Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No trochę napadało... Już od wigilii mamy śnieg... Jest cały czas poniżej zera to trochę potrzyma:multi::multi::multi:

Jak Kati zareagowała na śnieg?

Posted

naimax napisał(a):
Slicznie!! Nie bylo jej zimno? :) Moja tylko kilka minut wytrzymuje na tym zimnie :D

Troszeczkę tak więc za długo nie chodziłyśmy...
Bo ubranka jeszcze nie mamy bo jeszcze nie dostali, dopiero w sobotę mają być...

Posted

Aga76 napisał(a):
Kati super wygląda w słonecznej zimowej aurze :loveu:

slawi napisał(a):
Śliczne zdjęcia, Kati jest bardzo ładna:loveu:.
Fajną ma spineczkę, idealnie pasuje do śniegu :lol:

Dziękuję, cieszę się że wam się podoba:loveu:

Posted

naimax napisał(a):
Cudnie na tym sniegu! ja zrezygnowalam ze spacerow po sniegu z malenstwem... Szkoda mi tych malych nozek :( Jak dorosnie to sie jeszcze wyszaleje :D :)

Przepraszam za pytanie , ale gdzie pies załatwia swoje potrzeby??

Posted

[quote name='Skibka']http://images35.fotosik.pl/45/61bc5ba0b12eb1fc.jpg

Śliczną ma gumeczkę. :loveu:
Nie chcę być wredna ale miały być 3 a ja widzię 2.:evil_lol:
Dzięki:loveu: Są trzy tylko nie wiem czemu czasami wyświetlają się tylko dwie:roll:

[quote name='Kasia_zg']

Witamy sie w tym Nowym Roku i życzymy Wszystkiego Dobrego:)

Kati jest słodziutka...cudną ma mordeczke:loveu:
Pozdrawiamy cieplusio:lol:

Witamy i dla was również wszystkiego dobrego:loveu:
Dziękujemy:loveu:

[quote name='naimax']Cudnie na tym sniegu! ja zrezygnowalam ze spacerow po sniegu z malenstwem... Szkoda mi tych malych nozek :( Jak dorosnie to sie jeszcze wyszaleje :D :)
Moja Kati uwielbia śnieg:multi: Mi też trochę szkoda tych łapek, ale ona bardzo cieszy się jak sobie chodzi i biega po śniegu:multi:
Jak nie chcesz żeby jej było zimno w łapki to możesz kupić jej buciki np. TAKIE lub skarpetki do biegania np. TAKIE albo po prostu smarować np. kremem:)

[quote name='Domka_Czika']Przepraszam za pytanie , ale gdzie pies załatwia swoje potrzeby??
Kati załatwia się na trawkę niedaleko nas:) Tam wszyscy wyprowadzają swoje psy:) Taki dosyć duży teren:)

[quote name='martyska']Kati piękna w kąpieli i na spacerku:loveu::loveu: A ja nadal podziwiam jej piękne umaszczenie:lol::lol:
Dziękuję:loveu: Mi też się bardzo podoba tylko że mogłyby te włosy być trochę mniej puszyste... A twoja Niki też ma chyba takie kolorki nie???

Posted

Chyba kupie jej takie buciki :D :) Tylko ciekawe czy bedzie chciala w nich chodzic... A wczoraj przeszlysmy sie kawalek po sniegu i tak zaczela piszczec i kulec przerazliwie... Wydaje mi sie ze to od tej soli ktora nam wysypali pod blokiem... :/

Posted

naimax napisał(a):
Na podklad :)

Nie chce nic mówić ale ona już jest troszkę za duża na to żeby robiła cały czas na podkład:roll: Może robić np. w nocy, albo jak zostanie sama, ale tak to moim zdaniem powinnaś ją przyzwyczajać do załatwiania się na dworze... Potem jak za bardzo przyzwyczai się do podkładu to jej nie przekonasz że ma robić na trawę... Kolejna sprawa to to że jeśli całą zimę będzie siedzieć w domu aż się nie zrobi cieplej na dworze to potem przy małym wiaterku już się będzie cała trzęsła i jeśli nie będzie przyzwyczajona do różnych warunków pogodowych może się po prostu przeziębić...
Moja rada jest taka żebyś jednak z nią wychodziła, nie mówię tu o jakiś mega długich spacerach jak latem ale chodzi mi o krótkie wyjścia na 5 minut żeby załatwiła swoje potrzeby i to wszystko.;)

naimax napisał(a):
Chyba kupie jej takie buciki :D :) Tylko ciekawe czy bedzie chciala w nich chodzic... A wczoraj przeszlysmy sie kawalek po sniegu i tak zaczela piszczec i kulec przerazliwie... Wydaje mi sie ze to od tej soli ktora nam wysypali pod blokiem... :/

Możliwe, powinnaś ją przyzwyczaić do chodzenia po śniegu ale po soli lepiej niech nie chodzi;)