***Paulina*** Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 No może...:evil_lol: Proszę bardzo: Kati kierowca: :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ojejku ależ ona piękna już nawet prawo jazdy sobie wyrobiła:evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 taaka LADY i czerwona bryka ...no no Holywood stoi przed nią otworem:cool3: Quote
ladyyork Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='dysia-u']taaka LADY i czerwona bryka ...no no Holywood stoi przed nią otworem:cool3:[/quote] Lady to moja dziewczyna:eviltong:, a Kati jest Códeńkiem:loveu: Quote
laurin Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale fajnie wygląda w tym autku, dobrze że mój synek go nie widzi bo by był zazdrosny :eviltong: (o samochodzik) Codziennie robisz jej te kucyki, czy wytrzymują dłużej? Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images27.fotosik.pl/319/cdca2453106d368emed.jpg a prawko to panienka ma:razz:? Quote
dysia-u Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ladyyork']Lady to moja dziewczyna:eviltong:, a Kati jest Códeńkiem:loveu:[/quote] :oops: ale chlapnęłam , sooorrry :oops: Ale przecież obydwie piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='roxi-malina']Ojejku ależ ona piękna już nawet prawo jazdy sobie wyrobiła:evil_lol: Dzięki:loveu: No psy mogą szybciej wyrabiać niż ludzie:evil_lol: [quote name='Aga76']Zdolna dziewczyna :bigok: Bardzo...:loveu::evil_lol: [quote name='Pegaza']Bryka rewelacyjna:loveu: Cze:) Dzięki:loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Super kierowca z niej:lol: No... Zawiozła mnie aż nad morze:evil_lol:<joke> [quote name='dysia-u']taaka LADY i czerwona bryka ...no no Holywood stoi przed nią otworem:cool3: Fajnie by było... [quote name='ladyyork']Lady to moja dziewczyna:eviltong:, a Kati jest Códeńkiem:loveu: Dzięki:loveu: [quote name='laurin']Ale fajnie wygląda w tym autku, dobrze że mój synek go nie widzi bo by był zazdrosny :eviltong: (o samochodzik) Codziennie robisz jej te kucyki, czy wytrzymują dłużej? Dziękuje:loveu: W sumie to by jej pewnie wytrzymały ale na noc jej ściągam gumkę i robi rano na nowo... [quote name='Cortezik_82']http://images27.fotosik.pl/319/cdca2453106d368emed.jpg a prawko to panienka ma:razz:? Oczywiście że tak:evil_lol: Quote
Amiczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Trafiłam na twoją galerię masz piękną suczkę . Mam do Ciebie jedno pytanie , zrobiłam avatar i pokazywało się to zdjęcie a teraz go nie widać ? :-( Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Amiczek']Trafiłam na twoją galerię masz piękną suczkę . Mam do Ciebie jedno pytanie , zrobiłam avatar i pokazywało się to zdjęcie a teraz go nie widać ? :-([/quote] Dzięki, zapraszam częściej:loveu: Co do avataru te teraz jest;) Kiedy zakładasz galerię???:cool3: Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='kamila.m']Super z Kati dziewczynka. Prawdziwa dama w czerwonym kabriolecie.:loveu::loveu::loveu:Buziolki[/quote] Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu: A jak tam z ząbkami Lulusia??? A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol: Quote
laurin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='***Paulina***'] A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/quote] Musiało być zabawnie :eviltong: mam nadzieję, że psiak był chociaż mały bo ja bym się chyba wystraszyła ;) Quote
kamila.m Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Super z Kati dziewczynka. Prawdziwa dama w czerwonym kabriolecie.:loveu::loveu::loveu:Buziolki Quote
C&B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='***Paulina***']Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu: A jak tam z ząbkami Lulusia??? A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/quote] To Kati wkracza powoli w dorosłość:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cze :) te psy lazace za nami to wrr ja tam od razu jak wiem od kogo pies, doprowadzam wlasciela do porzadku,:mad: sie nie szczypie.. moje psy to sie nawet pozalatwiac nie moga ale za to jego pies lata caly dzien po dworze.. Quote
roxi-malina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='***Paulina***']Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu: A jak tam z ząbkami Lulusia??? A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/QUOTE] U mnie jak niki miała cieczke to psy przez całą noc pod furtką szczekały że usnąć sie nie dało (na szczęście moja siorka zaraz je do porządku zaprowadziła:evil_lol:) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cześc Jaki fajny samochód ma Kati :loveu: nawet ja takiego nie mam:lol: Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='laurin']Musiało być zabawnie :eviltong: mam nadzieję, że psiak był chociaż mały bo ja bym się chyba wystraszyła ;)[/quote] No to był akurat taki średni błąkający się kundelek... No a w takiej sytuacji to nie można się bać...;) [quote name='Domka_Czika']To Kati wkracza powoli w dorosłość:evil_lol:[/quote] No na to wygląda:evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze :) te psy lazace za nami to wrr ja tam od razu jak wiem od kogo pies, doprowadzam wlasciela do porzadku,:mad: sie nie szczypie.. moje psy to sie nawet pozalatwiac nie moga ale za to jego pies lata caly dzien po dworze..[/quote] Cześć:bye: No denerwujące to to jest tylko że nie zawsze jest właściciel i nie zawsze można powiedzieć... W sumie to za Kati nie biegają psy... Tylko raz jak na razie... [quote name='roxi-malina']U mnie jak niki miała cieczke to psy przez całą noc pod furtką szczekały że usnąć sie nie dało (na szczęście moja siorka zaraz je do porządku zaprowadziła:evil_lol:)[/quote] Nie noe pod moimi drzwiami na szczęście psy nie stoją... [quote name='Izabela124.']Cześc Jaki fajny samochód ma Kati :loveu: nawet ja takiego nie mam:lol:[/quote] Hejka:bye: Heh:evil_lol: No nikt takiego nie ma:evil_lol::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='roxi-malina']To ci zazdroszcze:roll:[/quote] A ja ci współczuje... Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://images27.fotosik.pl/319/cdca2453106d368emed.jpg Psi rajd :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Paulina :multi: Szczęściara, módl się, żeby łaził tylko ten jeden, a nie cała wataha :razz: Ciekawe jak to będzie z Holly... Aris chyba nie będzie chciał z domu wychodzić :mdleje: Quote
Recommended Posts