Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_p_dg napisał(a):
śliczna jest ta twoja dziewczynka , pozdrawiam gorąco od siebie i Clifforda :loveu:

Dziękujemy:loveu:

P.S. Musisz zmienić swój podpis bo jest za duży.
Max. wymiary to 500x100.
Nie można wstawiać całych fotek:)

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Mizianki dla szczerbatej :grins: :evil_lol::sweetCyb:

:loveu: Już wymiziana :loveu:

magda_p_dg napisał(a):
sorki, już to zmieniłam, to były próby wstawienia czegoś do podpisu (jak widać niezbyt udane :) ):evil_lol:

No na początku zawsze te próby są niezbyt udane:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
:loveu: Piękną, ale puszystą, i na wiosnę ścinamy:evil_lol:

Paulinka nie ścinaj tylko sprubuj zmienić kosmetyki.
ja byłam w poniedziałek u psiego fryzjera i powiedziała mi że Tośkowi nie nadają się kosmetyki te same co i Aksie bo sierść mu sie puszy a sunia po nich ma piękną i lejacą. :shake:
Co zrobić każde musi ieć swoje kosmetyki:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Paulinka nie ścinaj tylko sprubuj zmienić kosmetyki.
ja byłam w poniedziałek u psiego fryzjera i powiedziała mi że Tośkowi nie nadają się kosmetyki te same co i Aksie bo sierść mu sie puszy a sunia po nich ma piękną i lejacą. :shake:
Co zrobić każde musi ieć swoje kosmetyki:shake:

No ale w Tafika sytuacji to jest zupełnie inaczej...
Ty planujesz go wystawiać a Kati nie będzie miała okazji przejść się po wybiegu na wystawie...
Zresztą wydaje mi się że dla niej będzie tak wygodniej, nie będę jej musiała męczyć tak bardzo czesaniem czego nie znosi, a przy krótszych włoskach nie musi być aż tak bardzo wyczesywana...
A jaki szampon dla Tofika masz???

Posted

kamila.m napisał(a):
No co ty nie ścinaj. Ewcia ma racje musisz tylko dobrać odpowiednie preparaty. Od kiedy Lulusia zaczęłam spryskiwać olejkiem norowym biogroom, od tej pory nie wiem co to puszenie się.

No ale wy macie rodowodowe psy które będą wystawiane i które muszą mieć długi włos, a Kati nie musi...

Posted

:loveu: Piękną, ale puszystą, i na wiosnę ścinamy:evil_lol:

No co ty nie ścinaj. Ewcia ma racje musisz tylko dobrać odpowiednie preparaty. Od kiedy Lulusia zaczęłam spryskiwać olejkiem norowym biogroom, od tej pory nie wiem co to puszenie się.

Posted

No ale w Tafika sytuacji to jest zupełnie inaczej...
Ty planujesz go wystawiać a Kati nie będzie miała okazji przejść się po wybiegu na wystawie...
Zresztą wydaje mi się że dla niej będzie tak wygodniej, nie będę jej musiała męczyć tak bardzo czesaniem czego nie znosi, a przy krótszych włoskach nie musi być aż tak bardzo wyczesywana...
A jaki szampon dla Tofika masz???

Tosiu niestety nie będzie najprawdopodobniej podbijal wystaw bo jajo nie wlazło na swoje miejsce:-(.
Przede wszystkim jak kupisz porządne preparaty to i czesanie stanie się dla Was przyjemnością.sier ść stanie się lejąca i mniej będzie się kołtunić.
Ja swoje pieski czesz co najwyżej raz dzienniei jak widzą grzebień to same wskakuję na miejsce do czesania.
Do niedawna urzywałam odżywki ALL system,miesiąc temu kupiłam odżywke ISB.Aksa ma po niej piękny i lejący włos,a Tośkowi się puszy więc jestem zmuszona powrócić do ALL systemu.Ja od samego początku używam szamponu dla małych dzieci Jonson beyby

Posted

[quote name='ewa2909']Tosiu niestety nie będzie najprawdopodobniej podbijal wystaw bo jajo nie wlazło na swoje miejsce:-(.
Przede wszystkim jak kupisz porządne preparaty to i czesanie stanie się dla Was przyjemnością.sier ść stanie się lejąca i mniej będzie się kołtunić.
Ja swoje pieski czesz co najwyżej raz dzienniei jak widzą grzebień to same wskakuję na miejsce do czesania.
Do niedawna urzywałam odżywki ALL system,miesiąc temu kupiłam odżywke ISB.Aksa ma po niej piękny i lejący włos,a Tośkowi się puszy więc jestem zmuszona powrócić do ALL systemu.Ja od samego początku używam szamponu dla małych dzieci Jonson beyby
No może to wina szamponu że jej się tak puszą, ale mimo tego że bardzo podobają mi się długowłose yorki to chyba jednak skrócę jej troszkę te włoski...

[quote name='Aga76']http://images34.fotosik.pl/424/6567eaf5065cbcf6.jpg

piękne spojrzenie :loveu:

Oby wszystkie mleczaki samodzielnie wyszły :thumbs:
Dziękuję:loveu: Mam taką nadzieję że same wylecą:loveu:

Posted

Kati ma jest śliczna, te zdjęcia:loveu: Cudne umaszczenie:p
Mojej Niki już dawno wypadły ząbki jak miała 5 miesięcy, teraz został tylko jeden i jak byłam tydzień temu w weta to pani powiedziała że daje temu jednemu ząbkowi tydzień, inaczej trzeba będzie wyrwać, bo przeszkadza pozostałym.

Posted

martyska napisał(a):
Kati ma jest śliczna, te zdjęcia:loveu: Cudne umaszczenie:p
Mojej Niki już dawno wypadły ząbki jak miała 5 miesięcy, teraz został tylko jeden i jak byłam tydzień temu w weta to pani powiedziała że daje temu jednemu ząbkowi tydzień, inaczej trzeba będzie wyrwać, bo przeszkadza pozostałym.

No to super że same wypadły:multi:
U nas chyba nie będzie tak pięknie:shake: Z tyłu jeszcze wszystkie siedzą poza jednym i dwa kły do góry, bo tego ruszającego się już nie liczę bo na pewno wypadnie...