Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladyyork']No cóż na wszystko trza czasu:loveu:
Dużo czasu, no i chęci:loveu:

[quote name='laurin']witam :multi:
http://images48.fotosik.pl/58/a0eee911f4da65f9med.jpg
ale sobie elegancko stoi :loveu::loveu::loveu: taka mała lolitka :razz:
Cześć:bye:

[quote name='Pegaza']Witamy w sniezny poniedzialek:)
Witamy ale na szczęście u nas nie śnieżny...

[quote name='roxi-malina']Czy ja wiem czy taki śnieżny? Niby jest luty a ty ani śniegu ani mrozu normalnie jak w kwietniu lub maju:multi:
Niby śniegu nie ma ale maj to też jeszcze nie jest... Nie te temperatury:-(

Posted

[quote name='roxi-malina']Czy ja wiem czy taki śnieżny? Niby jest luty a ty ani śniegu ani mrozu normalnie jak w kwietniu lub maju:multi:[/quote]
U nas akurat wczoraj napadalo..:roll:

Posted

Wy to macie pecha:shake: u jednej deszcz u drugiej śnieg a u mnie pięknie i słonecznie:multi: z dna na dzień jest coraz piękniej :multi: jak wczoraj na pizzy byłam to jakiś facet przyszedł w samej bluzie a na ulicy to też już ludzie te korzuchy do szafy schowali a wyjeli wiatruwki:multi:
No może troche przesadziłam z tym majem ale 11-12 stopni o tej porze roku to jest naprawde żadko spotykane:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
U nas akurat wczoraj napadalo..:roll:

A u nas teraz pada śnieg:-(

roxi-malina napisał(a):
Wy to macie pecha:shake: u jednej deszcz u drugiej śnieg a u mnie pięknie i słonecznie:multi: z dna na dzień jest coraz piękniej :multi: jak wczoraj na pizzy byłam to jakiś facet przyszedł w samej bluzie a na ulicy to też już ludzie te korzuchy do szafy schowali a wyjeli wiatruwki:multi:
No może troche przesadziłam z tym majem ale 11-12 stopni o tej porze roku to jest naprawde żadko spotykane:multi:

No nie wiem czy pecha bo w lutym zawsze raczej tak jest...
Ty masz szczęście:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No tak... Latem raczej zawsze jest ładnie:loveu:

I waśnie dobrze:multi: ja kocham lato!:multi::loveu:
a u mnie za oknem leje jak z cebra:placz: a juz myślałam że będzie tak pięknie:placz:

Posted

roxi-malina napisał(a):
I waśnie dobrze:multi: ja kocham lato!:multi::loveu:
a u mnie za oknem leje jak z cebra:placz: a juz myślałam że będzie tak pięknie:placz:

Ja też uwielbiam lato:loveu:
U mnie pada śnieg z deszczem:-(:angryy::-(

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ja też uwielbiam lato:loveu:
U mnie pada śnieg z deszczem:-(:angryy::-(

Ja po prostu uwielbiam lato bo wtedy można polatać w samej bluzce i szortach a nie godzinę zakładać te kozaki, szalik czapkę i wogle to wszystko a do tego ja jestem strasznie chorowita i w tym roku już 2 razy miałam zapalenie ucha i raz zapalenie oka:-( i całe prawie całe ferie po wyjeździe w góry przeleżałam w łóżku mierząc gorączkę, dlatego właśnie NIENAWIDZE ZIMY:placz:

Posted

Hejka!!!:multi:
Mamy ferie! Nareszcie! Już nie mogłam się doczekać:multi::multi::multi:
No a we ferie czeka nas wizyta u weta niestety...
Po pierwsze idziemy na odrobaczenie, ale to to nic...
Czeka nas jeszcze wyrywanie ząbków:placz::-(:placz:
Górne kły nie wypadły jeszcze same no i chyba same nie wypadną... Nawet nie chcą się poruszyć...No a najgorsze jest to że nowe już wyrosły do połowy...:placz: Dolne już dawno wypadły i nowe jeszcze nie wychodzą, a górne siedzą i nowe rosną... jakby nie mogło być na odwrót...:-(
No i jeszcze wam powiem że ostatnio Kati sama weszła do swojego legowiska... No ale na tym się skończyło...:evil_lol:

Posted

Śliczna Kati:loveu:
U nas niestety ferie sie skończyły już niecały mies. temu:placz: jedziecie gdzieś? Ja polecam w zakopanym taki hotelik przy pięknym lesie ze strumyczkiem (byłam tak w tym roku i bardzo mi sie podobało):loveu:

Posted

[quote name='Kinguska']Ale zakudłaczona :evil_lol:
http://images41.fotosik.pl/59/924339eb3e5969b1med.jpg
Sliczna kupka siersci :loveu:
No trochę tych włosów ma, ale już nie długo:evil_lol:

[quote name='roxi-malina']Śliczna Kati:loveu:
U nas niestety ferie sie skończyły już niecały mies. temu:placz: jedziecie gdzieś? Ja polecam w zakopanym taki hotelik przy pięknym lesie ze strumyczkiem (byłam tak w tym roku i bardzo mi sie podobało):loveu:
Na razie nie mamy nic zaplanowane...
Siedzimy w domu i odpoczywamy:evil_lol:

Posted

Tak mialy:p Pipi miala wczesnie okol 6 miesiecy i dosc duzo chyba ok 15 sztuk a Liv tylko dwa przednie gorne kly jak miala chyba 10 lub 11 miesiecy, nie pamietam wiem ze dosc pozno to bylo juz..