***Paulina*** Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Witamy:bye: Kati dzisiaj kończy 6 miesięcy...:multi: :laola::laola: Wszystkiego naj naj Katusiu!!! :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pół roczku stukneło:megagrin::smilecol::laola::smilecol::Cool!::bigcool: No to : :drinking::pepsi::chlup::popcorn::drink1::drinka: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wszystko naj! 100 lat, dużo głasków i przysmaków :evil_lol: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: [CENTER]:tort: [/CENTER] Quote
Skibka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [SIZE="6"]Wszystkiego naj dla Kati! Przede wszystkim zdrówka i grzecznych właścicieli! :BIG: :laola: :BIG: Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mam proźbę co do tego banerka.... Czy mogłabyś dać zdjęcia kati w ubranku jakimś , ale teraźniejsze , chyba , że nie masz w co ubrać to takie gdzie widać ją całą jak stoi , ok ?:roll: Quote
C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a)::evil_lol::drink1::knajpa::popcorn::evil_lol: Dzięujemy:loveu: HeH:eviltong: Dziękujemy:loveu: W ubranku to nie da rady bo dopiero jutro idziemy kupić... W ogóle z takimi na stojąco będzie problem bo Kati mi nie chce stać jak jej przed chwilą chciałam zrobić na stojąco to albo się kładła albo siadała... Ale udało mi się jedno zrobić takie fajne jak języczek pokazała tylko wgram dopiero za jakieś pół godziny bo baterie muszę podładować... Okey:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Domka_Czika']Pół roczku stukneło:megagrin::smilecol::laola::Cool!::bigcool: No to : :drinking::pepsi::chlup::popcorn::drink1::drinka: :evil_lol::drink1::knajpa::popcorn::evil_lol: [quote name='Estera']Wszystko naj! 100 lat, dużo głasków i przysmaków :evil_lol: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: :tort: Dzięujemy:loveu: [quote name='Skibka']Wszystkiego naj dla Kati! Przede wszystkim zdrówka i grzecznych właścicieli! :BIG: :laola: :BIG: HeH:eviltong: Dziękujemy:loveu: [quote name='Domka_Czika']Mam proźbę co do tego banerka.... Czy mogłabyś dać zdjęcia kati w ubranku jakimś , ale teraźniejsze , chyba , że nie masz w co ubrać to takie gdzie widać ją całą jak stoi , ok ?:roll: W ubranku to nie da rady bo dopiero jutro idziemy kupić... W ogóle z takimi na stojąco będzie problem bo Kati mi nie chce stać jak jej przed chwilą chciałam zrobić na stojąco to albo się kładła albo siadała... Ale udało mi się jedno zrobić takie fajne jak języczek pokazała tylko wgram dopiero za jakieś pół godziny bo baterie muszę podładować... Quote
slawi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No, jeszcze zdążyłyśmy z życzeniami :lol: :BIG:100 lat i dużo zdrówka dla Kati:BIG: :tort::BIG::tort: Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='slawi']No, jeszcze zdążyłyśmy z życzeniami :lol: :BIG:100 lat i dużo zdrówka dla Kati:BIG: :tort::BIG::tort: Dziękujemy:loveu: I kilka fotek: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pozdrawiamy serdecznie z początkiem siódmego miesiąca, życzymy Kati samych słonecznych dni i smakołyków bez liku... Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Aga76']Pozdrawiamy serdecznie z początkiem siódmego miesiąca, życzymy Kati samych słonecznych dni i smakołyków bez liku... Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 I jeszcze fotki po dzisiejszej kąpieli: cdn. Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 I jeszcze dwa: KONIEC:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Aga76 napisał(a):Kati elegancko nosi kokardkę :loveu: Dziękuję:loveu: Chociaż nie zawsze mi tak ładnie wychodzi, ale teraz już coraz lepiej bo włoski coraz dłuższe:multi: Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Mała Rita napisał(a):śliczna dziewczynka :loveu: ile ona teraz waży, bo wydaje mi sie ze przestala rosnąc juz od jakiegoś czasu :) Dzięki:loveu: Waży już 2,2 kg... A mi się wydaje że najbardziej to w ogóle do 4 miesiąca rosła, a teraz to jak już to minimalnie... No ale ma już 6 miesięcy czyli mniej więcej taka będzie:multi: Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 śliczna dziewczynka :loveu: ile ona teraz waży, bo wydaje mi sie ze przestala rosnąc juz od jakiegoś czasu :) Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://images47.fotosik.pl/35/e8357df0494eb65f.jpg Nie ,:loveu: no co za cudo :loveu: gdyby była bliżej to bym ją ukradła Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='dysia-u']http://images47.fotosik.pl/35/e8357df0494eb65f.jpg Nie ,:loveu: no co za cudo :loveu: gdyby była bliżej to bym ją ukradła No to dobrze że mieszkamy tak daleko od siebie:evil_lol: właśnie przed chwilą zrobiłam sobie banerek, tylko że nie wiem czy mi dobrze wyszedł... Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :crazyeye: no gdzie ten banerek??!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: no gdzie ten banerek??!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: w podpisie, ale nie jest za fajny więc pracuje nad nowym:p Quote
***Paulina*** Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: sama robisz?? Zdolna bestia:evil_lol: no nie wiem czy taka zdolna... Domka fajniejsze robi... Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :crazyeye: sama robisz?? Zdolna bestia:evil_lol: Quote
Recommended Posts