Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Roxi ja tylko powiem tak ze nie wierz pierwszemu slowu.. bylam kiedys na wystawie rozmawialam z pewnymi hodowcami suczki,okazalo sie ze beda mlode na zime pytam o cene no tak do 2,5- 3 tysiaczkow, mowie oki zdzwonimy sie na zime... zima przyszla, akurat czas narodzin malych, dzwonie i co 4,5:cool1: wiec podziekowalam..:roll:..zostala z nami Livi..wyszlo taniej:evil_lol: ale moja Livi do tamtego psa poza ceną porownac wiecej nie moge..wiadomo tamte piekne wystawowe... Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):A tutaj znów wesoło :evil_lol: No widzisz... Ta galeria ma to do siebie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No widzisz... Ta galeria ma to do siebie:evil_lol: Najwyraźniej ma fluidy przyciągające diaboliczny uśmiech :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Najwyraźniej ma fluidy przyciągające diaboliczny uśmiech :evil_lol: Chyba tak:evil_lol: Quote
Sweet Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hej Paulina;D Widzę że znowu macie tu niezły temat do rozmów:razz::diabloti: Całkiem fajnie się to wszystko czyta:eviltong::p Co u was?:D i u Kati?? Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):No to sporo podniusł na cenie:shake: ale ostatnio coraz częściej spotykam sie z takimi przypatkami Paula pociagne jeszcze temat:evil_lol: podniosl bo suczka ukonczyla championat:p a i reproduktor tez byl bardzo odznaczony:p Quote
***Paulina*** Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Sweetaśna napisał(a):Hej Paulina;D Widzę że znowu macie tu niezły temat do rozmów:razz::diabloti: Całkiem fajnie się to wszystko czyta:eviltong::p Co u was?:D i u Kati?? Hejka Ada:bye: No mamy, mamy:evil_lol: Co u nas??? No został nam już tylko tydzień ferii:placz: Już bym chciała wakacje:loveu: No ale w sumie to już niedługo:multi: Z moich obliczeń wynika że od 1 marca zostało tylko 111 dni do wakacji, a gdyby odliczyć weekendy i inne święta to o wiele mniej A u Kati wszystko dobrze:multi: [FONT=Arial Black]:multi:Zaczął poruszać się jeden kieł do góry[/FONT]:multi: :multi::multi::multi:A drugi jest na dobrej drodze:multi::multi::multi: Pegaza napisał(a):Paula pociagne jeszcze temat:evil_lol: podniosl bo suczka ukonczyla championat:p a i reproduktor tez byl bardzo odznaczony:p Zgadza się, dużo zależy od osiągnięć ;) Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie będę się kłócić roxi :p ale te 4 tyś może na wystawowego pieska wystarczą - na pewno nie na suczkę i przestań się mądrować skoro wyraźnie napisałaś, że nie pytałaś P.Ani o cenę :cool1: Radzę Ci - zadzwoń i zapytaj.. wtedy możemy pogadać :p Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Roxi skarbie zrób wreszcie tę transakcje- wszystkim ulży :roll: Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dysia-u napisał(a):Roxi skarbie zrób wreszcie tę transakcje- wszystkim ulży :roll: Jaką transakcje? Ja nie będę kupować yorka po to aby wam ulżyło:shake:! Pies to nie jest zabawka którą kupuje sie od tak nagle a poza tym ja już postanowiłam i zdania nie zmienię! A kupie yorka wtedy jak naprawdę będzie jakiś dobry, zadbany i od odpowiedniej hodowli i nie mam zamiaru kupować yorka nie na wystawy bez obejrzenia wystawy, bo możliwe że potem będę tego żałować i na odwrót! Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A zadzwonić to jeszcze zadzwonie ale to troche później (bo sie z p. Anią umuwiłam że adzwonie do niej na wiosne) i wtedy przy okazji sie zapytam bo przecież nie wyjde z takim tekstem : „ Witam po ile ma pani szczeniacki Yorki sunie? Po 4000zł? Aha to dowidzenia bo i tak i tak nie miałam zamiaru kupować teraz psa” Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):Jaką transakcje? Ja nie będę kupować yorka po to aby wam ulżyło:shake:! Pies to nie jest zabawka którą kupuje sie od tak nagle a poza tym ja już postanowiłam i zdania nie zmienię! A kupie yorka wtedy jak naprawdę będzie jakiś dobry, zadbany i od odpowiedniej hodowli i nie mam zamiaru kupować yorka nie na wystawy bez obejrzenia wystawy, bo możliwe że potem będę tego żałować i na odwrót! Dziękujemy roxi za wytłumaczenie - bo naprawdę nie wiedziałyśmy :shake: :diabloti: Ja bron boże nie namawiam Cię, żebyś z Bakaratu nie kupowała ale dobrze Ci radzę - zadzwoń najpierw i zapytaj o cenę bo widzę, że się nakręcasz a jak usłyszysz ile tam szczeniaki kosztują to z krzesła spadniesz! :p Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale czy ja pisze że to właśnie ty tigrunia mi coś pisałaś czy do czegoś namawiałaś;)? Ojj chyba wątpie czy z krzesła spadne bo spotkałam sie z ceną która mnie tak przeraziła: 6500zł sa sunie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: za tyle to samochud można kupić:shake: no nie wiem czy dla was ale dla mnie to to już jest lekka przesada:shake: Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):A zadzwonić to jeszcze zadzwonie ale to troche później (bo sie z p. Anią umuwiłam że adzwonie do niej na wiosne) i wtedy przy okazji sie zapytam bo przecież nie wyjde z takim tekstem : „ Witam po ile ma pani szczeniacki Yorki sunie? Po 4000zł? Aha to dowidzenia bo i tak i tak nie miałam zamiaru kupować teraz psa” No chyba to żaden problem zadzwonić i zapytać. Powiedz, że planujesz zakup na wiosnę, ale chciałabyś wiedzieć ile pieniążków jeszcze dozbierać musisz :p roxi-malina napisał(a):Ale czy ja pisze że to właśnie ty tigrunia mi coś pisałaś czy do czegoś namawiałaś;)? Ojj chyba wątpie czy z krzesła spadne bo spotkałam sie z ceną która mnie tak przeraziła: 6500zł sa sunie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: za tyle to samochud można kupić:shake: no nie wiem czy dla was ale dla mnie to to już jest lekka przesada:shake: W Polsce z tą ceną się spotkałaś? Niemożliwe, żeby ktoś chciał tyle pieniędzy za szczeniaka :cool1: Może to był dorosły pies? Ale i tak musiałby być Championem Polski minimum :p Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Facet mi powiedział że jest to szczeniak po champinach sprowadzony (czy jakoś tak) z niemiec (matka polka ojciec niemiec) ale hodowla była w polsce tylko szczeniak podobno po baaardzo wymitnych championach i że podobno on to by zdobywał zawsze 1 miejsca na wystawach i takie tam stara gadka Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):Facet mi powiedział że jest to szczeniak po champinach sprowadzony (czy jakoś tak) z niemiec (matka polka ojciec niemiec) ale hodowla była w polsce tylko szczeniak podobno po baaardzo wymitnych championach i że podobno on to by zdobywał zawsze 1 miejsca na wystawach i takie tam stara gadka Podaj mi na PW nazwę hodowli bo aż mi się wierzyć nie chce :-o Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie znam nazwy bo to już dawno było :roll:(przed Bożym Narodzeniem) i nie pamiętam a nie zapisałam sobie bo i tak i tak za takie pieniądze to ja nie kupie psa:shake:. Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):Nie znam nazwy bo to już dawno było :roll:(przed Bożym Narodzeniem) i nie pamiętam a nie zapisałam sobie bo i tak i tak za takie pieniądze to ja nie kupie psa:shake:. Tak myślałam :p Ale może chociaż pamiętasz gdzie znalazłaś tą hodowlę, jakiś nr telefonu może masz czy coś ? Skąd ta hodowla była ? Nic o niej nie wiesz ? Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wpisałam w google zagraniczne hodowle yorkshire terrier czy jakoś tak i wyskoczyło tego sporo i to była któraś str. (nie pierwsza) Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a ja za 1000 zł kupiłam tone miłości :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Z metryczką?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 roxi-malina napisał(a):Z metryczką?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mejsi nie ma metryczki;) Ale z metryczką możesz kupić już za ok. 1500zł;) (oczywiście nie z Bakaratu) Quote
roxi-malina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A już myślałam ze skubana (jeśli sie obraziłaś to sory) znalazła yorka z metryką za marne grosze:crazyeye: (też bym tak chciała) ale bez metryki to nawet po 500-600zł są :P Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 "skubana" ?? wcale nie czuje się oskubana ,sama powiedziałaś "marne grosze" Quote
Recommended Posts