Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roxi ja tylko powiem tak ze nie wierz pierwszemu slowu.. bylam kiedys na wystawie rozmawialam z pewnymi hodowcami suczki,okazalo sie ze beda mlode na zime pytam o cene no tak do 2,5- 3 tysiaczkow, mowie oki zdzwonimy sie na zime...
zima przyszla, akurat czas narodzin malych, dzwonie i co 4,5:cool1: wiec podziekowalam..:roll:..zostala z nami Livi..wyszlo taniej:evil_lol: ale moja Livi do tamtego psa poza ceną porownac wiecej nie moge..wiadomo tamte piekne wystawowe...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roxi-malina napisał(a):
No to sporo podniusł na cenie:shake: ale ostatnio coraz częściej spotykam sie z takimi przypatkami

Paula pociagne jeszcze temat:evil_lol:
podniosl bo suczka ukonczyla championat:p a i reproduktor tez byl bardzo odznaczony:p

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Hej Paulina;D
Widzę że znowu macie tu niezły temat do rozmów:razz::diabloti:
Całkiem fajnie się to wszystko czyta:eviltong::p
Co u was?:D i u Kati??

Hejka Ada:bye:
No mamy, mamy:evil_lol:
Co u nas???
No został nam już tylko tydzień ferii:placz: Już bym chciała wakacje:loveu:
No ale w sumie to już niedługo:multi: Z moich obliczeń wynika że od 1 marca zostało tylko 111 dni do wakacji, a gdyby odliczyć weekendy i inne święta to o wiele mniej
A u Kati wszystko dobrze:multi:
[FONT=Arial Black]:multi:Zaczął poruszać się jeden kieł do góry[/FONT]:multi:
:multi::multi::multi:A drugi jest na dobrej drodze:multi::multi::multi:

Pegaza napisał(a):
Paula pociagne jeszcze temat:evil_lol:
podniosl bo suczka ukonczyla championat:p a i reproduktor tez byl bardzo odznaczony:p

Zgadza się, dużo zależy od osiągnięć ;)

Posted

Nie będę się kłócić roxi :p ale te 4 tyś może na wystawowego pieska wystarczą - na pewno nie na suczkę i przestań się mądrować skoro wyraźnie napisałaś, że nie pytałaś P.Ani o cenę :cool1: Radzę Ci - zadzwoń i zapytaj.. wtedy możemy pogadać :p

Posted

dysia-u napisał(a):
Roxi skarbie zrób wreszcie tę transakcje- wszystkim ulży :roll:

Jaką transakcje? Ja nie będę kupować yorka po to aby wam ulżyło:shake:! Pies to nie jest zabawka którą kupuje sie od tak nagle a poza tym ja już postanowiłam i zdania nie zmienię! A kupie yorka wtedy jak naprawdę będzie jakiś dobry, zadbany i od odpowiedniej hodowli i nie mam zamiaru kupować yorka nie na wystawy bez obejrzenia wystawy, bo możliwe że potem będę tego żałować i na odwrót!

Posted

A zadzwonić to jeszcze zadzwonie ale to troche później (bo sie z p. Anią umuwiłam że adzwonie do niej na wiosne) i wtedy przy okazji sie zapytam bo przecież nie wyjde z takim tekstem : „ Witam po ile ma pani szczeniacki Yorki sunie? Po 4000zł? Aha to dowidzenia bo i tak i tak nie miałam zamiaru kupować teraz psa”

Posted

roxi-malina napisał(a):
Jaką transakcje? Ja nie będę kupować yorka po to aby wam ulżyło:shake:! Pies to nie jest zabawka którą kupuje sie od tak nagle a poza tym ja już postanowiłam i zdania nie zmienię! A kupie yorka wtedy jak naprawdę będzie jakiś dobry, zadbany i od odpowiedniej hodowli i nie mam zamiaru kupować yorka nie na wystawy bez obejrzenia wystawy, bo możliwe że potem będę tego żałować i na odwrót!

Dziękujemy roxi za wytłumaczenie - bo naprawdę nie wiedziałyśmy :shake: :diabloti:
Ja bron boże nie namawiam Cię, żebyś z Bakaratu nie kupowała ale dobrze Ci radzę - zadzwoń najpierw i zapytaj o cenę bo widzę, że się nakręcasz a jak usłyszysz ile tam szczeniaki kosztują to z krzesła spadniesz! :p

Posted

Ale czy ja pisze że to właśnie ty tigrunia mi coś pisałaś czy do czegoś namawiałaś;)? Ojj chyba wątpie czy z krzesła spadne bo spotkałam sie z ceną która mnie tak przeraziła: 6500zł sa sunie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: za tyle to samochud można kupić:shake: no nie wiem czy dla was ale dla mnie to to już jest lekka przesada:shake:

Posted

roxi-malina napisał(a):
A zadzwonić to jeszcze zadzwonie ale to troche później (bo sie z p. Anią umuwiłam że adzwonie do niej na wiosne) i wtedy przy okazji sie zapytam bo przecież nie wyjde z takim tekstem : „ Witam po ile ma pani szczeniacki Yorki sunie? Po 4000zł? Aha to dowidzenia bo i tak i tak nie miałam zamiaru kupować teraz psa”

No chyba to żaden problem zadzwonić i zapytać. Powiedz, że planujesz zakup na wiosnę, ale chciałabyś wiedzieć ile pieniążków jeszcze dozbierać musisz :p

roxi-malina napisał(a):
Ale czy ja pisze że to właśnie ty tigrunia mi coś pisałaś czy do czegoś namawiałaś;)? Ojj chyba wątpie czy z krzesła spadne bo spotkałam sie z ceną która mnie tak przeraziła: 6500zł sa sunie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: za tyle to samochud można kupić:shake: no nie wiem czy dla was ale dla mnie to to już jest lekka przesada:shake:

W Polsce z tą ceną się spotkałaś? Niemożliwe, żeby ktoś chciał tyle pieniędzy za szczeniaka :cool1: Może to był dorosły pies? Ale i tak musiałby być Championem Polski minimum :p

Posted

Facet mi powiedział że jest to szczeniak po champinach sprowadzony (czy jakoś tak) z niemiec (matka polka ojciec niemiec) ale hodowla była w polsce tylko szczeniak podobno po baaardzo wymitnych championach i że podobno on to by zdobywał zawsze 1 miejsca na wystawach i takie tam stara gadka

Posted

roxi-malina napisał(a):
Facet mi powiedział że jest to szczeniak po champinach sprowadzony (czy jakoś tak) z niemiec (matka polka ojciec niemiec) ale hodowla była w polsce tylko szczeniak podobno po baaardzo wymitnych championach i że podobno on to by zdobywał zawsze 1 miejsca na wystawach i takie tam stara gadka

Podaj mi na PW nazwę hodowli bo aż mi się wierzyć nie chce :-o

Posted

roxi-malina napisał(a):
Nie znam nazwy bo to już dawno było :roll:(przed Bożym Narodzeniem) i nie pamiętam a nie zapisałam sobie bo i tak i tak za takie pieniądze to ja nie kupie psa:shake:.

Tak myślałam :p

Ale może chociaż pamiętasz gdzie znalazłaś tą hodowlę, jakiś nr telefonu może masz czy coś ? Skąd ta hodowla była ? Nic o niej nie wiesz ?