C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A ja szykuje zupełnie inną wesje bannerka dal ciebie bo program już chodzi:multi: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):A ja szykuje zupełnie inną wesje bannerka dal ciebie bo program już chodzi:multi: Ooo.... Ciekawe jaki teraz... Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Proszę : Odrazu pozwoliłam sobie podlinkować ;) Wiem , że miało byc z jednym zdjęciem i jak to ci nie będzie pasowało to zrobie z jednym ;) Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']Proszę : Odrazu pozwoliłam sobie podlinkować ;) Wiem , że miało byc z jednym zdjęciem i jak to ci nie będzie pasowało to zrobie z jednym ;) Ten banerek jest jeszcze lepszy niż tamten... Dziękuję ci bardzo:loveu: Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ten banerek jest jeszcze lepszy niż tamten... Dziękuję ci bardzo:loveu: Dziękuję:roll:I proszę:eviltong:Tamten był mnie dopracowany Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Dziękuję:roll:I proszę:eviltong:Tamten był mnie dopracowany A jak tam Czika??? Bo Kati już śpi... I znowu jest misiem uszatkiem co klapnięte uszko ma... Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czika też śpi , bo wykończyłyśmy się obie na spacerku . Poszłyśmy pierwszo na długi na smyczy , później do parku zaprowadziłam to się nusia wybiegała , jeszcze koleżankę ( bezdomną) spotkała , a ja poszłam dla niej po kiełbaskę to jaka złość w oczkach Cziki : A DLA MNIE TO NIE MASZ !:angryy: Hehe Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czika też śpi , bo wykończyłyśmy się obie na spacerku . Poszłyśmy pierwszo na długi na smyczy , później do parku zaprowadziłam to się nusia wybiegała , jeszcze koleżankę ( bezdomną) spotkała , a ja poszłam dla niej po kiełbaskę to jaka złość w oczkach Cziki : A DLA MNIE TO NIE MASZ !:angryy: Hehe A tamta jak się ucieszyła na pewno... A Czika nawet kawałka nie dostała??? Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dobranoc wszystkim:bye: Do jutra :sleep::sleep2::sleeping: Quote
slawi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Całuski dla Kati :sleep2: Jaki śliczny banerek :multi:. Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 slawi napisał(a):Całuski dla Kati :sleep2: Jaki śliczny banerek :multi:. Dziękujemy:loveu: Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A tamta jak się ucieszyła na pewno... A Czika nawet kawałka nie dostała??? Ona w domu dostała coś lepszego:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Kinguska napisał(a):Witamy! Co słychac?:razz: Hmm... Kati ruszają się ząbki z czego się bardzo cieszę... Ale niestety jedno uszko nie chce stać...:-( I ja już nie wiem co z nim... Drugie nawet przy bieganiu się nie poruszy a to cały czas faluje... Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ona w domu dostała coś lepszego:evil_lol: No to dobrze... Myślałam że tak ją zostawiłaś bez niczego...:evil_lol: Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No to dobrze... Myślałam że tak ją zostawiłaś bez niczego...:evil_lol: Nawet jakby nic nie dostała to by jej nie zaszkodziło :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Nawet jakby nic nie dostała to by jej nie zaszkodziło :evil_lol: Ale ty jesteś dla niej miła... Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Ale ty jesteś dla niej miła... Gdybym nie była , to ona spała by w nogach , a tak to ja na prześcieradle , a ona całą poduszkę:cool1: Poczekja , bo mam dla ciebie małą niespodziankę :roll: Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Gdybym nie była , to ona spała by w nogach , a tak to ja na prześcieradle , a ona całą poduszkę:cool1: Poczekja , bo mam dla ciebie małą niespodziankę :roll: No Kati oczywiście też na poduszce śpi... A jaka to niespodzianka??? Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 MOje wczorajsze banerki było takie sobie , ięc dziś troszkę dłużej posiedziałam i oto rezultaty...:roll: Nie wiem czy są lepsze , bo ja tam swoich prac nie oceniam(podlinkowałam) Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 No i teraz mam problem bo nie wiem który wybrać... Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No i teraz mam problem bo nie wiem który wybrać... Hmmm...Zapytaj się Kati:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Hmmm...Zapytaj się Kati:eviltong: Żeby tylko umiała mówić... Quote
C&B Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Umie ... Po psiemu :eviltong: Od niej nie wymagj , aby się nauczyła tylko ty się uczy psiego języka:p Quote
***Paulina*** Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Umie ... Po psiemu :eviltong: Od niej nie wymagj , aby się nauczyła tylko ty się uczy psiego języka:p Ciekawe jak... Quote
Recommended Posts