***Paulina*** Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):O to ten na który głosowałam:eviltong: No tak:) A co tam u Cziki??? Quote
***Paulina*** Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):Spać poszła ;) Kati też już śpi Quote
slawi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki:loveu: I już banerek wybrany i wstawiony jako podpis:multi: A Kati właśnie jest po kąpieli:) już wysuszona... Chciałam wstawić fotki, ale bateria się wyładowała, więc fotki z kąpieli będą jutro... Banerek jest super :klacz::klacz::klacz:. A gdzie są obiecane fotki :placz:? Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Witamy:bye: I krótka historyjka z wczorajszej kąpieli Kati: Próba ucieczki z wanny: Czy ja na prawdę muszę się kąpać??? Jeszcze główkę mam suchą: Nie no... Cała mokra: I jeszcze szampon na mnie nakładają: CDN. Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Uciekam... Może teraz mi się uda: Jednak nie... Muszę siedzieć: I koniec kąpieli:multi: Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 slawi napisał(a):Banerek jest super :klacz::klacz::klacz:. A gdzie są obiecane fotki :placz:? No już są:) Quote
C&B Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ale szczurek:evil_lol::loveu: Widzę , że nie tylko moja ,,uwielbia" kąpiele ;) Quote
Sweet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://img48.imageshack.us/img48/995/kpiel08003ei2.jpg swietne:D słodkie:) jaki mokry szczurek:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Domka_Czika']Ale szczurek:evil_lol::loveu: Widzę , że nie tylko moja ,,uwielbia" kąpiele ;) Ona jak już stoi i się nią zajmuję to nawet się nie kręci, ale jak tylko się odwrócę na moment to próbuje wyskakiwać... [quote name='Kinguska'] Ale śliczny mokry szczurek :loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Sweetaśna'] http://img48.imageshack.us/img48/995/kpiel08003ei2.jpg swietne:-D słodkie:smile: jaki mokry szczurek:loveu: dzięki:loveu: Wszyscy mówią że szczurek... heh:D Quote
Skibka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witamy :hand: http://img128.imageshack.us/img128/2319/kpiel08005ra5.jpg Tu mi bardzo Viki przypomina.. Każdy na mokrego yorkusia gada szczurek.:evil_lol: Moja jest tak nazywana nawet jak jest sucha. Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Skibka']Witamy :hand: http://img128.imageshack.us/img128/2319/kpiel08005ra5.jpg Tu mi bardzo Viki przypomina.. Każdy na mokrego yorkusia gada szczurek.:evil_lol: Moja jest tak nazywana nawet jak jest sucha. Każdy york jak jest mokry jest prawie taki sam... Moja jak jest sucha to raczej niej jest nazywana szczurkiem, bo pełno włosów ma... Quote
slawi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Śliczne mokradełko :loveu:. Same włoski schną czy suszareczka idzie w ruch? Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 slawi napisał(a):Śliczne mokradełko :loveu:. Same włoski schną czy suszareczka idzie w ruch? Suszarka, tylko pyszczka jej nie suszę bo sobie nie pozwoli wysuszyć... Quote
C&B Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Czika podlega codziennie przysznicowi , bo po jesiennym spacerku to cała ubłocona ... I już się przyzwyczaila. A co ile kąpiesz Kati ? Ja Czikę nie czesto , bo psy nie mogą tak jak my - codziennie. Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czika podlega codziennie przysznicowi , bo po jesiennym spacerku to cała ubłocona ... I już się przyzwyczaila. A co ile kąpiesz Kati ? Ja Czikę nie czesto , bo psy nie mogą tak jak my - codziennie. No tak, ale yorki mają w 96% włos podobny do włosa ludzkiego więc trzeba kąpać je co tydzień... I ja Kati też kąpie co tydzień... Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja mialam mieć yorka po pięknej rasowej matce , która mieszka niedaleko nas , tylko te szczeniaki jakoś się wolno,,robily":evil_lol: Kiedy??? Zamiast Cziki czy jak?? Quote
C&B Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja mialam mieć yorka po pięknej rasowej matce , która mieszka niedaleko nas , tylko te szczeniaki jakoś się wolno,,robily":evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 .... heyo... dawno nas tutaj nie bylo ;/ ale juz powrocilismy i nadrabiamy ;p Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 łapeczek napisał(a):.... heyo... dawno nas tutaj nie bylo ;/ ale juz powrocilismy i nadrabiamy ;p Witamy po dłuższej nieobecności... Czemu was tak długo nie było??? Quote
łapeczek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Witamy po dłuższej nieobecności... Czemu was tak długo nie było??? ahhh duzo za duzo nauki ;/ Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 łapeczek napisał(a):ahhh duzo za duzo nauki ;/ No ale dobrze że już jesteście:multi: Quote
Recommended Posts