***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu: cudna aż miło patrzeć :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Kinguska napisał(a):Ale ma piękny włos. Piękny i puszysty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER]Jakie ma super kłaczki :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
martyska Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No Kati ma bardzo piękny włos:loveu: Ciekawa jestem jak się wybrawi... czy raczej zostanie taka ciemniutka:p Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Owczarkowa napisał(a):Jakie ma super kłaczki :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: martyska napisał(a):No Kati ma bardzo piękny włos:loveu: Ciekawa jestem jak się wybrawi... czy raczej zostanie taka ciemniutka:p Wybarwi się tylko na pyszczku, z tyłu powinna być czarna:loveu: Quote
martyska Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Wybarwi się tylko na pyszczku, z tyłu powinna być czarna:loveu: To super:multi: śliczne są te czarne:p Quote
martyska Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Też najbardziej mi się podobają te czarno złote:loveu::loveu::loveu: No są śliczne...:lol: Moja Niki ma być stalowo-złota. Ma tak wpisane...:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kamila.m napisał(a):Cóż za cudowny pyszczek:iloveyou: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 martyska napisał(a):To super:multi: śliczne są te czarne:p Też najbardziej mi się podobają te czarno złote:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cudnie wyszła na ostatnim z tym misiem. Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Cudnie wyszła na ostatnim z tym misiem. :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Kati jest cudna!! Uwielbiam takie ciemniutkie yoreczki :) I ma taki piekny gesty wlos!! SZOK!! :) Dzięki:loveu: Nareszcie jesteście:loveu: Zapraszamy częściej:loveu: Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kati jest cudna!! Uwielbiam takie ciemniutkie yoreczki :) I ma taki piekny gesty wlos!! SZOK!! :) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cześc Jaka fajna sesja z misiem:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Cześc Jaka fajna sesja z misiem:loveu: Cześć:bye: Dzięki:loveu: Quote
roxi-malina Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czść;) Piękny yorczek :loveu: Jakim szamponem go kąpiesz? Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 roxi-malina napisał(a):Czść;) Piękny yorczek :loveu: Jakim szamponem go kąpiesz? Cześć:bye: Dzięki:loveu: Ja mam na razie dla niej zwykły szampon dla yorków... Kupiłam w zoologiku:) Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Kinguska napisał(a):Witam :lol: Hejka:bye: Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER]Ja też się witam :hand:[/CENTER] Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Domka_Czika napisał(a):Heeeeeeeeeja !:multi: Owczarkowa napisał(a):Ja też się witam :hand: Witamy:bye: Jak tam u was przed sylwestrem??? Dajecie coś psom??? Bo ja właśnie stwierdziłam że nic jej nie dam bo ona i tak się nie boi a u nas tak bardzo nie słychać petard itp.... Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jak tam u was przed sylwestrem??? Dajecie coś psom??? Bo ja właśnie stwierdziłam że nic jej nie dam bo ona i tak się nie boi a u nas tak bardzo nie słychać petard itp.... Ja nic nie daje. Ale trochę się martwie jak to będzie, bo to ich pierwszy sylwester :roll: No cóż, pożyjemy - zobaczymy. Pamiętam jak w tamtym roku biegnął drogą jakiś pies oszołomiony fajerwerkami :shake: Quote
***Paulina*** Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Owczarkowa napisał(a): Ja nic nie daje. Ale trochę się martwie jak to będzie, bo to ich pierwszy sylwester :roll: No cóż, pożyjemy - zobaczymy. Pamiętam jak w tamtym roku biegnął drogą jakiś pies oszołomiony fajerwerkami :shake: Ja myślę że Kati nawet za dużo się nie wystraszy... Dzisiaj jak pękł mi balon to nawet się nie uniosła (bo leżała)... Już teraz strzelają i Kati się tym jakoś specjalnie nie przejmuje... Staram się z nią wychodzić w takich momentach jak jest cisza... Myślę, że jutro nie będzie aż tak źle:) Quote
Recommended Posts