Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No a ja dzisiaj znalazłam ogłoszenie yorka z rodowodem prawie rocznego gdzie właściciel zapewniał że najcudowniejszy bo już nie urośnie i w ogóle no i że jest taki super bo waży tylko 940 grami na wys. tylko 16 cm:shake: To to już jest przesada.
Niby z rodowodem a przed kryciem pewnie w ogóle nie myśleli bo skoro yorczek ma tak niską wagę to ile waży matka???:crazyeye:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roxi-malina napisał(a):
A już myślałam ze skubana (jeśli sie obraziłaś to sory) znalazła yorka z metryką za marne grosze:crazyeye: (też bym tak chciała) ale bez metryki to nawet po 500-600zł są :P

ciekawe gdzie

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja chyba sobie zablokuje tą roxi bo te dziecinne teksty mnie z równowagi wyprowadzają :angryy:

cześć Paulina :multi: Co u Kati?

Spokojnie po co te nerwy?;)
Świat jest piękny a życie krótkie więdz cieszmy sie a nie bulwersujmy będzie co ma być i tak sie nie denerwuj;)

Posted

Cześć Aga, Ania, Tigrunia, Cortezik i Roxi.:bye:
Co u Kati? SUPER!!! Zaczęły jej się ruszać górne kły i nie będzie trzeba wyrywać:multi::multi::multi:
A mam pytanie: Co ile się odrobacza??? Co rok czy co pół roku???
Bo wet mi mówił że przy kolejnym szczepieniu a kolejne to we wrześniu dopiero, a coraz więcej osób mówi że co pół roku się odrobacza...:roll:

Posted

No widzisz moze sie uda uniknac narkozy..:p
ponoc co pol roku choc ja tego tak dokladnie z kalendarzem nie przestrzegam miesiac w tę czy wewte..jak dla mnie nie ma roznicy..co innego szczepienia..:p

Posted

No to musimy wybrać się do weta, ale na szczęście tylko na odrobaczenie, czyli praktycznie zero stresu:multi:
Te ząbki to mają szczęście:evil_lol: Jakby wiedziały że muszą zacząć się ruszać:evil_lol:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Paulina :multi:

Ja odrobaczam co 3 miesiące, psom nic się nie dzieje, a ja przynajmniej mam 100% pewności, że robaków niet :lol:

Cześć Sara:multi:
No to ja też muszę iść bo ostatnio Kati była odrobaczana we wrześniu...

Posted

dysia-u napisał(a):
Paulinko nam wet mówił że wystarczy co pół roku. Kupujemy u niego PRATEL i 1/2 tabl podaje. Nie musze z nią iść do weta.

A ja pójdę bo jej daje takie coś w paście z takiej strzykawki czy coś w tym stylu...