ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a)::crazyeye::crazyeye: cudny banerek :crazyeye: No i dla moich kochanych urwisów:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a)::crazyeye::crazyeye: cudny banerek :crazyeye: Dzięki :loveu: ladyyork napisał(a):No i dla moich kochanych urwisów:eviltong: Zgadza się:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Paulina :loveu: Ubranko bardzo twarzowe - nie zgadłabym, że to z rękawa :lol: Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Paulina :loveu: Ubranko bardzo twarzowe - nie zgadłabym, że to z rękawa :lol: Cześć Sara:) Dzięki... Musiałam coś wymyślić na te mrozy skoro nic nie udało mi się kupić... Quote
ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wiesz Paulinko dzięki tobie wkońcu się wziełąm i spróbowałam zrobić namiastke stronki:loveu:,musze ją uzupełnić ,a link wrzuciłam u mnie w topikujak bys chciała zobaczyć co za códa mi wychodzą(jeszcze się ucze, to moja piersza stronka);) Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ladyyork napisał(a):Wiesz Paulinko dzięki tobie wkońcu się wziełąm i spróbowałam zrobić namiastke stronki:loveu:,musze ją uzupełnić ,a link wrzuciłam u mnie w topikujak bys chciała zobaczyć co za códa mi wychodzą(jeszcze się ucze, to moja piersza stronka);) No już widziałam... Jak na namiastkę to super:loveu: Ale dzięki mnie??? A co ja takiego zrobiłam??? Quote
ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No już widziałam... Jak na namiastkę to super:loveu: Ale dzięki mnie??? A co ja takiego zrobiłam??? zrobiłaś mi banerek i wstyd mi się zrobiło że kazdy coś zrobi aja nie:placz:,że nic nie umie Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ladyyork napisał(a):zrobiłaś mi banerek i wstyd mi się zrobiło że kazdy coś zrobi aja nie:placz:,że nic nie umie Ja tam strony to nie umiałabym zrobić...:placz: Quote
ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja tam strony to nie umiałabym zrobić...:placz: na tym byś umiała jak taki tłumok jak ja zrobiłam coś:eviltong: bezpłatna strona za to ty mnie naucz banerków robić;) Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pańcia Paulinko, zdolna jesteś niesłychanie, te ubranko z rękawa porostu czad:loveu:, Kati wygląda w nim jak prawdziwa gwiazda:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Karolina. Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Śliczna ta Twoja Kati :loveu: A te widzianko z rękawa super :thumbs: Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kurcze , :roll: takie ładne banerki robi i jeszcze umie szyć :shake: Naprawde, fajny ten golfik Kati. Jestem pod wrażeniem też jej kitki. :loveu:Kiedy tak jej ta grzywa urosła hmhm :loveu:http://images44.fotosik.pl/47/1771c74f7aeaa11emed.jpg Quote
ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a)::loveu:http://images44.fotosik.pl/47/1771c74f7aeaa11emed.jpg Piękna KATI:smilecol::loveu: Quote
ladyyork Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Paulinka zrobisz mi banerek do stronki :loveu:,mówiłamże cię wykożystam:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ladyyork napisał(a):na tym byś umiała jak taki tłumok jak ja zrobiłam coś:eviltong: bezpłatna strona za to ty mnie naucz banerków robić;) Bardzo prosto się robi banerki... Wystarczy mieć tylko program graficzny i tyle;) kamila.m napisał(a):Pańcia Paulinko, zdolna jesteś niesłychanie, te ubranko z rękawa porostu czad:loveu:, Kati wygląda w nim jak prawdziwa gwiazda:loveu::loveu::loveu::multi: :loveu:A może ty też chcesz banerek???:cool3: Karolina&Lucky napisał(a):Śliczna ta Twoja Kati :loveu: A te widzianko z rękawa super :thumbs: Dzięki:loveu: dysia-u napisał(a):Kurcze , :roll: takie ładne banerki robi i jeszcze umie szyć :shake: Naprawde, fajny ten golfik Kati. Jestem pod wrażeniem też jej kitki. :loveu:Kiedy tak jej ta grzywa urosła hmhm :loveu:http://images44.fotosik.pl/47/1771c74f7aeaa11emed.jpg Nie umiem szyć...:-( No a kitka już coraz dłuższa...:loveu: ladyyork napisał(a):Piękna KATI:smilecol::loveu: Dziękuję:loveu: ladyyork napisał(a):Paulinka zrobisz mi banerek do stronki :loveu:,mówiłamże cię wykożystam:evil_lol: Zrobię tylko powiedz jaki, jakie napisy i kolorystyka;) Quote
ladyyork Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Paulinko zrób może pod kolor stronki jakieś zółte czy żółto zielone, a na pis Hodowla yorków Z Raju Lady chyba tyle;) a tu masz stronke, ciągle coś w niej dodaje i przeinaczam;) Hodowla Yorkshire terierów " Z Raju Lady " - Strona Główna Quote
Pegaza Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kolezanka Paulina chyba robi banerki czy moge dostac meila to wysle 3 fotki oki?:loveu: Quote
Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witamy :D Zapraszamy do nas na zdjecia ::P Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='ladyyork']Paulinko zrób może pod kolor stronki jakieś zółte czy żółto zielone, a na pis Hodowla yorków Z Raju Lady chyba tyle;) a tu masz stronke, ciągle coś w niej dodaje i przeinaczam;) Hodowla Yorkshire terierów " Z Raju Lady " - Strona Główna Zrobię tylko nie dzisiaj... Może jutro mi się uda;) [quote name='Pegaza']Kolezanka Paulina chyba robi banerki czy moge dostac meila to wysle 3 fotki oki?:loveu: Zaraz wyśle ci na PW ale w sumie jak chcesz to wystarczy że dasz linki;) [quote name='Aga76']Pozdrawiamy zimowo-weeknedowo Hejka:bye: A czy aż tak bardzo zimowo to nie wiem :roll: [quote name='Kinguska']Witamy :D Zapraszamy do nas na zdjecia ::P Witamy:bye: Zaraz wpadniemy:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Domka_Czika']Biedna Kati Kliknij na napis;p Jak zawsze przy kąpieli...:-( Quote
C&B Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jak zawsze przy kąpieli...:-( Moja to stroi minę buraka mówiacą : Co ja ci zrobiłam? :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Domka_Czika napisał(a):Moja to stroi minę buraka mówiacą : Co ja ci zrobiłam? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts