laurin Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 witam :multi: http://images48.fotosik.pl/58/a0eee911f4da65f9med.jpg ale sobie elegancko stoi :loveu::loveu::loveu: taka mała lolitka :razz: Quote
roxi-malina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Pegaza']Witamy w sniezny poniedzialek:)[/QUOTE] Czy ja wiem czy taki śnieżny? Niby jest luty a ty ani śniegu ani mrozu normalnie jak w kwietniu lub maju:multi: Quote
***Paulina*** Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='ladyyork']No cóż na wszystko trza czasu:loveu: Dużo czasu, no i chęci:loveu: [quote name='laurin']witam :multi: http://images48.fotosik.pl/58/a0eee911f4da65f9med.jpg ale sobie elegancko stoi :loveu::loveu::loveu: taka mała lolitka :razz: Cześć:bye: [quote name='Pegaza']Witamy w sniezny poniedzialek:) Witamy ale na szczęście u nas nie śnieżny... [quote name='roxi-malina']Czy ja wiem czy taki śnieżny? Niby jest luty a ty ani śniegu ani mrozu normalnie jak w kwietniu lub maju:multi: Niby śniegu nie ma ale maj to też jeszcze nie jest... Nie te temperatury:-( Quote
Pegaza Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='roxi-malina']Czy ja wiem czy taki śnieżny? Niby jest luty a ty ani śniegu ani mrozu normalnie jak w kwietniu lub maju:multi:[/quote] U nas akurat wczoraj napadalo..:roll: Quote
roxi-malina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wy to macie pecha:shake: u jednej deszcz u drugiej śnieg a u mnie pięknie i słonecznie:multi: z dna na dzień jest coraz piękniej :multi: jak wczoraj na pizzy byłam to jakiś facet przyszedł w samej bluzie a na ulicy to też już ludzie te korzuchy do szafy schowali a wyjeli wiatruwki:multi: No może troche przesadziłam z tym majem ale 11-12 stopni o tej porze roku to jest naprawde żadko spotykane:multi: Quote
***Paulina*** Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Pegaza napisał(a):U nas akurat wczoraj napadalo..:roll: A u nas teraz pada śnieg:-( roxi-malina napisał(a):Wy to macie pecha:shake: u jednej deszcz u drugiej śnieg a u mnie pięknie i słonecznie:multi: z dna na dzień jest coraz piękniej :multi: jak wczoraj na pizzy byłam to jakiś facet przyszedł w samej bluzie a na ulicy to też już ludzie te korzuchy do szafy schowali a wyjeli wiatruwki:multi: No może troche przesadziłam z tym majem ale 11-12 stopni o tej porze roku to jest naprawde żadko spotykane:multi: No nie wiem czy pecha bo w lutym zawsze raczej tak jest... Ty masz szczęście:loveu: Quote
roxi-malina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Paulina a ty mieszkasz gdzieś w górach bo to dziwne że u ciebie pada śnieg a u mnie świeci słońce i jest 12stopni:-o Quote
***Paulina*** Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 roxi-malina napisał(a):Paulina a ty mieszkasz gdzieś w górach bo to dziwne że u ciebie pada śnieg a u mnie świeci słońce i jest 12stopni:-o Nie:shake: W Wielkopolsce... Quote
roxi-malina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pegaza napisał(a):OO znam te strony:lol: popatrz popatrz a na lato tam zawsze piekna pogoda wiec teraz zimą musi byc zima;) Nieeee jak ja nienawidze zimna:placz: Quote
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 OO znam te strony:lol: popatrz popatrz a na lato tam zawsze piekna pogoda wiec teraz zimą musi byc zima;) Quote
***Paulina*** Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Pegaza napisał(a):OO znam te strony:lol: popatrz popatrz a na lato tam zawsze piekna pogoda wiec teraz zimą musi byc zima;) No tak... Latem raczej zawsze jest ładnie:loveu: Quote
roxi-malina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No tak... Latem raczej zawsze jest ładnie:loveu: I waśnie dobrze:multi: ja kocham lato!:multi::loveu: a u mnie za oknem leje jak z cebra:placz: a juz myślałam że będzie tak pięknie:placz: Quote
***Paulina*** Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 roxi-malina napisał(a):I waśnie dobrze:multi: ja kocham lato!:multi::loveu: a u mnie za oknem leje jak z cebra:placz: a juz myślałam że będzie tak pięknie:placz: Ja też uwielbiam lato:loveu: U mnie pada śnieg z deszczem:-(:angryy::-( Quote
roxi-malina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja też uwielbiam lato:loveu: U mnie pada śnieg z deszczem:-(:angryy::-( Ja po prostu uwielbiam lato bo wtedy można polatać w samej bluzce i szortach a nie godzinę zakładać te kozaki, szalik czapkę i wogle to wszystko a do tego ja jestem strasznie chorowita i w tym roku już 2 razy miałam zapalenie ucha i raz zapalenie oka:-( i całe prawie całe ferie po wyjeździe w góry przeleżałam w łóżku mierząc gorączkę, dlatego właśnie NIENAWIDZE ZIMY:placz: Quote
Skibka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja też kocham lato.:loveu: Ale na zimę też nie narzekam bo Viki kocha śnieg więc można fajnie pospacerować.:loveu: Quote
roxi-malina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Niki też lubi zime ale tak szczeże to woli lato bo wtedy zawsze jesteśmy nad morzem a ona kocha pływać:loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Hejka!!!:multi: Mamy ferie! Nareszcie! Już nie mogłam się doczekać:multi::multi::multi: No a we ferie czeka nas wizyta u weta niestety... Po pierwsze idziemy na odrobaczenie, ale to to nic... Czeka nas jeszcze wyrywanie ząbków:placz::-(:placz: Górne kły nie wypadły jeszcze same no i chyba same nie wypadną... Nawet nie chcą się poruszyć...No a najgorsze jest to że nowe już wyrosły do połowy...:placz: Dolne już dawno wypadły i nowe jeszcze nie wychodzą, a górne siedzą i nowe rosną... jakby nie mogło być na odwrót...:-( No i jeszcze wam powiem że ostatnio Kati sama weszła do swojego legowiska... No ale na tym się skończyło...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 O to Wy chyba najpozniej macie w tym roku ferie.. no co chcesz przecie tam spi:evil_lol: http://images41.fotosik.pl/59/924339eb3e5969b1med.jpg Quote
Pestka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale zakudłaczona :evil_lol: http://images41.fotosik.pl/59/924339eb3e5969b1med.jpg Sliczna kupka siersci :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']O to Wy chyba najpozniej macie w tym roku ferie.. no co chcesz przecie tam spi:evil_lol: http://images41.fotosik.pl/59/924339eb3e5969b1med.jpg No niestety najpóźniej... W marcu koniec:evil_lol: No spała raz jakieś 15 minut:evil_lol: A twoje yorki miały wyrywane ząbki??? Quote
roxi-malina Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Śliczna Kati:loveu: U nas niestety ferie sie skończyły już niecały mies. temu:placz: jedziecie gdzieś? Ja polecam w zakopanym taki hotelik przy pięknym lesie ze strumyczkiem (byłam tak w tym roku i bardzo mi sie podobało):loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Kinguska']Ale zakudłaczona :evil_lol: http://images41.fotosik.pl/59/924339eb3e5969b1med.jpg Sliczna kupka siersci :loveu: No trochę tych włosów ma, ale już nie długo:evil_lol: [quote name='roxi-malina']Śliczna Kati:loveu: U nas niestety ferie sie skończyły już niecały mies. temu:placz: jedziecie gdzieś? Ja polecam w zakopanym taki hotelik przy pięknym lesie ze strumyczkiem (byłam tak w tym roku i bardzo mi sie podobało):loveu: Na razie nie mamy nic zaplanowane... Siedzimy w domu i odpoczywamy:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tak mialy:p Pipi miala wczesnie okol 6 miesiecy i dosc duzo chyba ok 15 sztuk a Liv tylko dwa przednie gorne kly jak miala chyba 10 lub 11 miesiecy, nie pamietam wiem ze dosc pozno to bylo juz.. Quote
Recommended Posts