C&B Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='***Paulina***']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oto dowód: Mam nadzieję, że to nie spam:roll: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Kinguska']Mój po kąpaniu to taki szczurek też :D Chyba wszystkie mokre wyglądają jak szczurki... Nie tylko nasze:evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Oto dowód: http://images33.fotosik.pl/184/cabf845dee17f803med.jpg Mam nadzieję, że to nie spam:roll: Biedulka...:-( No ja też mam taką nadzieję;) Quote
C&B Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kinguska napisał(a):Mój po kąpaniu to taki szczurek też :D Bo psy po kąpieli to ŚĆÓRYYY:loveu::evil_lol: Quote
Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Domka_Czika napisał(a):Bo psy po kąpieli to ŚĆÓRYYY:loveu::evil_lol: Hah :eviltong: Quote
C&B Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kinguska napisał(a):Hah :eviltong: A jak:evil_lol: Dlatego lubię długowłose psy:evil_lol: Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Paulinko, my z Lulkiem wpadamy do waszej galerii, a tu nowych zjątek brak:mad::mad::mad: Czekamy cierpliwie:roll::roll::roll: Quote
LadyK Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [CENTER]Moja Neska też długowłosa a ostatnio we wakacje kąpana :diabloti: I na brudną nie wygląda ;)[/CENTER] Quote
roxi-malina Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Owczarkowa napisał(a):Moja Neska też długowłosa a ostatnio we wakacje kąpana :diabloti: I na brudną nie wygląda ;) Ale pewnie woda po niej brudna będzie ;) jak ja moją nike kąpałam po pół rocznej przerwie to też strasznie brudna woda była :shake: Quote
***Paulina*** Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 kamila.m napisał(a):Paulinko, my z Lulkiem wpadamy do waszej galerii, a tu nowych zjątek brak:mad::mad::mad: Czekamy cierpliwie:roll::roll::roll: Obiecuje, że jutro będą... Na 100%... Owczarkowa napisał(a):Moja Neska też długowłosa a ostatnio we wakacje kąpana :diabloti: I na brudną nie wygląda ;) Kati też niby na brudną nie wygląda ale czasami woda jest brudna:evil_lol: roxi-malina napisał(a):Ale pewnie woda po niej brudna będzie ;) jak ja moją nike kąpałam po pół rocznej przerwie to też strasznie brudna woda była :shake: No przecież to jest oczywiste... Quote
LadyK Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [CENTER]Napewno brudna będzie woda :diabloti: Ale teraz jej nie będę kąpać jak tak zimno, bo ona ciągle na podwórko wychodzi to by się mogła przeziębić :roll:[/CENTER] Quote
***Paulina*** Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 No jak wychodzi to faktycznie lepiej jej nie kąp...;) No i obiecałam to mam kilka fotek: Quote
LadyK Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [CENTER]Nareszcie fotki :loveu::loveu::loveu: Kati już pannica duża :D:D:loveu:[/CENTER] Quote
Zuza i Noddy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Śliczna Kati tylko mało ja na tych fotkach widać, prosimy o więcej. Quote
roxi-malina Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczna Kati tylko mało ja na tych fotkach widać, prosimy o więcej. Noo :lol: (fajna kitka;)) Quote
***Paulina*** Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Owczarkowa napisał(a):Nareszcie fotki :loveu::loveu::loveu: Kati już pannica duża :D:D:loveu: Pannica na pewno... No i duża też może być:evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):Śliczna Kati tylko mało ja na tych fotkach widać, prosimy o więcej. Dziękuję:loveu:, więcej może jutro będzie;) roxi-malina napisał(a):Noo :lol: (fajna kitka;)) Dzięki:) Quote
martyska Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oj jak nas tu dawno nie było, ale cóż, brak czasu...:eviltong: Oglądałam zdjęcia Kati. Po prostu cudowne.:loveu: Jak ona rośnie, zresztą moja Niki też :lol: Quote
***Paulina*** Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 martyska napisał(a):Oj jak nas tu dawno nie było, ale cóż, brak czasu...:eviltong: Oglądałam zdjęcia Kati. Po prostu cudowne.:loveu: Jak ona rośnie, zresztą moja Niki też :lol: Czy ja wiem czy rośnie...:shake: Od jakiegoś czasu chyba już nie... Ale za to przytyła o 100g no i waży już 2,4kg...:) Quote
roxi-malina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ni to, żebym się śmiała , ale chyba dobrze, bo młody psiak musi nabierać na wadze. Aha wielkie dzięki:loveu: Quote
roxi-malina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Czy ja wiem czy rośnie...:shake: Od jakiegoś czasu chyba już nie... Ale za to przytyła o 100g no i waży już 2,4kg...:) To źle czy dobrze (że przytyła)? (tylko prosze sie ze mnie nie smiać :mad:) Quote
C&B Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 roxi-malina napisał(a):To źle czy dobrze (że przytyła)? (tylko prosze sie ze mnie nie smiać :mad:) Ni to, żebym się śmiała , ale chyba dobrze, bo młody psiak musi nabierać na wadze. Quote
roxi-malina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ni to, żebym się śmiała , ale chyba dobrze, bo młody psiak musi nabierać na wadze. Aha, wielkie dzięki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 No 2,5 niech dojdzie:loveu: To by było super gdyby tyle miała:loveu: Quote
roxi-malina Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No 2,5 niech dojdzie:loveu: To by było super gdyby tyle miała:loveu: No, to trzymam kciuki:) Quote
C&B Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No 2,5 niech dojdzie:loveu: To by było super gdyby tyle miała:loveu: Nie znam się bardzo na yorkach, ale w książce pisze , że yorki powinny ważyć nie mniej niż 2 kg i nie więcej niż 3,1 . Kati jest książkową panienką:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 roxi-malina napisał(a):No, to trzymam kciuki:) Dzięki:loveu: Domka_Czika napisał(a):Nie znam się bardzo na yorkach, ale w książce pisze , że yorki powinny ważyć nie mniej niż 2 kg i nie więcej niż 3,1 . Kati jest książkową panienką:evil_lol: No coś koło tego:loveu: Ale czasami piszą że od 2 do 3,5kg... Co książka to inna waga podawana:shake: Quote
Recommended Posts