***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 dysia-u napisał(a):A dlaczego tak nie lubisz tego jej klapniętego uszka? :shake: Jest wtedy taka inna , jedyna w swoim rodzaju. Ja bym się tam wcale tym nie przejmowała:eviltong: Ona cię kocha taką jaka jesteś:angryy: A co, może nie??!!:p;) No tak, ale ze stojącym uszkiem jest jeszcze piękniejsza... A teraz tak się przejmuje bo niedługo może być za późno i nigdy nie stanie... Jedno jej stoi więc drugie też powinno:) tigrunia napisał(a):Kurze łapki muszą być w mięsnym. No nie ma takiej możliwości,ze nie ma. Ale mogą być też wędzone. Żelatyne kup zwykłą spożywczą i po łyżeczce mieszaj z karmą. W mięsnym nie ma, byłam we wszystkich mięsnych w mieście i nigdzie nie mieli a w ostatnim się spytałam czy w ogóle są to mi powiedzieli że nigdzie nie dostanę... A z tymi wędzonymi to co mam zrobić??? I żelatynę to łyżeczkę dziennie czy do każdej porcji karmy??? Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 tigrunia napisał(a):To gdzie Ty mieszkasz? :-o Wędzone kup i jej daj.. to wszystko :razz: Pochrupie i nie będzie :p Żelatyny ja dawałam Jess łyżeczkę dziennie W normalnym mieście... Nie wiem czemu nie ma... A tych wędzonych to już się boje dawać... Za to żelatynę wypróbuje na pewno... Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a): W mięsnym nie ma, byłam we wszystkich mięsnych w mieście i nigdzie nie mieli a w ostatnim się spytałam czy w ogóle są to mi powiedzieli że nigdzie nie dostanę... A z tymi wędzonymi to co mam zrobić??? I żelatynę to łyżeczkę dziennie czy do każdej porcji karmy??? To gdzie Ty mieszkasz? :-o Wędzone kup i jej daj.. to wszystko :razz: Pochrupie i nie będzie :p Żelatyny ja dawałam Jess łyżeczkę dziennie Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 :multi::multi::multi:[FONT=Times New Roman]USZKA STOJĄ[/FONT]:multi::multi::multi: Zdjęłam plasterki i normalnie własnym oczom nie wierzyłam... No i mam nadzieję że po kłopocie, a najlepsze jest to że jak idzie to nie falują A żelatynę na usztywnienie i tak będę jej dawała :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wiem czy jej nie zaszkodzi w dużych ilościach. Lepsze by były chyba kurze łapki (wędzone) :razz: Ja Jess żelatyną karmiłam przez 2 tyg chyba .. potem odstawiłam i uszka stoją na amen :loveu: To może lepiej po pół łyżeczki dziennie??? Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a): A żelatynę na usztywnienie i tak będę jej dawała Nie wiem czy jej nie zaszkodzi w dużych ilościach. Lepsze by były chyba kurze łapki (wędzone) :razz: Ja Jess żelatyną karmiłam przez 2 tyg chyba .. potem odstawiłam i uszka stoją na amen :loveu: Quote
dysia-u Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :evil_lol: Smiałam się sama do siebie widząc w naszym mięsnym pół gabloty kurzych łapek :lol: Chyba kupię tylko zanim do Pauliny dojdą pocztą to będą nie tylko kurze ale i ś.... hahaha. Ciekawe co na taką przesyłke listonosz powie:multi: Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 dysia-u napisał(a)::evil_lol: Smiałam się sama do siebie widząc w naszym mięsnym pół gabloty kurzych łapek :lol: Chyba kupię tylko zanim do Pauliny dojdą pocztą to będą nie tylko kurze ale i ś.... hahaha. Ciekawe co na taką przesyłke listonosz powie:multi: Fajnie macie a u nas to się nigdzie nie dostanie:-( Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kinguska napisał(a):Ale czerwone oczyska :evil_lol: No właśnie nie wiem czemu takie wychodzą...:shake: Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Chyba mały diabełek z niej jest. Diabełek???Niee... Tylko na zdjęciach z czerwonymi oczami:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No właśnie nie wiem czemu takie wychodzą...:shake: No jak to czemu :razz: oczka pod kolor kokardki :eviltong: Ja widze na fotkach że to uszko jej jednak stoi:multi: Quote
slawi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 no, no... ucholki Kati są całkiem przyzwoite :loveu: A sama Kati jak zawsze śliczna. Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 dysia-u napisał(a):No jak to czemu :razz: oczka pod kolor kokardki :eviltong: Ja widze na fotkach że to uszko jej jednak stoi:multi: Heh... Raczej stało...:-( A teraz to już nie wiem co z nim jest... Raz stoi, raz całkiem klapnięte... Ja już normalnie nie ma siły go ustawiać... slawi napisał(a):no, no... ucholki Kati są całkiem przyzwoite :loveu: A sama Kati jak zawsze śliczna. Niestety były przyzwoite, a teraz już nie są... :( Dziękuję:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Witamy:multi: I znowu związałam plasterkiem ale tym razem tylko jedno uszko... I w plasterku to stoi i na razie nie ściągam, może stanie... Quote
dysia-u Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 może jakiś regularny masaż byłby skuteczniejszy?:PROXY5: A gdzie nowe fotki??:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 dysia-u napisał(a):może jakiś regularny masaż byłby skuteczniejszy?:PROXY5: A gdzie nowe fotki??:crazyeye: Masuje je cały czas... Ale mam dobrą wiadomość po tym moim sposobie związania jednego uszka stanęło po jednym dniu i to stoi bardzo porządnie, nie klapie i co najważniejsze nie faluje jak idzie, biegnie itp.:multi: A fotki wczoraj były...:p Quote
Cosmo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 witam, wpadam jak obiecałam, do tej pory udało mi się przejrzec 21 stron - ale wkrotce nadrobie ;) sliczna yorczka, podobaja mi sie strasznie yorki z długimi ogonkami, te ogonki nadaja im taki calkiem inny charakter, trudno mi to wytlumaczyc, ale chyba wiesz o co mi chodzi :cool3: pozdrawiamy z Axelkiem :p Quote
***Paulina*** Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Cosmo napisał(a):witam, wpadam jak obiecałam, do tej pory udało mi się przejrzec 21 stron - ale wkrotce nadrobie ;) sliczna yorczka, podobaja mi sie strasznie yorki z długimi ogonkami, te ogonki nadaja im taki calkiem inny charakter, trudno mi to wytlumaczyc, ale chyba wiesz o co mi chodzi :cool3: pozdrawiamy z Axelkiem :p Wiem, wiem... A do tego te włosy na ogonkach długie... Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej:) Quote
Cosmo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 alez owszem, zamierzam wpadac tak czesto jak czas i warunki pozwola ;) (jak sie dopcham do kompa - tata zapalony gracz, niespelniony zolnierz :cool3::lol: i siostra napalona plotkara -> czyt. pudelki i inny tego rodzaju shit:eviltong:) wymiziaj sunie :loveu: pozdrawiam Quote
***Paulina*** Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Cosmo napisał(a):alez owszem, zamierzam wpadac tak czesto jak czas i warunki pozwola ;) (jak sie dopcham do kompa - tata zapalony gracz, niespelniony zolnierz :cool3::lol: i siostra napalona plotkara -> czyt. pudelki i inny tego rodzaju shit:eviltong:) wymiziaj sunie :loveu: pozdrawiam Już wymiziana:loveu: Dzięki:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Witamy:bye: Z lalką: Z yorkiem: Na kolanach: I była w odwiedzinach u lalek barbie ale już wychodzi: A wiecorem może będą fotki z kąpieli:) Quote
Recommended Posts