LadyK Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://images38.fotosik.pl/43/b1c67af9af09057b.jpg śliczny pyszczolek :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Owczarkowa']http://images38.fotosik.pl/43/b1c67af9af09057b.jpg śliczny pyszczolek :loveu::loveu::loveu: Dziękuję:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='***Paulina***']:multi::multi::multi:Kati dzisiaj wypadł pierwszy kieł:multi::multi::multi: Gratulacje i trzymamy kciuki aby dalej same wypadały.:multi: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 :multi::multi::multi:Kati dzisiaj wypadł pierwszy kieł:multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Gratulacje i trzymamy kciuki aby dalej same wypadały.:multi: Izabela124. napisał(a):Super wieści:multi: Dzięki, oby nie było problemu z pozostałymi... Quote
magda_p_dg Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 śliczna jest ta twoja dziewczynka , pozdrawiam gorąco od siebie i Clifforda :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 magda_p_dg napisał(a):śliczna jest ta twoja dziewczynka , pozdrawiam gorąco od siebie i Clifforda :loveu: Dziękujemy:loveu: P.S. Musisz zmienić swój podpis bo jest za duży. Max. wymiary to 500x100. Nie można wstawiać całych fotek:) Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [CENTER]Mizianki dla szczerbatej :grins: :evil_lol::sweetCyb:[/CENTER] Quote
magda_p_dg Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 sorki, już to zmieniłam, to były próby wstawienia czegoś do podpisu (jak widać niezbyt udane :) ):evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Owczarkowa napisał(a):Mizianki dla szczerbatej :grins: :evil_lol::sweetCyb: :loveu: Już wymiziana :loveu: magda_p_dg napisał(a):sorki, już to zmieniłam, to były próby wstawienia czegoś do podpisu (jak widać niezbyt udane :) ):evil_lol: No na początku zawsze te próby są niezbyt udane:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 kamila.m napisał(a):Ojej jak Kati, pięknie urosła, sama słodycz na tych zdjęciach. Kati ma piękną sierść:loveu: :loveu: Piękną, ale puszystą, i na wiosnę ścinamy:evil_lol: Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ojej jak Kati, pięknie urosła, sama słodycz na tych zdjęciach. Kati ma piękną sierść:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ***Paulina*** napisał(a)::loveu: Piękną, ale puszystą, i na wiosnę ścinamy:evil_lol: Paulinka nie ścinaj tylko sprubuj zmienić kosmetyki. ja byłam w poniedziałek u psiego fryzjera i powiedziała mi że Tośkowi nie nadają się kosmetyki te same co i Aksie bo sierść mu sie puszy a sunia po nich ma piękną i lejacą. :shake: Co zrobić każde musi ieć swoje kosmetyki:shake: Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ewa2909 napisał(a):Paulinka nie ścinaj tylko sprubuj zmienić kosmetyki. ja byłam w poniedziałek u psiego fryzjera i powiedziała mi że Tośkowi nie nadają się kosmetyki te same co i Aksie bo sierść mu sie puszy a sunia po nich ma piękną i lejacą. :shake: Co zrobić każde musi ieć swoje kosmetyki:shake: No ale w Tafika sytuacji to jest zupełnie inaczej... Ty planujesz go wystawiać a Kati nie będzie miała okazji przejść się po wybiegu na wystawie... Zresztą wydaje mi się że dla niej będzie tak wygodniej, nie będę jej musiała męczyć tak bardzo czesaniem czego nie znosi, a przy krótszych włoskach nie musi być aż tak bardzo wyczesywana... A jaki szampon dla Tofika masz??? Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 kamila.m napisał(a):No co ty nie ścinaj. Ewcia ma racje musisz tylko dobrać odpowiednie preparaty. Od kiedy Lulusia zaczęłam spryskiwać olejkiem norowym biogroom, od tej pory nie wiem co to puszenie się. No ale wy macie rodowodowe psy które będą wystawiane i które muszą mieć długi włos, a Kati nie musi... Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ***Paulina*** napisał(a)::loveu: Piękną, ale puszystą, i na wiosnę ścinamy:evil_lol: No co ty nie ścinaj. Ewcia ma racje musisz tylko dobrać odpowiednie preparaty. Od kiedy Lulusia zaczęłam spryskiwać olejkiem norowym biogroom, od tej pory nie wiem co to puszenie się. Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://images34.fotosik.pl/424/6567eaf5065cbcf6.jpg piękne spojrzenie :loveu: Oby wszystkie mleczaki samodzielnie wyszły :thumbs: Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No ale w Tafika sytuacji to jest zupełnie inaczej... Ty planujesz go wystawiać a Kati nie będzie miała okazji przejść się po wybiegu na wystawie... Zresztą wydaje mi się że dla niej będzie tak wygodniej, nie będę jej musiała męczyć tak bardzo czesaniem czego nie znosi, a przy krótszych włoskach nie musi być aż tak bardzo wyczesywana... A jaki szampon dla Tofika masz??? Tosiu niestety nie będzie najprawdopodobniej podbijal wystaw bo jajo nie wlazło na swoje miejsce:-(. Przede wszystkim jak kupisz porządne preparaty to i czesanie stanie się dla Was przyjemnością.sier ść stanie się lejąca i mniej będzie się kołtunić. Ja swoje pieski czesz co najwyżej raz dzienniei jak widzą grzebień to same wskakuję na miejsce do czesania. Do niedawna urzywałam odżywki ALL system,miesiąc temu kupiłam odżywke ISB.Aksa ma po niej piękny i lejący włos,a Tośkowi się puszy więc jestem zmuszona powrócić do ALL systemu.Ja od samego początku używam szamponu dla małych dzieci Jonson beyby Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='ewa2909']Tosiu niestety nie będzie najprawdopodobniej podbijal wystaw bo jajo nie wlazło na swoje miejsce:-(. Przede wszystkim jak kupisz porządne preparaty to i czesanie stanie się dla Was przyjemnością.sier ść stanie się lejąca i mniej będzie się kołtunić. Ja swoje pieski czesz co najwyżej raz dzienniei jak widzą grzebień to same wskakuję na miejsce do czesania. Do niedawna urzywałam odżywki ALL system,miesiąc temu kupiłam odżywke ISB.Aksa ma po niej piękny i lejący włos,a Tośkowi się puszy więc jestem zmuszona powrócić do ALL systemu.Ja od samego początku używam szamponu dla małych dzieci Jonson beyby No może to wina szamponu że jej się tak puszą, ale mimo tego że bardzo podobają mi się długowłose yorki to chyba jednak skrócę jej troszkę te włoski... [quote name='Aga76']http://images34.fotosik.pl/424/6567eaf5065cbcf6.jpg piękne spojrzenie :loveu: Oby wszystkie mleczaki samodzielnie wyszły :thumbs: Dziękuję:loveu: Mam taką nadzieję że same wylecą:loveu: Quote
martyska Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Kati ma jest śliczna, te zdjęcia:loveu: Cudne umaszczenie:p Mojej Niki już dawno wypadły ząbki jak miała 5 miesięcy, teraz został tylko jeden i jak byłam tydzień temu w weta to pani powiedziała że daje temu jednemu ząbkowi tydzień, inaczej trzeba będzie wyrwać, bo przeszkadza pozostałym. Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 martyska napisał(a):Kati ma jest śliczna, te zdjęcia:loveu: Cudne umaszczenie:p Mojej Niki już dawno wypadły ząbki jak miała 5 miesięcy, teraz został tylko jeden i jak byłam tydzień temu w weta to pani powiedziała że daje temu jednemu ząbkowi tydzień, inaczej trzeba będzie wyrwać, bo przeszkadza pozostałym. No to super że same wypadły:multi: U nas chyba nie będzie tak pięknie:shake: Z tyłu jeszcze wszystkie siedzą poza jednym i dwa kły do góry, bo tego ruszającego się już nie liczę bo na pewno wypadnie... Quote
dysia-u Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :loveu: cudna aż miło patrzeć :crazyeye: Quote
Recommended Posts