Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
A dlaczego tak nie lubisz tego jej klapniętego uszka? :shake: Jest wtedy taka inna , jedyna w swoim rodzaju. Ja bym się tam wcale tym nie przejmowała:eviltong: Ona cię kocha taką jaka jesteś:angryy: A co, może nie??!!:p;)

No tak, ale ze stojącym uszkiem jest jeszcze piękniejsza...
A teraz tak się przejmuje bo niedługo może być za późno i nigdy nie stanie...
Jedno jej stoi więc drugie też powinno:)

tigrunia napisał(a):
Kurze łapki muszą być w mięsnym. No nie ma takiej możliwości,ze nie ma. Ale mogą być też wędzone. Żelatyne kup zwykłą spożywczą i po łyżeczce mieszaj z karmą.

W mięsnym nie ma, byłam we wszystkich mięsnych w mieście i nigdzie nie mieli a w ostatnim się spytałam czy w ogóle są to mi powiedzieli że nigdzie nie dostanę...
A z tymi wędzonymi to co mam zrobić???
I żelatynę to łyżeczkę dziennie czy do każdej porcji karmy???

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
To gdzie Ty mieszkasz? :-o
Wędzone kup i jej daj.. to wszystko :razz: Pochrupie i nie będzie :p
Żelatyny ja dawałam Jess łyżeczkę dziennie

W normalnym mieście... Nie wiem czemu nie ma...
A tych wędzonych to już się boje dawać...
Za to żelatynę wypróbuje na pewno...

Posted

***Paulina*** napisał(a):

W mięsnym nie ma, byłam we wszystkich mięsnych w mieście i nigdzie nie mieli a w ostatnim się spytałam czy w ogóle są to mi powiedzieli że nigdzie nie dostanę...
A z tymi wędzonymi to co mam zrobić???
I żelatynę to łyżeczkę dziennie czy do każdej porcji karmy???

To gdzie Ty mieszkasz? :-o
Wędzone kup i jej daj.. to wszystko :razz: Pochrupie i nie będzie :p
Żelatyny ja dawałam Jess łyżeczkę dziennie

Posted

:multi::multi::multi:[FONT=Times New Roman]USZKA STOJĄ[/FONT]:multi::multi::multi:
Zdjęłam plasterki i normalnie własnym oczom nie wierzyłam...
No i mam nadzieję że po kłopocie, a najlepsze jest to że jak idzie to nie falują
A żelatynę na usztywnienie i tak będę jej dawała
:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie wiem czy jej nie zaszkodzi w dużych ilościach. Lepsze by były chyba kurze łapki (wędzone) :razz: Ja Jess żelatyną karmiłam przez 2 tyg chyba .. potem odstawiłam i uszka stoją na amen :loveu:

To może lepiej po pół łyżeczki dziennie???

Posted

A żelatynę na usztywnienie i tak będę jej dawała

Nie wiem czy jej nie zaszkodzi w dużych ilościach. Lepsze by były chyba kurze łapki (wędzone) :razz: Ja Jess żelatyną karmiłam przez 2 tyg chyba .. potem odstawiłam i uszka stoją na amen :loveu:

Posted

:evil_lol: Smiałam się sama do siebie widząc w naszym mięsnym pół gabloty kurzych łapek :lol: Chyba kupię tylko zanim do Pauliny dojdą pocztą to będą nie tylko kurze ale i ś.... hahaha. Ciekawe co na taką przesyłke listonosz powie:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
:evil_lol: Smiałam się sama do siebie widząc w naszym mięsnym pół gabloty kurzych łapek :lol: Chyba kupię tylko zanim do Pauliny dojdą pocztą to będą nie tylko kurze ale i ś.... hahaha. Ciekawe co na taką przesyłke listonosz powie:multi:

Fajnie macie a u nas to się nigdzie nie dostanie:-(

Posted

No właśnie nie wiem czemu takie wychodzą...:shake:

No jak to czemu :razz: oczka pod kolor kokardki :eviltong: Ja widze na fotkach że to uszko jej jednak stoi:multi:

Posted

dysia-u napisał(a):
No jak to czemu :razz: oczka pod kolor kokardki :eviltong: Ja widze na fotkach że to uszko jej jednak stoi:multi:

Heh... Raczej stało...:-( A teraz to już nie wiem co z nim jest... Raz stoi, raz całkiem klapnięte... Ja już normalnie nie ma siły go ustawiać...

slawi napisał(a):
no, no... ucholki Kati są całkiem przyzwoite :loveu:
A sama Kati jak zawsze śliczna.

Niestety były przyzwoite, a teraz już nie są... :(
Dziękuję:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
może jakiś regularny masaż byłby skuteczniejszy?:PROXY5: A gdzie nowe fotki??:crazyeye:

Masuje je cały czas...
Ale mam dobrą wiadomość po tym moim sposobie związania jednego uszka stanęło po jednym dniu i to stoi bardzo porządnie, nie klapie i co najważniejsze nie faluje jak idzie, biegnie itp.:multi:
A fotki wczoraj były...:p

Posted

witam, wpadam jak obiecałam, do tej pory udało mi się przejrzec 21 stron - ale wkrotce nadrobie ;) sliczna yorczka, podobaja mi sie strasznie yorki z długimi ogonkami, te ogonki nadaja im taki calkiem inny charakter, trudno mi to wytlumaczyc, ale chyba wiesz o co mi chodzi :cool3:

pozdrawiamy z Axelkiem :p

Posted

Cosmo napisał(a):
witam, wpadam jak obiecałam, do tej pory udało mi się przejrzec 21 stron - ale wkrotce nadrobie ;) sliczna yorczka, podobaja mi sie strasznie yorki z długimi ogonkami, te ogonki nadaja im taki calkiem inny charakter, trudno mi to wytlumaczyc, ale chyba wiesz o co mi chodzi :cool3:

pozdrawiamy z Axelkiem :p

Wiem, wiem... A do tego te włosy na ogonkach długie...
Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej:)

Posted

alez owszem, zamierzam wpadac tak czesto jak czas i warunki pozwola ;) (jak sie dopcham do kompa - tata zapalony gracz, niespelniony zolnierz :cool3::lol: i siostra napalona plotkara -> czyt. pudelki i inny tego rodzaju shit:eviltong:)

wymiziaj sunie :loveu: pozdrawiam

Posted

Cosmo napisał(a):
alez owszem, zamierzam wpadac tak czesto jak czas i warunki pozwola ;) (jak sie dopcham do kompa - tata zapalony gracz, niespelniony zolnierz :cool3::lol: i siostra napalona plotkara -> czyt. pudelki i inny tego rodzaju shit:eviltong:)

wymiziaj sunie :loveu: pozdrawiam

Już wymiziana:loveu: Dzięki:loveu: