C&B Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czika w sylwestra , albo żebra o jedzenie , albo śpi . Czasami na głośne fajerwerki poburczy , ale jest spokojna . W pierwszy sylwester miała 4 miesiace i nie reagowała na strzały. Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 co do sylwestra to mój pies np. panicznie sie boi fajerwerków jak zbliża sie 24:shake: chowa sie tylko pod biurko i nie wie co ma zrobic.. zreszta ja tez nie wiem czy lepiej go przytulic czy zostawic samego.. z jednej strony zostawic go do smutno bo boje sie co mu bedzie a przytulic jeszcze gorzej bo tylko bedzie myslal ze to jest bardzo straszne i moze sie tego bac..:shake::roll: Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czika w sylwestra , albo żebra o jedzenie , albo śpi . Czasami na głośne fajerwerki poburczy , ale jest spokojna . W pierwszy sylwester miała 4 miesiace i nie reagowała na strzały. No Kati tez nie reaguje na strzały:multi: Byłam z nią i jakieś 5 razy słyszałam wystrzały, a najlepsze jest to że bardziej ja się przestraszyłam niż Kati:multi: Ona nawet nie zwróciła na to uwagi tylko robiła swoje:multi::multi::multi: Sweetaśna napisał(a):co do sylwestra to mój pies np. panicznie sie boi fajerwerków jak zbliża sie 24:shake: chowa sie tylko pod biurko i nie wie co ma zrobic.. zreszta ja tez nie wiem czy lepiej go przytulic czy zostawic samego.. z jednej strony zostawic go do smutno bo boje sie co mu bedzie a przytulic jeszcze gorzej bo tylko bedzie myslal ze to jest bardzo straszne i moze sie tego bac..:shake::roll: No ja nigdzie nie wychodzę jutro tylko z Kati będę i myślę że będzie dobrze... A pytałaś się weta co można zrobić??? Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ***Paulina*** napisał(a): No ja nigdzie nie wychodzę jutro tylko z Kati będę i myślę że będzie dobrze... A pytałaś się weta co można zrobić??? ja tez zostaje w domu.. nie nie pytałam wiem ze sa jakies tableki na uspokojenie ale wczesniej mi to z głowy wypadło i zapomniałam...:roll: damy rade jakos normalnie:) juz 2 sylwki za nami:) 3 tez przetrzymamy:) Quote
magda_p_dg Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 widzę że więcej nas zostaje jutro w domku z naszymi pociechami. ja będę zabawiac mojego 4.5 letniego synka , no i świętować pierwszego Sylwka w życiu Cliffciora. ciekawe jak maluch bedzie się zachowywał, czy wogóle coś usłyszy i się obudzi. mam nadzieję że nawet jeśli się obudzi to nie będzie się trząsł ze strachu bidulek jeden.... zapraszamy do galerii Clifforda ------> dodałam nowe fotki, powiecie czy urosła moja śliczność HAPPY NEW YEAR kochani :BIG: :beerchug: :BIG: :beerchug: :BIG: Quote
martyska Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja też zostaje na sylwestra w domu... Mam nadzieję, że Niki nie będzie się zbytnio bała fajerwerek, bo nie chcę żeby była wystraszona ani nic. Paulina widzę, że z twoją Kati nie ma na razie żadnych problemów, może moja ma chociaż tą cechę podobną do Kati:eviltong: Quote
C&B Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja idę do kol. piętro wyżej , ale Czika zostanie z moim bratem . U nas to już chyba 4 sylwester i zawsze Czika jest spokojna . Tak jak dziś na spacerku , byłyb strzały , a ona sobie chodziła jakby ich nie słyszała. Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Sweetaśna']ja tez zostaje w domu.. nie nie pytałam wiem ze sa jakies tableki na uspokojenie ale wczesniej mi to z głowy wypadło i zapomniałam...:roll: damy rade jakos normalnie:) juz 2 sylwki za nami:) 3 tez przetrzymamy:) No są tabletki tylko ja stwierdziłam że to bez sensu... Kati się raczej nie boi, ale z twoim Kabim jest troszkę gorzej...:shake: A może do łazienki go zaprowadź? Tam ponoć najmniej słychać...:roll: [quote name='magda_p_dg']widzę że więcej nas zostaje jutro w domku z naszymi pociechami. ja będę zabawiac mojego 4.5 letniego synka , no i świętować pierwszego Sylwka w życiu Cliffciora. ciekawe jak maluch bedzie się zachowywał, czy wogóle coś usłyszy i się obudzi. mam nadzieję że nawet jeśli się obudzi to nie będzie się trząsł ze strachu bidulek jeden.... zapraszamy do galerii Clifforda ------> dodałam nowe fotki, powiecie czy urosła moja śliczność HAPPY NEW YEAR kochani:BIG: :beerchug: :BIG: :beerchug: :BIG: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Jeśli do tej pory nic nie zauważyłaś że się boi czy coś to nie powinno być aż tak źle:) [quote name='martyska']Ja też zostaje na sylwestra w domu... Mam nadzieję, że Niki nie będzie się zbytnio bała fajerwerek, bo nie chcę żeby była wystraszona ani nic. Paulina widzę, że z twoją Kati nie ma na razie żadnych problemów, może moja ma chociaż tą cechę podobną do Kati:eviltong: One w ogóle są podobne:eviltong: [quote name='Domka_Czika']Ja idę do kol. piętro wyżej , ale Czika zostanie z moim bratem . U nas to już chyba 4 sylwester i zawsze Czika jest spokojna . Tak jak dziś na spacerku , byłyb strzały , a ona sobie chodziła jakby ich nie słyszała. No z Kati identycznie tak samo... Ja się bardziej o nią boję niż ona tych wystrzałów:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Nie mogę każdemu wkleić do galerii kartki, bo i tak usuną więc tu jest od nas dla wszystkich!!! :laola::laola: Udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku!!! :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Sweet Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No są tabletki tylko ja stwierdziłam że to bez sensu... Kati się raczej nie boi, ale z twoim Kabim jest troszkę gorzej...:shake: A może do łazienki go zaprowadź? Tam ponoć najmniej słychać...:roll: no ja tez miałam jechac juz dzisiaj do weta po tabletki ale doszłam do wniosku ze po co bede go nimi faszerowac moze nie bedzie az tak tragicznie:) co do łazienki to chyba nie najlepszy pomysł bo mamy od ulicy i bedzie bardziej słychac:roll: w sumie narazie sie nie boi ale dopiero wieczorem zawsze... a tak to nie ... Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Sweetaśna napisał(a):no ja tez miałam jechac juz dzisiaj do weta po tabletki ale doszłam do wniosku ze po co bede go nimi faszerowac moze nie bedzie az tak tragicznie:) co do łazienki to chyba nie najlepszy pomysł bo mamy od ulicy i bedzie bardziej słychac:roll: w sumie narazie sie nie boi ale dopiero wieczorem zawsze... a tak to nie ... A Kati wcale na to nie reaguje... Jak byłyśmy na dworze to nie reagowała, w domu tym bardziej, no i jak w komputerze puszczałam to też na szczęście nie:multi::multi::multi: Zobaczymy tylko co będzie o północy... :roll: Quote
Mała Rita Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Mała Rita'] Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! :loveu: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='ladyyork'] Wszystkiego najlepszego Życzę Ci, aby Nowy Rok przywitał Cię największą ilością szczęścia, jaka możesz tylko sobie wyobrazić. Żebyś Nowy rok przywitała z uśmiechem na twarzy. I żeby ten uśmiech zawsze na Twej twarzy gościł. Aby życzenia Twoje spełniały się same, aby wszelkie przeciwności losu omijały Cię z daleka. I zdrowia Ci życzę, bo to najważniejsze.... W Nowym Roku samych sukcesów zawodowych i osobistych, bezawaryjnych komputerów, jak najmniej wirusów, trojanów, wysokich transferów i skrzynek email bez spamu życzy ... Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009, oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy, w sprawach finansowych i zawodowych. Życzy... W tym szczególnym dniu życzę Ci dużo zdrowia, wypitego szampana, puszczania sylwestrowych niegroźnych petard, dużo ale to dużo, dużo, dużo uśmiechów na twarzy i dużo pocałunków od tej jedynej osoby. Całej rodzince Szczęśliwego Nowego Roku 2003, szampańskiej zabawy, dużo uśmiechu i optymizmu. Spełnienia wszystkich postanowień w nowym roku. Samych sympatycznych ludzi wokół, mało kłopotów i dużo sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym!!! Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego najlepszego Życzę Ci, aby Nowy Rok przywitał Cię największą ilością szczęścia, jaka możesz tylko sobie wyobrazić. Żebyś Nowy rok przywitała z uśmiechem na twarzy. I żeby ten uśmiech zawsze na Twej twarzy gościł. Aby życzenia Twoje spełniały się same, aby wszelkie przeciwności losu omijały Cię z daleka. I zdrowia Ci życzę, bo to najważniejsze.... W Nowym Roku samych sukcesów zawodowych i osobistych, bezawaryjnych komputerów, jak najmniej wirusów, trojanów, wysokich transferów i skrzynek email bez spamu życzy ... Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009, oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy, w sprawach finansowych i zawodowych. Życzy... W tym szczególnym dniu życzę Ci dużo zdrowia, wypitego szampana, puszczania sylwestrowych niegroźnych petard, dużo ale to dużo, dużo, dużo uśmiechów na twarzy i dużo pocałunków od tej jedynej osoby. Całej rodzince Szczęśliwego Nowego Roku 2003, szampańskiej zabawy, dużo uśmiechu i optymizmu. Spełnienia wszystkich postanowień w nowym roku. Samych sympatycznych ludzi wokół, mało kłopotów i dużo sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym!!! Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Mam dla was wszystkich jeszcze jedną kartkę:loveu: Quote
LadyK Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [CENTER]Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
***Paulina*** Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Owczarkowa']Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi::multi: [quote name='martyska'] Dzięki:loveu: Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLACIEBIE I KATTI:loveu::loveu::loveu: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego najlepszego w nowym roku :D dla Was!! Quote
slawi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 I od nas też wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Paulinko i dla Kati :loveu:. Quote
***Paulina*** Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='ewa2909']Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLACIEBIE I KATTI:loveu::loveu::loveu: [quote name='naimax']Wszystkiego najlepszego w nowym roku :D dla Was!! [quote name='Kinguska']Najlepszego w nowym roku ;) [quote name='slawi']I od nas też wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Paulinko i dla Kati :loveu:. Dziękujemy wam bardzo:loveu: :laola::laola: I dla wszystkich również wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Recommended Posts