***Paulina*** Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sweetaśna napisał(a):aha.. to nie doczytałam ze wczoraj.. eh.. kabi mógł by długo siedziec na dworze i nic mu nie jest..;) o fajnie ze macie ubranko:D w butach to moze dziwnie sie czuc kabi jak miał zabandarzowaną łapke to nie stawał na nią wogóle i sie bał co ma na niej.. ale w sumie kazdy pies inaczej znowu zakładanie mu rzeczy itp:) o fajnie;D jaka to kosc?? cesar? to jest taka dla kotów? hmm... chyba nie miałam.. bo mi sie tylko z dla kotów kojarzy karmą moze źle mysle:eviltong: ja kabiemu nie daje takiej karmy mokrej z puszki czy opakowania bo smierdzi dla mnie hehe:evil_lol: Kość ta taka biała... Niektórzy prasowana czy jakoś tak na nią mówią:evil_lol: A Cesar dla psów też jest... Wcale nie śmierdzi tylko ładnie pachnie i co najważniejsze od razu znika z miski:evil_lol: A co u was??? Quote
roxi-malina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A ile tam macie stopni??? Ja przed chwilą byłam w mieście i tak zimno jest że nawet mi się chodzić nie chciało... Fajnie masz że se siedzisz w domu ale z uchem to nie za fajnie... U nas podobno (bo tak mi zdrowa siorka mówiła) - 19 a w nocy dziś ma być -20 :crazyeye: aż wieżyć sie nie chce! A z uchem to nie asz tak źle bo zdążyłam sie przyzwyczaić (bo co roku mam zapalenie jak kiedyś raz wyszłam na dwór bez czapki a strasznie zimno było i wielki wiatr to złapałam raz i od tej pory mam co roku (bo mam wrażliwe uszy i wystarczy mały wiatr) :() Paulina wstaw może jeszcze troche tych zdjęć co? Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 u nas już teraz jest -19,5 brrrrrr :placz: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 roxi-malina napisał(a):U nas podobno (bo tak mi zdrowa siorka mówiła) - 19 a w nocy dziś ma być -20 :crazyeye: aż wieżyć sie nie chce! A z uchem to nie asz tak źle bo zdążyłam sie przyzwyczaić (bo co roku mam zapalenie jak kiedyś raz wyszłam na dwór bez czapki a strasznie zimno było i wielki wiatr to złapałam raz i od tej pory mam co roku (bo mam wrażliwe uszy i wystarczy mały wiatr) :() Paulina wstaw może jeszcze troche tych zdjęć co? Pewnie kiedyś ci to przejdzie;) Zdjęcia??? Proszę bardzo zaraz będą, już się wgrywają na fotosika:eviltong: A ty kiedy kupujesz yorka??? Już wiesz skąd bierzesz??? dysia-u napisał(a):u nas już teraz jest -19,5 brrrrrr :placz: To jest straszne... Dawno takiej zimy nie było... Quote
Aurunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Śliczna :loveu::loveu: Fachowo się do zimy przygotowała :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mam na razie tylko cztery bo te dzisiejsze muszę zgrać na kompa... W ubranku zrobionym w kilka sekund:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 No to lecimy z dzisiejszymi fotkami:evil_lol: Razem będzie 26:) Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczna :loveu::loveu: Fachowo się do zimy przygotowała :evil_lol: Dzięki:loveu: Lepsze to niż nic... Ubranka ciągle jadą i jakoś dojechać nie mogą...:shake: Quote
Zuza i Noddy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kati jak zwykle prześliczna i jak zwykle minki zabójcze robi:loveu: Quote
roxi-malina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A i dzięki Paulina ze zdjęcia wkleiłaś :* A tak własciwie to co ona tam wącha (takie coś kremowe jagby spłaszczone małe kółeczko)? Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Śliczne foteczki i jak ładnie jej w tym sweterku:loveu: Quote
naimax Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 piekna ta Twoja sunia :) jaka ma fajna duza kitke :) ile ona ma miesiecy i ile wazy? moglabys napisac bo mi sie nie chce szukac ;) Quote
***Paulina*** Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Kati jak zwykle prześliczna i jak zwykle minki zabójcze robi:loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu: roxi-malina napisał(a):A i dzięki Paulina ze zdjęcia wkleiłaś :* A tak własciwie to co ona tam wącha (takie coś kremowe jagby spłaszczone małe kółeczko)? To jest takie jakby ciasteczko (dla psów!)... Smakołyk po prostu... Kupiłam raz i tak jej zasmakowało że już zawsze kupuje:) Aurunia napisał(a):Każdy szczeniak przy zakupie otrzymuje metrykę (a jest rodowodowy) to właściciel decyduje o jego wyrobieniu. Ale jeśli piesek ma być tylko przyjacielem domu to wystarczy że będziesz miała metryrę, a piesek będzie rasowy = rodowodowy. Czekam na zdjęcia ;) Jakie zdjęcia??? Kati??? Pełno na poprzedniej stronie;) Kasia_zg napisał(a):Śliczne foteczki i jak ładnie jej w tym sweterku:loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu: naimax napisał(a):piekna ta Twoja sunia :) jaka ma fajna duza kitke :) ile ona ma miesiecy i ile wazy? moglabys napisac bo mi sie nie chce szukac ;) Dzięki:loveu: Kati ma dokładnie 7 miesięcy i 11 dni;) Jej waga to 2,3 kg;) Quote
C&B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://images32.fotosik.pl/431/fd472dffc92a28e1.jpg Jęzorek:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Domka_Czika napisał(a):http://images32.fotosik.pl/431/fd472dffc92a28e1.jpg Jęzorek:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
roxi-malina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Gadanie o metryce i rodowodzie nie ma sensu tu :) bo to jest o Kati :) No to Paulina co tam u niej słychać? Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 roxi-malina napisał(a):Gadanie o metryce i rodowodzie nie ma sensu tu :) bo to jest o Kati :) No to Paulina co tam u niej słychać? A dobrze... Właśnie zakopuje sobie swoją kość pod kocem:evil_lol: Dzisiaj czeka ją kąpiel, no i może potem będą fotki:p Quote
ladyyork Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A dobrze... Właśnie zakopuje sobie swoją kość pod kocem:evil_lol: Dzisiaj czeka ją kąpiel, no i może potem będą fotki:p O to super :multi:czekamy:loveu: Quote
roxi-malina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A dobrze... Właśnie zakopuje sobie swoją kość pod kocem:evil_lol: Dzisiaj czeka ją kąpiel, no i może potem będą fotki:p Z kapieli tak? No to czekamy i udanego kąpania ;) Quote
Recommended Posts