Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czika w sylwestra , albo żebra o jedzenie , albo śpi . Czasami na głośne fajerwerki poburczy , ale jest spokojna .
W pierwszy sylwester miała 4 miesiace i nie reagowała na strzały.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do sylwestra to mój pies np. panicznie sie boi fajerwerków jak zbliża sie 24:shake:
chowa sie tylko pod biurko i nie wie co ma zrobic.. zreszta ja tez nie wiem czy lepiej go przytulic czy zostawic samego.. z jednej strony zostawic go do smutno bo boje sie co mu bedzie a przytulic jeszcze gorzej bo tylko bedzie myslal ze to jest bardzo straszne i moze sie tego bac..:shake::roll:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Czika w sylwestra , albo żebra o jedzenie , albo śpi . Czasami na głośne fajerwerki poburczy , ale jest spokojna .
W pierwszy sylwester miała 4 miesiace i nie reagowała na strzały.

No Kati tez nie reaguje na strzały:multi: Byłam z nią i jakieś 5 razy słyszałam wystrzały, a najlepsze jest to że bardziej ja się przestraszyłam niż Kati:multi:
Ona nawet nie zwróciła na to uwagi tylko robiła swoje:multi::multi::multi:

Sweetaśna napisał(a):
co do sylwestra to mój pies np. panicznie sie boi fajerwerków jak zbliża sie 24:shake:
chowa sie tylko pod biurko i nie wie co ma zrobic.. zreszta ja tez nie wiem czy lepiej go przytulic czy zostawic samego.. z jednej strony zostawic go do smutno bo boje sie co mu bedzie a przytulic jeszcze gorzej bo tylko bedzie myslal ze to jest bardzo straszne i moze sie tego bac..:shake::roll:

No ja nigdzie nie wychodzę jutro tylko z Kati będę i myślę że będzie dobrze...
A pytałaś się weta co można zrobić???

Posted

***Paulina*** napisał(a):

No ja nigdzie nie wychodzę jutro tylko z Kati będę i myślę że będzie dobrze...
A pytałaś się weta co można zrobić???

ja tez zostaje w domu..
nie nie pytałam wiem ze sa jakies tableki na uspokojenie ale wczesniej mi to z głowy wypadło i zapomniałam...:roll: damy rade jakos normalnie:) juz 2 sylwki za nami:) 3 tez przetrzymamy:)

Posted

widzę że więcej nas zostaje jutro w domku z naszymi pociechami. ja będę zabawiac mojego 4.5 letniego synka , no i świętować pierwszego Sylwka w życiu Cliffciora. ciekawe jak maluch bedzie się zachowywał, czy wogóle coś usłyszy i się obudzi. mam nadzieję że nawet jeśli się obudzi to nie będzie się trząsł ze strachu bidulek jeden....

zapraszamy do galerii Clifforda ------> dodałam nowe fotki, powiecie czy urosła moja śliczność

HAPPY NEW YEAR kochani :BIG: :beerchug: :BIG: :beerchug: :BIG:

Posted

Ja też zostaje na sylwestra w domu... Mam nadzieję, że Niki nie będzie się zbytnio bała fajerwerek, bo nie chcę żeby była wystraszona ani nic.
Paulina widzę, że z twoją Kati nie ma na razie żadnych problemów, może moja ma chociaż tą cechę podobną do Kati:eviltong:

Posted

Ja idę do kol. piętro wyżej , ale Czika zostanie z moim bratem . U nas to już chyba 4 sylwester i zawsze Czika jest spokojna . Tak jak dziś na spacerku , byłyb strzały , a ona sobie chodziła jakby ich nie słyszała.

Posted

[quote name='Sweetaśna']ja tez zostaje w domu..
nie nie pytałam wiem ze sa jakies tableki na uspokojenie ale wczesniej mi to z głowy wypadło i zapomniałam...:roll: damy rade jakos normalnie:) juz 2 sylwki za nami:) 3 tez przetrzymamy:)
No są tabletki tylko ja stwierdziłam że to bez sensu...
Kati się raczej nie boi, ale z twoim Kabim jest troszkę gorzej...:shake:
A może do łazienki go zaprowadź? Tam ponoć najmniej słychać...:roll:

[quote name='magda_p_dg']widzę że więcej nas zostaje jutro w domku z naszymi pociechami. ja będę zabawiac mojego 4.5 letniego synka , no i świętować pierwszego Sylwka w życiu Cliffciora. ciekawe jak maluch bedzie się zachowywał, czy wogóle coś usłyszy i się obudzi. mam nadzieję że nawet jeśli się obudzi to nie będzie się trząsł ze strachu bidulek jeden....

zapraszamy do galerii Clifforda ------> dodałam nowe fotki, powiecie czy urosła moja śliczność

HAPPY NEW YEAR kochani:BIG: :beerchug: :BIG: :beerchug: :BIG:
Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Jeśli do tej pory nic nie zauważyłaś że się boi czy coś to nie powinno być aż tak źle:)

[quote name='martyska']Ja też zostaje na sylwestra w domu... Mam nadzieję, że Niki nie będzie się zbytnio bała fajerwerek, bo nie chcę żeby była wystraszona ani nic.
Paulina widzę, że z twoją Kati nie ma na razie żadnych problemów, może moja ma chociaż tą cechę podobną do Kati:eviltong:
One w ogóle są podobne:eviltong:

[quote name='Domka_Czika']Ja idę do kol. piętro wyżej , ale Czika zostanie z moim bratem . U nas to już chyba 4 sylwester i zawsze Czika jest spokojna . Tak jak dziś na spacerku , byłyb strzały , a ona sobie chodziła jakby ich nie słyszała.
No z Kati identycznie tak samo...
Ja się bardziej o nią boję niż ona tych wystrzałów:evil_lol:

Posted

Nie mogę każdemu wkleić do galerii kartki, bo i tak usuną więc tu jest od nas dla wszystkich!!!

:laola::laola:

Udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku!!!
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No są tabletki tylko ja stwierdziłam że to bez sensu...
Kati się raczej nie boi, ale z twoim Kabim jest troszkę gorzej...:shake:
A może do łazienki go zaprowadź? Tam ponoć najmniej słychać...:roll:

no ja tez miałam jechac juz dzisiaj do weta po tabletki ale doszłam do wniosku ze po co bede go nimi faszerowac moze nie bedzie az tak tragicznie:)
co do łazienki to chyba nie najlepszy pomysł bo mamy od ulicy i bedzie bardziej słychac:roll: w sumie narazie sie nie boi ale dopiero wieczorem zawsze... a tak to nie ...

Posted

Sweetaśna napisał(a):
no ja tez miałam jechac juz dzisiaj do weta po tabletki ale doszłam do wniosku ze po co bede go nimi faszerowac moze nie bedzie az tak tragicznie:)
co do łazienki to chyba nie najlepszy pomysł bo mamy od ulicy i bedzie bardziej słychac:roll: w sumie narazie sie nie boi ale dopiero wieczorem zawsze... a tak to nie ...

A Kati wcale na to nie reaguje... Jak byłyśmy na dworze to nie reagowała, w domu tym bardziej, no i jak w komputerze puszczałam to też na szczęście nie:multi::multi::multi: Zobaczymy tylko co będzie o północy... :roll:

Posted

[quote name='ladyyork']

Wszystkiego najlepszego
Życzę Ci, aby Nowy Rok przywitał Cię największą ilością szczęścia, jaka możesz tylko sobie wyobrazić. Żebyś Nowy rok przywitała z uśmiechem na twarzy. I żeby ten uśmiech zawsze na Twej twarzy gościł. Aby życzenia Twoje spełniały się same, aby wszelkie przeciwności losu omijały Cię z daleka. I zdrowia Ci życzę, bo to najważniejsze....

W Nowym Roku samych sukcesów zawodowych i osobistych, bezawaryjnych komputerów, jak najmniej wirusów, trojanów, wysokich transferów i skrzynek email bez spamu życzy ...

Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009, oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy, w sprawach finansowych i zawodowych. Życzy...

W tym szczególnym dniu życzę Ci dużo zdrowia, wypitego szampana, puszczania sylwestrowych niegroźnych petard, dużo ale to dużo, dużo, dużo uśmiechów na twarzy i dużo pocałunków od tej jedynej osoby.

Całej rodzince Szczęśliwego Nowego Roku 2003, szampańskiej zabawy, dużo uśmiechu i optymizmu. Spełnienia wszystkich postanowień w nowym roku. Samych sympatycznych ludzi wokół, mało kłopotów i dużo sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym!!!

Stary Rok mija lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.
Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystkiego najlepszego
Życzę Ci, aby Nowy Rok przywitał Cię największą ilością szczęścia, jaka możesz tylko sobie wyobrazić. Żebyś Nowy rok przywitała z uśmiechem na twarzy. I żeby ten uśmiech zawsze na Twej twarzy gościł. Aby życzenia Twoje spełniały się same, aby wszelkie przeciwności losu omijały Cię z daleka. I zdrowia Ci życzę, bo to najważniejsze....

W Nowym Roku samych sukcesów zawodowych i osobistych, bezawaryjnych komputerów, jak najmniej wirusów, trojanów, wysokich transferów i skrzynek email bez spamu życzy ...

Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009, oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy, w sprawach finansowych i zawodowych. Życzy...

W tym szczególnym dniu życzę Ci dużo zdrowia, wypitego szampana, puszczania sylwestrowych niegroźnych petard, dużo ale to dużo, dużo, dużo uśmiechów na twarzy i dużo pocałunków od tej jedynej osoby.

Całej rodzince Szczęśliwego Nowego Roku 2003, szampańskiej zabawy, dużo uśmiechu i optymizmu. Spełnienia wszystkich postanowień w nowym roku. Samych sympatycznych ludzi wokół, mało kłopotów i dużo sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym!!!

Stary Rok mija lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.
Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLACIEBIE I KATTI:loveu::loveu::loveu:
[quote name='naimax']Wszystkiego najlepszego w nowym roku :D dla Was!!
[quote name='Kinguska']Najlepszego w nowym roku ;)
[quote name='slawi']I od nas też wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Paulinko i dla Kati :loveu:.
Dziękujemy wam bardzo:loveu:

:laola::laola:
I dla wszystkich również wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!!
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: