Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie wygląda w tym autku, dobrze że mój synek go nie widzi bo by był zazdrosny :eviltong: (o samochodzik)
Codziennie robisz jej te kucyki, czy wytrzymują dłużej?

Posted

[quote name='ladyyork']Lady to moja dziewczyna:eviltong:, a Kati jest Códeńkiem:loveu:[/quote]

:oops: ale chlapnęłam , sooorrry :oops:
Ale przecież obydwie piękne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='roxi-malina']Ojejku ależ ona piękna już nawet prawo jazdy sobie wyrobiła:evil_lol:
Dzięki:loveu: No psy mogą szybciej wyrabiać niż ludzie:evil_lol:

[quote name='Aga76']Zdolna dziewczyna :bigok:
Bardzo...:loveu::evil_lol:

[quote name='Pegaza']Bryka rewelacyjna:loveu:
Cze:)
Dzięki:loveu:

[quote name='Zuza i Noddy']Super kierowca z niej:lol:
No... Zawiozła mnie aż nad morze:evil_lol:<joke>

[quote name='dysia-u']taaka LADY i czerwona bryka ...no no Holywood stoi przed nią otworem:cool3:
Fajnie by było...

[quote name='ladyyork']Lady to moja dziewczyna:eviltong:, a Kati jest Códeńkiem:loveu:
Dzięki:loveu:

[quote name='laurin']Ale fajnie wygląda w tym autku, dobrze że mój synek go nie widzi bo by był zazdrosny :eviltong: (o samochodzik)
Codziennie robisz jej te kucyki, czy wytrzymują dłużej?
Dziękuje:loveu: W sumie to by jej pewnie wytrzymały ale na noc jej ściągam gumkę i robi rano na nowo...

[quote name='Cortezik_82']http://images27.fotosik.pl/319/cdca2453106d368emed.jpg

a prawko to panienka ma:razz:?
Oczywiście że tak:evil_lol:

Posted

[quote name='Amiczek']Trafiłam na twoją galerię masz piękną suczkę .
Mam do Ciebie jedno pytanie , zrobiłam avatar i pokazywało się to zdjęcie a teraz go nie widać ? :-([/quote]
Dzięki, zapraszam częściej:loveu:
Co do avataru te teraz jest;)
Kiedy zakładasz galerię???:cool3:

Posted

[quote name='kamila.m']Super z Kati dziewczynka. Prawdziwa dama w czerwonym kabriolecie.:loveu::loveu::loveu:Buziolki[/quote]
Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu:
A jak tam z ząbkami Lulusia???

A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']
A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/quote]

Musiało być zabawnie :eviltong: mam nadzieję, że psiak był chociaż mały bo ja bym się chyba wystraszyła ;)

Posted

[quote name='***Paulina***']Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu:

A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/quote]

To Kati wkracza powoli w dorosłość:evil_lol:

Posted

Cze :)
te psy lazace za nami to wrr ja tam od razu jak wiem od kogo pies, doprowadzam wlasciela do porzadku,:mad: sie nie szczypie.. moje psy to sie nawet pozalatwiac nie moga ale za to jego pies lata caly dzien po dworze..

Posted

[quote name='***Paulina***']Oj tak:evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu:

A zapomniałabym wam powiedzieć... Kati ma cieczkę... W sumie to już ma dwa tygodnie, więc powoli zbliżamy się do końca:multi: No i jak na razie to tylko jeden pies za nami szedł aż pod same drzwi, no ale oczywiście od razu jak go zauważyłam to Kati na ręce i do domu:evil_lol:[/QUOTE]

U mnie jak niki miała cieczke to psy przez całą noc pod furtką szczekały że usnąć sie nie dało (na szczęście moja siorka zaraz je do porządku zaprowadziła:evil_lol:)

Posted

[quote name='laurin']Musiało być zabawnie :eviltong: mam nadzieję, że psiak był chociaż mały bo ja bym się chyba wystraszyła ;)[/quote]
No to był akurat taki średni błąkający się kundelek...
No a w takiej sytuacji to nie można się bać...;)

[quote name='Domka_Czika']To Kati wkracza powoli w dorosłość:evil_lol:[/quote]
No na to wygląda:evil_lol:

[quote name='Pegaza']Cze :)
te psy lazace za nami to wrr ja tam od razu jak wiem od kogo pies, doprowadzam wlasciela do porzadku,:mad: sie nie szczypie.. moje psy to sie nawet pozalatwiac nie moga ale za to jego pies lata caly dzien po dworze..[/quote]
Cześć:bye:
No denerwujące to to jest tylko że nie zawsze jest właściciel i nie zawsze można powiedzieć...
W sumie to za Kati nie biegają psy... Tylko raz jak na razie...

[quote name='roxi-malina']U mnie jak niki miała cieczke to psy przez całą noc pod furtką szczekały że usnąć sie nie dało (na szczęście moja siorka zaraz je do porządku zaprowadziła:evil_lol:)[/quote]
Nie noe pod moimi drzwiami na szczęście psy nie stoją...

[quote name='Izabela124.']Cześc
Jaki fajny samochód ma Kati :loveu: nawet ja takiego nie mam:lol:[/quote]
Hejka:bye:
Heh:evil_lol: No nikt takiego nie ma:evil_lol::eviltong: