roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Zaproś do siebie do galerii roxi-malinę to nie będzie ciszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na serio zaraz do was wpadnę... Ja wcale taka głośna nie jestem :multi: tylko pare osób mnie wkurzyło (ale nie ty :)) I zgadzam sie z Magdą Kati jest prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 roxi-malina napisał(a):Ja wcale taka głośna nie jestem :multi: tylko pare osób mnie wkurzyło (ale nie ty :)) I zgadzam sie z Magdą Kati jest prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Np kto???:cool3: Dzięki:loveu: A gdybyś nie wiedziała to z wczoraj zostało przeniesione do off-a:) Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Np kto???:cool3: Dzięki:loveu: A gdybyś nie wiedziała to z wczoraj zostało przeniesione do off-a:) Lepiej nie będę pisać bo znowu sie zacznie (ale spokojnie to napewno nie Ty :)) Nie ma za co (wkońcu to prawda że Kati jest śliczna i słodka) :loveu: :loveu: :loveu: Wiedziałam i dzięki :) Quote
Magda Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale wystrzałowy sweterek! Sama szyłaś?:multi: http://images26.fotosik.pl/312/60f03e6fbea9de4fmed.jpg Oj zimno w łapki:placz: Miki ostatnio próbował iść bez używania przednich łap, bo tak mu zmarzły i podniósł obie do góry:stupid: Dobrze, że nikt tego nie widział. Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ooo zdjęcia :multi: A Kati jak zwykle prześliczna :loveu: ładny sweterek ;) (i Kati dobrze w nim wygląda ;)) Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://images44.fotosik.pl/47/1771c74f7aeaa11emed.jpg Kati ma piękna fontannę :loveu: i super golfik. Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Magda napisał(a):Ale wystrzałowy sweterek! Sama szyłaś?:multi: http://images26.fotosik.pl/312/60f03e6fbea9de4fmed.jpg Oj zimno w łapki:placz: Miki ostatnio próbował iść bez używania przednich łap, bo tak mu zmarzły i podniósł obie do góry:stupid: Dobrze, że nikt tego nie widział. Dzięki:loveu: Nie szyłam... Tylko miały przyjść ubranka już na święta ale nie przyszły a że takie mrozy były to ucięłam kawałek rękawa, zrobiłam dwie dziurki na łapki i takie coś mi wyszło... A ubranka nadal nie dojechały poszłam się dzisiaj pytać to mi powiedziała że może w środę będą... A teraz to już nie jest jej zimno w łapki... Jak było koło -10 albo więcej to nie chciała chodzić i wynosiłam ją tylko na chwilę żeby zrobiła co trzeba i z powrotem do domu... Zuza i Noddy napisał(a):Super wygląda w tym ubranku:lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Aga76 napisał(a):http://images44.fotosik.pl/47/1771c74f7aeaa11emed.jpg Kati ma piękna fontannę :loveu: i super golfik. No już coraz dłuższa:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczne zimowe zdjęcia :loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aga76 napisał(a):Rewelacja :klacz: A dla ciebie została kamizelka :evil_lol: Kamizelka z jednym rękawem:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nie szyłam... Tylko miały przyjść ubranka już na święta ale nie przyszły a że takie mrozy były to ucięłam kawałek rękawa, zrobiłam dwie dziurki na łapki i takie coś mi wyszło... Rewelacja :klacz: A dla ciebie została kamizelka :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Kamizelka z jednym rękawem:evil_lol: Drugi rękaw też ciachnij i obszyj go czymś kolorowym - Kati będzie miała większą garderobę :cool1: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aga76 napisał(a):Drugi rękaw też ciachnij i obszyj go czymś kolorowym - Kati będzie miała większą garderobę :cool1: Magda napisał(a):Dobrze gada:razz: No tylko że ja nie umiem szyć...;) Już wcześniej próbowałam szyć z kurtki żeby miała ciepłe tylko że nic z tego nie wyszło... Szkoda gadać:shake: Quote
Magda Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aga76 napisał(a):Drugi rękaw też ciachnij i obszyj go czymś kolorowym - Kati będzie miała większą garderobę :cool1: Dobrze gada:razz: Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No tylko że ja nie umiem szyć...;) Już wcześniej próbowałam szyć z kurtki żeby miała ciepłe tylko że nic z tego nie wyszło... Szkoda gadać:shake: To trzeba bardziej próbować :) mi kiedyś też nie wychodziło ale siorka mnie namówiła do szycia muliną i teraz sama wszystko szyje :) (tobie też sie uda :)) Na zdjęciach nie widać że to z rękawa :) (no wkońcu ładnemu we wszystkim ładnie ;) Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 roxi-malina napisał(a):To trzeba bardziej próbować :) mi kiedyś też nie wychodziło ale siorka mnie namówiła do szycia muliną i teraz sama wszystko szyje :) (tobie też sie uda :)) Na zdjęciach nie widać że to z rękawa :) (no wkońcu ładnemu we wszystkim ładnie ;) Eee tam... To nie dla mnie... Próbowałam ze sto razy... I co? Nic:evil_lol: Dzięki:loveu: Quote
roxi-malina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Eee tam... To nie dla mnie... Próbowałam ze sto razy... I co? Nic:evil_lol: Dzięki:loveu: Spoko :loveu: a co tam u Kati? A tak na marginesie to ile ona juz ma? Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 roxi-malina napisał(a):Spoko :loveu: a co tam u Kati? A tak na marginesie to ile ona juz ma? Kati kolację właśnie dostała:evil_lol: Nie no karmę z białym serem... Już pusta miska... Ma 7 miesięcy i 14 dni:) Quote
ladyyork Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Paulinko bardzo dziękuje tobie za banerek :loveu:,teraz musze poprosić moda o przysługe by mi go podłączył pod link galerji i zamieścił w podpisie bo nie umiem:shake: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ladyyork napisał(a):Paulinko bardzo dziękuje tobie za banerek :loveu:,teraz musze poprosić moda o przysługe by mi go podłączył pod link galerji i zamieścił w podpisie bo nie umiem:shake: Dasz radę sama;) Quote
ladyyork Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Dasz radę sama;) Już mi pomogli:loveu: Quote
dysia-u Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :crazyeye::crazyeye: cudny banerek :crazyeye: Quote
Recommended Posts