Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ale jak ona będzie wyglądać... Cała łysa...:-(

Włoski odrosna szybciej niż myślisz ;) Wolisz mieć psa z klapniętym uchem czy z łysym przez miesiac ? :p

Posted

tigrunia napisał(a):
Włoski odrosna szybciej niż myślisz ;) Wolisz mieć psa z klapniętym uchem czy z łysym przez miesiac ? :p

No pewnie że lepiej z łysym przez miesiąc...
Ale powiedz mi czy ty jej wygoliłaś tak że w ogóle włosów nie miała tylko sama skóra czy tak zupełnie króciutko przycięłaś???

Posted

No pewnie że lepiej z łysym przez miesiąc...
Ale powiedz mi czy ty jej wygoliłaś tak że w ogóle włosów nie miała tylko sama skóra czy tak zupełnie króciutko przycięłaś???

Przycięłam nożyczkami ;)

Posted

Stelaż??? A co to takiego???

jak ludzie kopiują psom uszy tu później one chodzą w takich stelażach który usztywnia ucho zaraz po zabiegu ;) nie mogę nigdzie zdjęć teraz znaleźć

Posted

smallpati napisał(a):
jak ludzie kopiują psom uszy tu później one chodzą w takich stelażach który usztywnia ucho zaraz po zabiegu ;) nie mogę nigdzie zdjęć teraz znaleźć

A to nie jest to samo co plastrowanie??

Posted

A to nie jest to samo co plastrowanie??

stelaż jest sztywniejszy i wydaje mi się że lepiej usztywnia uszy

szukałam zdjęc w necie a przecież mam swoje zdjęcia z dog show :evil_lol:
ten dobek ma stelaż

widzisz, stelaż jest mocowany patyczkami, czy plastikiem i jest sztywny

Posted

tigrunia napisał(a):
A dajesz jej kurze łapki, żelatynę?

Kurzych łapek nigdzie u nas nie ma jedynie w zoologicznych jakieś wędzone albo jakoś tak... Kupowałam jej takie ale raz się tym zakrztusiła albo coś i od tamtej pory jej nie daje... A tych normalnych to nie ma...
a żelatynę to jak dawać???

Posted

A dlaczego tak nie lubisz tego jej klapniętego uszka? :shake: Jest wtedy taka inna , jedyna w swoim rodzaju. Ja bym się tam wcale tym nie przejmowała:eviltong: Ona cię kocha taką jaka jesteś:angryy: A co, może nie??!!:p;)

Posted

Kurzych łapek nigdzie u nas nie ma jedynie w zoologicznych jakieś wędzone albo jakoś tak... Kupowałam jej takie ale raz się tym zakrztusiła albo coś i od tamtej pory jej nie daje... A tych normalnych to nie ma...
a żelatynę to jak dawać???

Kurze łapki muszą być w mięsnym. No nie ma takiej możliwości,ze nie ma. Ale mogą być też wędzone. Żelatyne kup zwykłą spożywczą i po łyżeczce mieszaj z karmą.