dysia-u Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://images33.fotosik.pl/418/3b29eb4ae8d35abf.jpg Pozycja jak na wystawe. Ale jest z niej słodzizna. Ładnych nabiera kolorków:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczna dziewczynka pięknie rośnie. Quote
C&B Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tak się przyjrzałam twojemu banerkowi i pomyślałam , że lepiej wyglądał by tak : http://images34.fotosik.pl/413/c8b58a8371b324f7.jpg I tak mnie zauroczyły te fotki , że chyba zrobie drugi:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='dysia-u']http://images33.fotosik.pl/418/3b29eb4ae8d35abf.jpg Pozycja jak na wystawe. Ale jest z niej słodzizna. Ładnych nabiera kolorków:loveu: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Od spodu też jej taki wychodzi jak na głowie na początku... Oby tylko czarna na górze została... [quote name='Zuza i Noddy']Śliczna dziewczynka pięknie rośnie. Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Mówisz że jeszcze rośnie:cool3: [quote name='Domka_Czika']Tak się przyjrzałam twojemu banerkowi i pomyślałam , że lepiej wyglądał by tak : http://images34.fotosik.pl/413/c8b58a8371b324f7.jpg I tak mnie zauroczyły te fotki , że chyba zrobie drugi:loveu: No masz rację, już zmieniłam... Dzięki za poprawienie:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kati jest śliczniutka./nie mogę sie na nią napatrzeć. Quote
***Paulina*** Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='ewa2909']Kati jest śliczniutka./nie mogę sie na nią napatrzeć. Dziękuję za te komplementy:loveu::loveu::loveu: [quote name='Aurunia']Śliczna :loveu::loveu::loveu: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Witamy mikołajkowo:bye: Pomału zbliżają się święta więc... Co kupujecie swoim psiakom??? Kati dzisiaj dostała prezent od mikołaja i byście widziały jak się cieszyła... Wszystko jej pachniało do tego nowa gumeczka z kwiatuszkiem...:loveu: A wczoraj chciałam kupić ubranko, tzn. już prawie kupiłam, ale poszłam do domu po kasę... wracam a tam co??? Sprzedane...:-( No i tak muszę czekać do następnego piątku:-( Ciekawe czy zdążę coś kupić przed świętami... Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 śliczna ta Twoja mała :loveu: Pieknie rośnie :loveu: Moje dziewczyny dostały pierdoły, kości jakieś, ciacha, czekoladki :roll: Na święta chcę im legowiska nowe kupić :cool3: Ubranko Szu ma, obroży mają 14, smycze mają, miski mają :roll: Quote
***Paulina*** Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):śliczna ta Twoja mała :loveu: Pieknie rośnie :loveu: Moje dziewczyny dostały pierdoły, kości jakieś, ciacha, czekoladki :roll: Na święta chcę im legowiska nowe kupić :cool3: Ubranko Szu ma, obroży mają 14, smycze mają, miski mają :roll: Ja legowiska nie mam co kupować bo to co stoi jest przez nią nie używane a co dopiero następne... Ubranka jeszcze dla niej nie mam... może w piątek coś dostanę... Smycze Kati ma trzy i szelki do tego i obróżkę też ma, ale nieużywaną chyba że do ozdoby:loveu: Domka_Czika napisał(a):A ja zamówiłam dla Cziki kurteczkę:lol: Gdzie zamówiłaś??? Może na Kati by się tam coś znalazło???:cool3: Quote
C&B Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ***Paulina*** napisał(a): Gdzie zamówiłaś??? Może na Kati by się tam coś znalazło???:cool3: muszę tak pisać , żeby gwiazdek nie bylo : w w w . u b r a n k a d l a p s o w . c o m Ale nnigdzie nie ma odstępów wszytsko razem ;) Fajne ubranka tu są . Ja mojej zamówiłam różową kórteczkę rozmiar , aż C:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Domka_Czika napisał(a):muszę tak pisać , żeby gwiazdek nie bylo : w w w . u b r a n k a d l a p s o w . c o m Ale nnigdzie nie ma odstępów wszytsko razem ;) Fajne ubranka tu są . Ja mojej zamówiłam różową kórteczkę rozmiar , aż C:evil_lol: No fajne nawet nie wiedziałabym na co się zdecydować, tylko dla Kati to tak trudno zamawiać cokolwiek bo nie wiem czy by pasowało... A kupować po to żeby leżało to bez sensu... Ale ubranka faje mają...:loveu: Jaką kurteczkę zamówiłaś??? Quote
C&B Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No fajne nawet nie wiedziałabym na co się zdecydować, tylko dla Kati to tak trudno zamawiać cokolwiek bo nie wiem czy by pasowało... A kupować po to żeby leżało to bez sensu... Ale ubranka faje mają...:loveu: Jaką kurteczkę zamówiłaś??? szkocka kratka różowa:loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Domka_Czika napisał(a):szkocka kratka różowa:loveu::loveu: No właśnie ta mi się najbardziej podoba:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kati to prawdziwa księżniczka. Pięknie rośnie. Buziaki od Lulusia i jego pani:loveu: Quote
C&B Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No właśnie ta mi się najbardziej podoba:loveu::loveu::loveu: I wyobraziłam sobie mojego brata jak będzie chodził z psem w różowej kurteczce:evil_lol::diabloti: Chciałam jeszcze zamówić taką FBI , ale nikomu się nie podobało. Oczywiście kurteczkę dostanie Czikusia pod choinkę , bo wcześniejszy prezent to nie prezent:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 kamila.m napisał(a):Kati to prawdziwa księżniczka. Pięknie rośnie. Buziaki od Lulusia i jego pani:loveu: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Dla was też buziaczki:loveu::loveu::loveu: Domka_Czika napisał(a):I wyobraziłam sobie mojego brata jak będzie chodził z psem w różowej kurteczce:evil_lol::diabloti: Chciałam jeszcze zamówić taką FBI , ale nikomu się nie podobało. Oczywiście kurteczkę dostanie Czikusia pod choinkę , bo wcześniejszy prezent to nie prezent:evil_lol: :evil_lol: Fajnie będzie miał...:evil_lol: A z FBI to u nas kombinezon mają w zoologiku, ale mi się nie podobał:shake: Quote
C&B Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Dla was też buziaczki:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Fajnie będzie miał...:evil_lol: A z FBI to u nas kombinezon mają w zoologiku, ale mi się nie podobał:shake: Jednak kurteczki nie będzie... Zimy ma nie być... A Czika ma własne futerko... Kati to rozumiem , ona nie ma sierści tylko włosik , ale Czika już nie pierwszą zime przechodziła i nic nie było ;) Kupie jej jakąś zabawkę i wsio... Quote
***Paulina*** Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Domka_Czika napisał(a):Jednak kurteczki nie będzie... Zimy ma nie być... A Czika ma własne futerko... Kati to rozumiem , ona nie ma sierści tylko włosik , ale Czika już nie pierwszą zime przechodziła i nic nie było ;) Kupie jej jakąś zabawkę i wsio... Szkoda... A taka fajna:loveu: No Czika to ma dobrze bo ma tyle tej sierści że ja ochroni a Kati to musi coś mieć bo jak było tak jakoś 2-3 stopnie to już się trzęsła z zimna... A jak to zimy nie będzie???:-o Quote
slawi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Szkoda... A taka fajna:loveu: No Czika to ma dobrze bo ma tyle tej sierści że ja ochroni a Kati to musi coś mieć bo jak było tak jakoś 2-3 stopnie to już się trzęsła z zimna... A jak to zimy nie będzie???:-o No pewnie nie będzie - w Lublinie zakwitły jabłonie :lol:. Tylko co to za święta bez śniegu :shake:. Quote
***Paulina*** Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 slawi napisał(a):No pewnie nie będzie - w Lublinie zakwitły jabłonie :lol:. Tylko co to za święta bez śniegu :shake:. Eee tam... Szkoda:-(:-(:-( Już wolę śnieg niż taką deszczową pogodę jak np. dzisiaj... A święta bez śniegu to u nas już ostatnio zawsze były... Śnieg był taki porządny na święta chyba jakieś trzy lata temu:-( Quote
C&B Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Szkoda... A taka fajna:loveu: No Czika to ma dobrze bo ma tyle tej sierści że ja ochroni a Kati to musi coś mieć bo jak było tak jakoś 2-3 stopnie to już się trzęsła z zimna... A jak to zimy nie będzie???:-o Ale kupiłam jej dwie zabawki . No i smakołyczki:lol: A więc prezent jest:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ale kupiłam jej dwie zabawki . No i smakołyczki:lol: A więc prezent jest:evil_lol: A ja jeszcze nie wiem co jej kupię na święta...:roll: Byłam przed chwilą po ubranko i okazało się za duże... I ma mi za tydzień przywieść rozmiar mniejsze... Ale nie chce mi się czekać tak długo i chyba coś zamówię przez internet, gorzej jak nie będzie pasować... Quote
C&B Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 na większości stron są jak mierzyć psa i zazwyczaj trzy rozmiary ;) Quote
Recommended Posts