***Paulina*** Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Szczęśliwego nowego roku ! Dziękujemy:loveu: I mamy jeszcze kilka wczorajszych, ostatnich zeszłorocznych fotek: Quote
martyska Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cóż za modelka z niej:loveu: A Niki jednak nie bała się fajerwerek. Quote
***Paulina*** Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 naimax napisał(a):Piekna dziewczynka z niej! :loveu::loveu::loveu: martyska napisał(a):Cóż za modelka z niej:loveu: A Niki jednak nie bała się fajerwerek. :loveu::loveu::loveu: Kati na szczęście też nie:multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ślicznie wygląda, bardzo fajniutki ma ten kolorek. Quote
naimax Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 moja tez sie nie bala nic a nic :D dzielne dziewczyny!! :D Quote
***Paulina*** Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ślicznie wygląda, bardzo fajniutki ma ten kolorek. Dzięki:loveu: Kolorek? Mam nadzieję że taka zostanie tylko na pyszczku jeszcze niech się wybarwi:loveu: naimax napisał(a):moja tez sie nie bala nic a nic :D dzielne dziewczyny!! :D Bardzo dzielne... Ja już tydzień przed się martwiłam co z nią zrobię, jak to zniesie, czy się nie będzie bała itp. a tu taka niespodzianka:loveu::multi: Quote
dysia-u Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 moja dziś odsypia wczorajszą balnge z petardami:lol: najbezpieczniej czuła się na rękach u pańcia młodszego:multi: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dysia-u napisał(a):moja dziś odsypia wczorajszą balnge z petardami:lol: najbezpieczniej czuła się na rękach u pańcia młodszego:multi: Kati też wczoraj trochę odsypiała:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://images32.fotosik.pl/427/cb6ea595caec0f2c.jpg http://images32.fotosik.pl/427/7f82b90ba5a2617f.jpg Młoda dama :Cool!: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']http://images32.fotosik.pl/427/cb6ea595caec0f2c.jpg http://images32.fotosik.pl/427/7f82b90ba5a2617f.jpg Młoda dama :Cool!: :loveu::loveu::loveu: Mam jeszcze kilka fotek z ostatniej kąpieli... Chcecie???:cool3: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ***Paulina*** napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Mam jeszcze kilka fotek z ostatniej kąpieli... Chcecie???:cool3: Jeszcze sie pytasz!!!!!!!!!!!!! Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Jeszcze sie pytasz!!!!!!!!!!!!! martyska napisał(a):Wrzucaj fotki!!! Kinguska napisał(a):Chcemy! Chcemy! Zaraz będą... Właśnie wgrywam na fotosika:multi: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 I jeszcze zaraz dwa zdjęcia będą i trochę ze śniegu:) Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Fajne mokradełko z niej. [quote name='Aga76']Słodka mokra kruszynka :calus: Dzięki:loveu: Jeszcze trzy mam: Quote
C&B Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie ma to jak ,,szczęśliwy" pies w kąpieli :evil_lol::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Domka_Czika napisał(a):Nie ma to jak ,,szczęśliwy" pies w kąpieli :evil_lol::loveu: No Kati to po prostu "uwielbia" kąpiele:evil_lol: Ale za to suszenie na serio lubi:multi: Quote
C&B Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No Kati to po prostu "uwielbia" kąpiele:evil_lol: Ale za to suszenie na serio lubi:multi: A ja Cziki nie mogę suszyć suszarką ponieważ sie jej panicznie boi... Czeszę ją , później biega jak dzika po całym domu i jest prawie sucha ;p Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Domka_Czika napisał(a):A ja Cziki nie mogę suszyć suszarką ponieważ sie jej panicznie boi... Czeszę ją , później biega jak dzika po całym domu i jest prawie sucha ;p Kati uwielbie tylko że oczywiście główki nie da sobie wysuszyć za nic:evil_lol: Ale tak jak widzi suszarkę to od razu na fotel biegnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts