydaje mi się że w krótkich też ładnie będzie wyglądać:loveu: Quote
Skibka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pewnie, że będzie łądnie wyglądać.:loveu: A włosy nie zęby-odrosną.:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Skibka napisał(a):Pewnie, że będzie łądnie wyglądać.:loveu: A włosy nie zęby-odrosną.:evil_lol: No:loveu::loveu::loveu: Chodzi mi o to żeby ściąć ten ,,puch" i potem jak by co to odrosną nowe ładne, a jak mi się spodoba na krótko, a pewnie tak będzie to będziemy się trzymać krótkiej fryzurki:loveu: No i dodam że to dla Kati będzie o wiele wygodniejsze;) Quote
laurin Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cześć :loveu: obcinasz swoją ślicznotkę??? to będzie pierwszy raz??? Quote
cortezik_25 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć:multi: Wyczytałam, że chcesz ostrzyc moją piękność:-o A tak poważnie to pięknej Yoreczce we wszystkim będzie ładnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dzień dobry rano :multi: Ty pewnie w szkole :cool3: Quote
Gosia2406 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzięńdoberek,ze słoneczkiem przyszłam:loveu: Quote
Pegaza Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cze Paula pracująca umyslowo:roll: tulaski dla Kati:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 laurin napisał(a):cześć :loveu: obcinasz swoją ślicznotkę??? to będzie pierwszy raz??? Hejka:loveu: Obcinam, po raz pierwszy:loveu::loveu::loveu: cortezik_25 napisał(a):Cześć:multi: Wyczytałam, że chcesz ostrzyc moją piękność:-o A tak poważnie to pięknej Yoreczce we wszystkim będzie ładnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć:bye: Jaką twoją?:evil_lol: MOJĄ:loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: laurin napisał(a):dzień dobry rano :multi: Ty pewnie w szkole :cool3: Witamy:loveu: Zgadza się, wtedy byłam w szkole... Gosia2406 napisał(a):Dzięńdoberek,ze słoneczkiem przyszłam:loveu: Cześć:multi: Widzisz przyszłaś ze słońcem i nawet na kilka minut wyszło:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Paula pracująca umyslowo:roll: tulaski dla Kati:loveu: Cześć Daria:loveu: Dzięki, przekazałam:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Paulina :bye: No wiesz ładnemu we wszystkim ładnie wiedz brzydko na pewno nie będzie :loveu: Całuski dla Kati :loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Paulinka :multi: wy u fryzjera ??? no dawaj fotke !!!! Na nas też już czas , ale troche mi żal bo kudełek fajny. Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 roxi-malina napisał(a):Cześć Paulina :bye: No wiesz ładnemu we wszystkim ładnie wiedz brzydko na pewno nie będzie :loveu: Całuski dla Kati :loveu::loveu::loveu: Cześć Roxi:bye: Dzięki, myślę że wyjdzie ładnie:loveu: Już wycałowana:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Roxi:bye: Dzięki, myślę że wyjdzie ładnie:loveu: Już wycałowana:loveu::loveu::loveu: Nie myśle, może tylko na pewno będzie jej pieknie w kazdej fryzurce:loveu::loveu::loveu: No to całuj dalej i wstawiaj jakieś foty:p Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='roxi-malina']Nie myśle, może tylko na pewno będzie jej pieknie w kazdej fryzurce:loveu::loveu::loveu: No to całuj dalej i wstawiaj jakieś foty:p :loveu::loveu::loveu: Fotki mam jeszcze z ostatniej kąpieli:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ale śliczne cudeńko:loveu::loveu::loveu: no normalnie aż sie nie moge doczekać widoku jej ostrzyżonej:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 roxi-malina napisał(a):Ale śliczne cudeńko:loveu::loveu::loveu: no normalnie aż sie nie moge doczekać widoku jej ostrzyżonej:loveu: Dzięki:loveu: W sumie to ja też... Zuza i Noddy napisał(a):Prześlicznie wygląda. Dzięki Zuza:loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 śliczne fotki :loveu: moja Fibi nie lubi tak pozować :evil_lol: ale zdjęcia to chyba już pokąpielowe :eviltong: masz jakieś jak jest mokrutka :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 laurin napisał(a):śliczne fotki :loveu: moja Fibi nie lubi tak pozować :evil_lol: ale zdjęcia to chyba już pokąpielowe :eviltong: masz jakieś jak jest mokrutka :loveu: Dzięki:loveu: A Kati uwielbia:loveu::loveu::loveu: No tak, po kąpielowe:evil_lol: Na mokro jest kilka na 190 stronie, z ostatniej kąpieli. Nowszych nie mam, dopiero w piątek:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Roxi, a ty wiesz już kiedy kupujesz yoreczka??? Wiesz już z jakiej hodowli???:cool3: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='***Paulina***']Roxi, a ty wiesz już kiedy kupujesz yoreczka??? Wiesz już z jakiej hodowli???:cool3: No tak dokładnie co do dnia to nie wiem ale zamierzam kupić albo tak jakoś w maju (najlepiej na majówkę żeby mieć trochę czasu dla niego a nie odrazu kupuje a jutro ide do szkoły mam klasówkę i nawet nie mam czasu dla niego) albo w wakacje (najwyżej odpuszczę sobie obóz bo jeżdżę co roku a co mi tam:evil_lol:). Z hodowli to też niebardzo wiem jakiej bo jak już wcześniej pisałam nie wiem czy chce na wystawy czy nie a tak sobie myśle że na wystawy to wezmę se kartkę i długopis i sobie zapisze gdzie mają szczenięta, czy są wystawowe ile kosztują itp. bo wystawa jest w na początku kwietnia wiedz będzie troszkę czasu na "zaklepanie" szczeniaczka;) A co chcesz mi coś doradzić?:multi: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='roxi-malina']No tak dokładnie co do dnia to nie wiem ale zamierzam kupić albo tak jakoś w maju (najlepiej na majówkę żeby mieć trochę czasu dla niego a nie odrazu kupuje a jutro ide do szkoły mam klasówkę i nawet nie mam czasu dla niego) albo w wakacje (najwyżej odpuszczę sobie obóz bo jeżdżę co roku a co mi tam:evil_lol:). Z hodowli to też niebardzo wiem jakiej bo jak już wcześniej pisałam nie wiem czy chce na wystawy czy nie a tak sobie myśle że na wystawy to wezmę se kartkę i długopis i sobie zapisze gdzie mają szczenięta, czy są wystawowe ile kosztują itp. bo wystawa jest w na początku kwietnia wiedz będzie troszkę czasu na "zaklepanie" szczeniaczka;) A co chcesz mi coś doradzić?:multi: No ja ci raczej nie doradzę... Po pierwsze nie znam się na tym aż tak dobrze, a poza tym nie znam hodowli z mazowieckiego;) Ale jak co to masz listę hodowli na Yorkshire Terrier :: YorkLand.pl - Start ;) Jest ich dużo więc jest z czego wybierać:loveu: Quote
Recommended Posts