Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A to dlatego że święty mikołaj nie istnieje! :placz: :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):U mnie też nie ma ani śniegu, ani nastroju. Jakoś z roku na rok coraz mniej czuję klimat świąt. Domka_Czika napisał(a):Ja też:shake: Kiedyś to było inaczej:roll: No tak... Mimo że stoi choinka, zapach tego wszystkiego też jest... Ja poczuje że są święta jutro przy wigilii pewnie:evil_lol: Kinguska napisał(a):A to dlatego że święty mikołaj nie istnieje! :placz: :evil_lol: Teraz to ty nim jesteś;) Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 martyska napisał(a):No oczywiście w miarę swoich możliwości postaram tutaj bywać :p A tak poza tym to ja też nie czuje tych świąt, nie ma śniegu ani nic. Ja jutro w góry jadę na święta, więc będą bardzo skromne święta. Z jednej strony masz fajnie, ale z drugiej ja tam wole spędzać święta w domu Quote
martyska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Trzymam cię za słowo:evil_lol: No oczywiście w miarę swoich możliwości postaram tutaj bywać :p A tak poza tym to ja też nie czuje tych świąt, nie ma śniegu ani nic. Ja jutro w góry jadę na święta, więc będą bardzo skromne święta. Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wole spędzać święta w domu Ja również . Na mysl że miałabym spędzać świeta poza domem odechciewa mi się świąt. Ja to w ogóle jestem jakaś dziwna chyba? Bo rodzice chcą jechać na ferie do Czech a mi się wcale ale to wcale nie chce. Nie lubię wyjeżdżać i znając mnie ferie spędze u babci :cool3: Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):Ja również . Na mysl że miałabym spędzać świeta poza domem odechciewa mi się świąt. Ja to w ogóle jestem jakaś dziwna chyba? Bo rodzice chcą jechać na ferie do Czech a mi się wcale ale to wcale nie chce. Nie lubię wyjeżdżać i znając mnie ferie spędze u babci :cool3: Mi tak samo... Ale wyjechać gdzieś na ferie czemu nie??? tylko kilka lat temu a nie teraz bo teraz to nigdzie bym się bez Kati nie ruszyła... Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Kinguska napisał(a):Hehe. Czyli obie jesteśmy dziwne :eviltong: No na to wychodzi:evil_lol: Quote
Pestka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale wyjechać gdzieś na ferie czemu nie??? tylko kilka lat temu a nie teraz bo teraz to nigdzie bym się bez Kati nie ruszyła... Hehe. Czyli obie jesteśmy dziwne :eviltong: Quote
martyska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 No ja akurat jeżdżę i też mi się nie chce, bo takie dziwne święta mało osób, ale cóż każdy gdzieś wyjechał...:placz: To już 3 święta tam, tylko że co rok rodzina tam przyjeżdżała, a teraz nie. Tak się składa, że jak tam jadę to biorę Niki ze sobą, bo mam tam swój domek i jeżdżę tam dość często.:eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Grzeczna była wczoraj Kati? Jak na choinkę zareagowała? Quote
ladyyork Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Pałinka jaka códowna Karteczka:loveu: ,jak przeszła kolacja;) Quote
Aurunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :loveu::multi::loveu:TO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:loveu::multi::loveu: :laola::laola: Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Grzeczna była wczoraj Kati? Jak na choinkę zareagowała? Bardzo grzeczna... Wszystkich gości zabawiała:evil_lol: A z choinką też super bo nie zwraca na nią uwagi prawie, poza piciem wody ze stojaka do choinki:mad: [quote name='ladyyork']Pałinka jaka códowna Karteczka:loveu: ,jak przeszła kolacja;) Dziękuję, dobrze tylko kilka razy musiałam ją znosić z kanapy żeby ludziom nie przeszkadzała w jedzeniu:evil_lol: :laola::laola: Kati kończy dzisiaj 7 miesięcy!!! :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: I do tego mamy bardzo dobrą wiadomość bo zaczęły się ruszać dwa kiełki na dole:multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Aurunia']:loveu::multi::loveu:TO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:loveu::multi::loveu: :laola::laola: Dziękujemy:loveu: Quote
ladyyork Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jaka ona códowna eh, zakochać się i umrzeć:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ladyyork napisał(a):Jaka ona códowna eh, zakochać się i umrzeć:loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Śliczną ma mordeczkę. Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ŚLICZNIUTKO TUTAJ WYSZŁAA:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='ewa2909']ŚLICZNIUTKO TUTAJ WYSZŁAA:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/424/6567eaf5065cbcf6.jpg Dziękuję:loveu: I kiełki się ruszają a to najważniejsze:multi::multi::multi: [quote name='Zuza i Noddy']Jaka słodka i niewinna minka. Jak zawsze niewinna:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ***paulina*** napisał(a):dziękuję:loveu: I kiełki się ruszają a to najważniejsze:multi::multi::multi: Jak zawsze niewinna:loveu: a:-( u nas niestety gorne siedza twardo mimo ciĄgŁego przeciĄgania sie z aksĄ:-( Quote
***Paulina*** Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ewa2909 napisał(a):a:-( u nas niestety gorne siedza twardo mimo ciĄgŁego przeciĄgania sie z aksĄ:-( No Kati górne też jeszcze siedzą:shake: Quote
Recommended Posts