Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam proźbę co do tego banerka....
Czy mogłabyś dać zdjęcia kati w ubranku jakimś , ale teraźniejsze , chyba , że nie masz w co ubrać to takie gdzie widać ją całą jak stoi , ok ?:roll:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
:evil_lol::drink1::knajpa::popcorn::evil_lol:

Dzięujemy:loveu:

HeH:eviltong: Dziękujemy:loveu:

W ubranku to nie da rady bo dopiero jutro idziemy kupić...
W ogóle z takimi na stojąco będzie problem bo Kati mi nie chce stać
jak jej przed chwilą chciałam zrobić na stojąco to albo się kładła albo siadała... Ale udało mi się jedno zrobić takie fajne jak języczek pokazała tylko wgram dopiero za jakieś pół godziny bo baterie muszę podładować...

Okey:loveu:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Pół roczku stukneło:megagrin::smilecol::laola::Cool!::bigcool: No to : :drinking::pepsi::chlup::popcorn::drink1::drinka:

:evil_lol::drink1::knajpa::popcorn::evil_lol:

[quote name='Estera']Wszystko naj! 100 lat, dużo głasków i przysmaków :evil_lol:
:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:

:tort:

Dzięujemy:loveu:
[quote name='Skibka']Wszystkiego naj dla Kati! Przede wszystkim zdrówka i grzecznych właścicieli!

:BIG: :laola: :BIG:
HeH:eviltong: Dziękujemy:loveu:

[quote name='Domka_Czika']Mam proźbę co do tego banerka....
Czy mogłabyś dać zdjęcia kati w ubranku jakimś , ale teraźniejsze , chyba , że nie masz w co ubrać to takie gdzie widać ją całą jak stoi , ok ?:roll:
W ubranku to nie da rady bo dopiero jutro idziemy kupić...
W ogóle z takimi na stojąco będzie problem bo Kati mi nie chce stać
jak jej przed chwilą chciałam zrobić na stojąco to albo się kładła albo siadała... Ale udało mi się jedno zrobić takie fajne jak języczek pokazała tylko wgram dopiero za jakieś pół godziny bo baterie muszę podładować...

Posted

Mała Rita napisał(a):
śliczna dziewczynka :loveu:
ile ona teraz waży, bo wydaje mi sie ze przestala rosnąc juz od jakiegoś czasu :)

Dzięki:loveu:
Waży już 2,2 kg... A mi się wydaje że najbardziej to w ogóle do 4 miesiąca rosła, a teraz to jak już to minimalnie... No ale ma już 6 miesięcy czyli mniej więcej taka będzie:multi: