C&B Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):W niedzielę będzie duuużo... (z wystawy) A poszukasz mi pekińczyka ? :evil_lol: I oczywiście obfocisz ? :roll: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Domka_Czika napisał(a):A poszukasz mi pekińczyka ? :evil_lol: I oczywiście obfocisz ? :roll: No jak znajdę to pewnie że obfocę... A pekińczyków tylko 5 jest zgłoszonych... Quote
C&B Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No jak znajdę to pewnie że obfocę... A pekińczyków tylko 5 jest zgłoszonych... Aż 5 :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Domka_Czika napisał(a):Aż 5 :evil_lol: 5 to bardzo mało przy czym yorków będzie 96 (co i tak mi się wydaje że mało jak na wszystkich wystawców z 26 krajów) Quote
C&B Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):5 to bardzo mało przy czym yorków będzie 96 (co i tak mi się wydaje że mało jak na wszystkich wystawców z 26 krajów) Często na wystawach nie ma ani jednego pekińczyka więc i to się liczy ;) Quote
Aurunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Będziesz w poznaniu na yorkach (w sobotę) ???:loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Domka_Czika napisał(a):Często na wystawach nie ma ani jednego pekińczyka więc i to się liczy ;) No jeśli tak to faktycznie dużo:evil_lol: Aurunia napisał(a):Będziesz w poznaniu na yorkach (w sobotę) ???:loveu::loveu: Oczywiście że będę... Ale tylko jako obserwator i fotograf:) A ty będziesz??? Quote
Aurunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No jeśli tak to faktycznie dużo:evil_lol: Oczywiście że będę... Ale tylko jako obserwator i fotograf:) A ty będziesz??? Będę ale bez psów. Jadę pomóc Kasi (iberi) i po oglądać sobie. Więc może się poznamy jak jakoś nas namierzysz Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Aurunia napisał(a):Będę ale bez psów. Jadę pomóc Kasi (iberi) i po oglądać sobie. Więc może się poznamy jak jakoś nas namierzysz No nie wiem czy was namierze bo nawet nie wiem jak wyglądacie... Masz jakiś pomysł na to żeby się rozpoznać i dowiedzieć gdzie jesteście??? Cosmo napisał(a):jak ksiezniczka w tej kokardce :loveu: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie mam za bardzo pomysłu. Pomyślę nad tym i jak coś to ci napiszę jak będziesz miała jakiś pomysł to pisz na priv Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Aurunia napisał(a):nie mam za bardzo pomysłu. Pomyślę nad tym i jak coś to ci napiszę jak będziesz miała jakiś pomysł to pisz na priv No najłatwiej to by było wymienić się numerami tel i zdzwonić na wystawie gdzie się jest... Quote
dysia-u Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :placz: też bym chciała widzieć tyle yorków w jednym miejscu , ale to tak daaalekoo:placz: Róbcie dużo fotek , plissss:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: też bym chciała widzieć tyle yorków w jednym miejscu , ale to tak daaalekoo:placz: Róbcie dużo fotek , plissss:crazyeye: Fotek na pewno będzie dużo, tylko ciekawe kiedy to wszystko wgram... Quote
ewa2909 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Fotek na pewno będzie dużo, tylko ciekawe kiedy to wszystko wgram... Będziesz miała wolny poniedzialek i wtorek :evil_lol: Widzę że ucholki w końcu na dobre staneły:multi: Quote
***Paulina*** Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ewa2909 napisał(a):Będziesz miała wolny poniedzialek i wtorek :evil_lol: Widzę że ucholki w końcu na dobre staneły:multi: No tak bo poniedziałek i wtorek jest wolny...:multi::multi::multi: A uszka stoją jak na moje oko to na dobre...:multi::multi::multi: Trochę się namęczyłyśmy z nimi ale stoją...:multi::multi::multi: Quote
Aga76 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Przyszliśmy z rewizytą :loveu: pozdrawiamy wtorkowo :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga76 napisał(a):Przyszliśmy z rewizytą :loveu: pozdrawiamy wtorkowo :loveu: Witamy i oczywiście zapraszamy częściej:loveu: Cosmo napisał(a):z Axelkiem czekamy na zdjecia :evil_lol: No to jak poczekacie to może będą ale wieczorem:) Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 hej no i co wymyśliłaś z uszami że stoją? :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a):hej no i co wymyśliłaś z uszami że stoją? :evil_lol: Związałam jedno plasterkiem tak od dołu jakoś i przez jeden dzień stanęły na kilka godzin a jak związałam drugi raz tak samo to już stanęły na dobra:multi: Quote
dysia-u Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Paulina specjalistka od uszu. :multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 smallpati napisał(a):to fajnie, gratuluje :multi::multi: Dziękuje:loveu: dysia-u napisał(a):Paulina specjalistka od uszu. :multi::multi: No baa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts