C&B Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Super , że uszki ustały , ale mi się tam podobała Kati w wersji misia uszatka:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Domka_Czika napisał(a):Super , że uszki ustały , ale mi się tam podobała Kati w wersji misia uszatka:loveu: Jak dla mnie to zawsze jest piękna:loveu: Quote
C&B Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Widzę , że Kati lubi świnioszka ( kę ) :loveu: Tak samo jak Czika - prawie ze wszystkimi w zgodzie Quote
AmiX Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej :) Ale śliczne dwa kudłate:loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawia Ania Quote
***Paulina*** Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Domka_Czika napisał(a):Widzę , że Kati lubi świnioszka ( kę ) :loveu: Tak samo jak Czika - prawie ze wszystkimi w zgodzie No nie za bardzo lubi bo jak chociaż przez chwilę się na nią nie patrzy to ją gryzie i drapie...:shake: AmiX napisał(a):Hej :) Ale śliczne dwa kudłate:loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawia Ania Dziękujemy:loveu: Aga76 napisał(a):Włochaty duecik No ładnie to wygląda na zdjęciach a tak to nie za bardzo się lubią... Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 swietne zdjecia :p sliczna Kati i rozetka :loveu: pozdrawiam:) Quote
***Paulina*** Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Cosmo napisał(a):swietne zdjecia :p sliczna Kati i rozetka :loveu: pozdrawiam:) Dziękuję:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Witamy:) Co tam u was??? I foteczki: Quote
dysia-u Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :loveu::loveu: ale z niej modelka. Urodziła się po to by pozować:loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 dysia-u napisał(a)::loveu::loveu: ale z niej modelka. Urodziła się po to by pozować:loveu::loveu: Dziękuje Ale pozować to za bardzo nie lubi:shake: Quote
Skibka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witamy! http://img206.imageshack.us/img206/775/kati3005yb6.jpg Śliczne, uszka już ładnie stoją.:lol: Ona jest taka wyjątkowo ciemna niby źle wybarwiona ale cudoOowna!:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Skibka napisał(a):Witamy! http://img206.imageshack.us/img206/775/kati3005yb6.jpg Śliczne, uszka już ładnie stoją.:lol: Ona jest taka wyjątkowo ciemna niby źle wybarwiona ale cudoOowna!:loveu: Jak niby źle??? Ona się wybarwia tylko na pyszczku bo z tyłu to czarna będzie... Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Skibka napisał(a):Witamy! http://img206.imageshack.us/img206/775/kati3005yb6.jpg Śliczne, uszka już ładnie stoją.:lol: Ona jest taka wyjątkowo ciemna niby źle wybarwiona ale cudoOowna!:loveu: Przecież to jest jeszcze szczeniak :cool1: Zdąży się wybarwić :p Quote
***Paulina*** Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tigrunia napisał(a):Przecież to jest jeszcze szczeniak :cool1: Zdąży się wybarwić :p No już jej na pyszczku takie jaśniejsze jakby złote wychodzą... I nie wiem czy dobrze zauważyłam ale na brzuszku też takie jakby wybarwiające rosną... Ciekawe jak będzie wyglądać już wybarwiona... Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 pyszczek idzie na pierwszy rzut:lol: słyszałam że do 2 lat yorki mogą się wybarwiać. Mamy tu fachowców, poprawią mnie jeśli to bujda.:roll: Quote
***Paulina*** Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dysia-u napisał(a):pyszczek idzie na pierwszy rzut:lol: słyszałam że do 2 lat yorki mogą się wybarwiać. Mamy tu fachowców, poprawią mnie jeśli to bujda.:roll: Do dwóch??? A ja słyszałam że do roku... Ale nie mówię na 100% bo to tylko słyszałam więc może to być nieprawda... Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :crazyeye: mojej kilka msc temu na czubku głowy wyrosła złotowłosa kępka. Teraz ma 2 lata Quote
***Paulina*** Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dysia-u napisał(a)::crazyeye: mojej kilka msc temu na czubku głowy wyrosła złotowłosa kępka. Teraz ma 2 lata A mojej już teraz powoli takie jasne jakby złote rosną...:multi: Quote
tigrunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 dysia-u napisał(a):pyszczek idzie na pierwszy rzut:lol: słyszałam że do 2 lat yorki mogą się wybarwiać. Mamy tu fachowców, poprawią mnie jeśli to bujda.:roll: Dobrze gadasz :razz: Quote
***Paulina*** Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tigrunia napisał(a):Dobrze gadasz :razz: Aż do dwóch lat??? A to z Kati spokojnie... Ma jeszcze dużo czasu... Quote
***Paulina*** Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Witamy :bye: I zaraz na wystawę... :multi::multi::multi: I macie tu jeszcze jedną fotkę Kati: Quote
Recommended Posts