***Paulina*** Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):ale ja mam szczescie bo za kazdym razem kiedy tu wpadam mam co ogladac;] No widzisz jakie szczęście:evil_lol: ewa2909 napisał(a):W nocy nie przychodzi,co najwyrzej przychodzi w wikend rano jak sie ją zawoła to wpada na pare minut. Dziwne że tak za nim nie wskakuje... Ale też dziwne że Tofik nie chce spać koło niej... Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Witamy:loveu: Co tu tak cicho??? Właśnie przed chwilą zdjęłam plasterki i uszka stoją... Tylko jak idzie to jedno faluje:-( Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Domka_Czika napisał(a):Hejka dzisiaj :multi::multi: Hejka:-( Zuza i Noddy napisał(a):Prosimy o nowe foteczki;) No nie wiem czy fotki dzisiaj będą... Wątpię... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [CENTER]:placz::placz::placz::placz::placz:Bo zdechła moja myszka:placz::placz::placz::placz::placz: [/CENTER] Quote
Jagódka&Uzi Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Hejka:-( No nie wiem czy fotki dzisiaj będą... Wątpię... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a co się stało?? Quote
ewa2909 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ***paulina*** napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz:bo zdechła moja myszka:placz::placz::placz::placz::placz: (*)(*)(*)dla myszki(*)(*)(*) Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 ewa2909 napisał(a):(*)(*)(*)dla myszki(*)(*)(*) Dziękuję:placz: Klaudysiaczek napisał(a): Wiem co to znaczy, sama przechodziłam przez śmierć mojego ukochanego chomiczka... To to moje pierwsze zwierzątko które musiałam zakopać pod ziemie:placz::placz::placz: Quote
Klaudysiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [*] Wiem co to znaczy, sama przechodziłam przez śmierć mojego ukochanego chomiczka... Quote
dysia-u Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :placz:ojoj wszystkim zrobiło się smutno. Pamiętam jak naszą świnke morską - Fredzie tak wystraszył pies sąsiada że zdechła. Było smutno , oj było:-( Quote
C&B Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :placz::placz::placz: (*) (*) [*] [*] :placz::placz::placz: Też miałam myszkę... Biało-czarną... Z malutką pożegnałam się 8 lata temu :placz::placz::placz: Wiem - dużo czasu mineło , ale nadal będzie moją malutką myszkunią , która wchodziła mi do rękawa:placz::placz::placz: Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 dysia-u napisał(a)::placz:ojoj wszystkim zrobiło się smutno. Pamiętam jak naszą świnke morską - Fredzie tak wystraszył pies sąsiada że zdechła. Było smutno , oj było:-( Świnkę też mam ale na szczęście jeszcze żyje... Domka_Czika napisał(a)::placz::placz::placz: (*) (*) :placz::placz::placz: Też miałam myszkę... Biało-czarną... Z malutką pożegnałam się 8 lata temu :placz::placz::placz: Wiem - dużo czasu mineło , ale nadal będzie moją malutką myszkunią , która wchodziła mi do rękawa:placz::placz::placz: Moja była biała z kilkoma szarymi łatkami...:-( A to ty malutka byłaś jak ją straciłaś... Quote
C&B Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ***Paulina*** napisał(a): Moja była biała z kilkoma szarymi łatkami...:-( A to ty malutka byłaś jak ją straciłaś... Miałam 4 latka:cool1: Pojechałam w góry i babcia się ją zajomowała Kiedy przyjechałam wieczorem i do niej poszłam...:placz: Była sztywna.... :placz::placz::placz: Była jak n myszkę stara , więc to niew wina babci...:placz: Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Domka_Czika napisał(a):Miałam 4 latka:cool1: Pojechałam w góry i babcia się ją zajomowała Kiedy przyjechałam wieczorem i do niej poszłam...:placz: Była sztywna.... :placz::placz::placz: Była jak n myszkę stara , więc to niew wina babci...:placz: Ile miała??? Quote
C&B Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Już nie pamiętam... Chyba 2,5 roku... Jak na gryzonia sporo Quote
***Paulina*** Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Domka_Czika napisał(a):Już nie pamiętam... Chyba 2,5 roku... Jak na gryzonia sporo No faktycznie dużo... moja teraz to nie wiem ile bo nie wiem ile miała jak ją kupowałam ale miałam ją rok i dwa miesiące...:-(:placz::-(:placz::-( Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Hejka! :bye: Zaraz tzn za jakąś godzinkę będą fotki z kąpieli...:multi: A teraz mam do was pytanie: Wiecie może ile kosztuje wstęp na międzynarodową wystawę psów w Poznaniu??? Quote
Sweet Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a): A teraz mam do was pytanie: Wiecie może ile kosztuje wstęp na międzynarodową wystawę psów w Poznaniu??? a wybierasz sie:cool3::cool3:?? ja nie wiem w zeszłym roku podobno 12 zł ulgowy..;/ to jakis kosmos jak byłam we wrocławiu to płaciłam 5zł za ulgowy wiec nie wiem pewnie sie okaze na miejscu:) ja bede w sobote na 100% :) Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):a wybierasz sie:cool3::cool3:?? ja nie wiem w zeszłym roku podobno 12 zł ulgowy..;/ to jakis kosmos jak byłam we wrocławiu to płaciłam 5zł za ulgowy wiec nie wiem pewnie sie okaze na miejscu:) ja bede w sobote na 100% :) Ja też będę na 100% ale tylko tak popatrzeć bo Kati niestety nie mogę wystawić:( Ale to tanio, bo ja myślałam że tak 50zł bo jak byłam na targach turystycznych to tylko płaciłam za wstęp... Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To ja przyjeżdżam do was ;) <żart nie obawiajcie się >:lol: Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):To ja przyjeżdżam do was ;) <żart nie obawiajcie się >:lol: A czemu nie??? Tak daleko masz??? Quote
***Paulina*** Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):510 km :placz: To naprawdę daleko:( Quote
Recommended Posts