Karolina. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nowe fotki, są nowe fotki :multi: Ale śliczne :loveu: Quote
roxi-malina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ojej ale ona śliczna:loveu: Super wyszła na tym przed ostatnim:loveu: (http://images26.fotosik.pl/320/be00db1dda596afe.jpg) Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Nowe fotki, są nowe fotki :multi: Ale śliczne :loveu: roxi-malina napisał(a):Ojej ale ona śliczna:loveu: Super wyszła na tym przed ostatnim:loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Domka_Czika napisał(a):Hejka! Jak tam dzioneczek? :lol: Hejka:bye: Dzioneczek? Jakoś zleciał... Szkoda że już koniec weekendu:placz: I jutro do szkoły:placz: Ale jeszcze tylko 15 dni i ferie:multi::multi::multi: A ci się już kończą czy jeszcze tydzień masz??? Quote
dysia-u Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='***Paulina***']Dzięki:loveu: No i to by było na tyle:eviltong: :loveu::loveu:super pomysł z tymi dwiema spineczkami:lol: fajne kucyki Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Rzeczywiście super wygląda w dwóch spineczkach :loveu: FERIE ... ja nie pamiętam jak to jest je mieć ;) Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dysia-u napisał(a)::loveu::loveu:super pomysł z tymi dwiema spineczkami:lol: fajne kucyki To gumeczki:loveu: Miałam trochę czasu i dwie równe kokardki to się trochę pomęczyłam no i zrobiłam dwie:) No i nawet równo mi wyszło:loveu: Kinguska napisał(a):Ile zdjęć :multi: Tylko 10:evil_lol: laurin napisał(a):Rzeczywiście super wygląda w dwóch spineczkach :loveu: FERIE ... ja nie pamiętam jak to jest je mieć ;) Dzięki:loveu: A czemu nie pamiętasz??? Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bo już trochę czasu minęło od ostatnich ferii zimowych ;) A teraz maluszek (Szymuś) nie daje mi wolnych dni ;) Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć, ślicznie dziewczynka Ci rośnie :loveu: chciałam przypomnieć niektórym, że fotek na forum nie cytujemy! Proszę zmienić na linki!!! Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 laurin napisał(a):Bo już trochę czasu minęło od ostatnich ferii zimowych ;) A teraz maluszek (Szymuś) nie daje mi wolnych dni ;) A no tak... Teraz to masz wesoło:loveu: Estera napisał(a):Cześć, ślicznie dziewczynka Ci rośnie :loveu: chciałam przypomnieć niektórym, że fotek na forum nie cytujemy! Proszę zmienić na linki!!! Cześć:bye: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A no tak... Teraz to masz wesoło:loveu: oj wesoło wesoło :eviltong: Estera napisał(a):Cześć, ślicznie dziewczynka Ci rośnie :loveu: chciałam przypomnieć niektórym, że fotek na forum nie cytujemy! Proszę zmienić na linki!!! A jak się zamienia fotki na linki :oops: Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 laurin napisał(a):oj wesoło wesoło :eviltong: A jak się zamienia fotki na linki :oops:prawy przicsk myszy - kopiuj adres obrazka - wstawiasz link. nie wiem czy jest inna metoda, ja tak zawsze robie. Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Estera napisał(a):prawy przicsk myszy - kopiuj adres obrazka - wstawiasz link. nie wiem czy jest inna metoda, ja tak zawsze robie. Ok :lol: ja będę pamiętać, dzięki :lol: Quote
roxi-malina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 laurin napisał(a):Ok :lol: ja będę pamiętać, dzięki :lol: Ja też sie postaram ;) Quote
Estera Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Grzeczne dziewczynki :loveu: :evil_lol: roxi malina- ale proszę abyś zmieniła poprzedni post, gdzie zdjęcia cytujesz. Quote
roxi-malina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Estera napisał(a):Grzeczne dziewczynki :loveu: :evil_lol: roxi malina- ale proszę abyś zmieniła poprzedni post, gdzie zdjęcia cytujesz. nie ma sprawy ;) Quote
Cortezik_82 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jaki słodki pyszczek:loveu: Świetnie jej z tymi dwiema spineczkami;) Quote
***Paulina*** Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Jaki słodki pyszczek:loveu: Świetnie jej z tymi dwiema spineczkami;) Dzięki i zapraszam częściej:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześc :loveu: Jaka śliczna Kati i nawet dwa kucyki ma :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Cześc :loveu: Jaka śliczna Kati i nawet dwa kucyki ma :loveu:[/quote] Hejka:bye: Dzięki:loveu: Quote
ladyyork Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kati jest pięknotka,a pańcia chce ją jeszcze piękniejszą zrobić wiążąc 2 kucyki ,ale ci się nie uda:eviltong: z códa zrobić códniejsze:eviltong:, bo ona jest códowna:loveu: Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Elegancka panienka :loveu: http://images32.fotosik.pl/449/990b076f7f4cf4e1.jpg Kati wygląda rewelacyjnie :loveu: sympatyczne spineczki Quote
***Paulina*** Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='ladyyork']Kati jest pięknotka,a pańcia chce ją jeszcze piękniejszą zrobić wiążąc 2 kucyki ,ale ci się nie uda:eviltong: z códa zrobić códniejsze:eviltong:, bo ona jest códowna:loveu: Jejciu...:loveu: Ile komplementów:loveu::loveu::loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Aga76']Elegancka panienka :loveu: http://images32.fotosik.pl/449/990b076f7f4cf4e1.jpg Kati wygląda rewelacyjnie :loveu: sympatyczne spineczki Dzięki Aga:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts