***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Mało jaki pies ma krzywe , ale pekińczyki nawet często , a pekińczyki mają też czasem zęby do przodu wysunięte . Ja temu zapobiegać nie wiem... To może tylko pekińczyki tam mają... Quote
Zuza i Noddy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nie takie strasznie, bo nic nie czuł, bo był uśpiony, miał 2 razy zabieg. Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Nie takie strasznie, bo nic nie czuł, bo był uśpiony, miał 2 razy zabieg. Oby Kati nie musiała mieć wyrywanych, bo nie wiem co wtedy zrobię... Usypiać psa praktycznie bez potrzeby... A jakbyś mu nie usunęła to by się mu coś stało??? Trzeba wyrywać??? Quote
Zuza i Noddy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jakby mu mleczaków nie wyrwać to wyrosły by mu stałe krzywe i to mogłoby mu przeszkadzać w życiu. Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Jakby mu mleczaków nie wyrwać to wyrosły by mu stałe krzywe i to mogłoby mu przeszkadzać w życiu. Aha... Na wystawach to pewnie też na to patrzą... Ale Kati na szczęście nie jest wystawowa... Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czicę zęby się sypały dość szybko :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czicę zęby się sypały dość szybko :evil_lol: Oby tak było z ząbkami Kati... Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 co do ząbków to pewnie wypadną nie martw sie za wczasu:) ja pamietam jak kabiemu jeden zabek został i miał miec wyrywany na narkoze to jak sie z nim bawiłam w przeciąganie to przez przypadek mu wyrwałam i nawet nie poczuł:evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Sweetaśna napisał(a):co do ząbków to pewnie wypadną nie martw sie za wczasu:) ja pamietam jak kabiemu jeden zabek został i miał miec wyrywany na narkoze to jak sie z nim bawiłam w przeciąganie to przez przypadek mu wyrwałam i nawet nie poczuł:evil_lol::evil_lol: No to może faktycznie wszystkie wypadną bez żadnego wyrywania... mam nadzieję... Quote
Zuza i Noddy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Aha... Na wystawach to pewnie też na to patrzą... Ale Kati na szczęście nie jest wystawowa... To chodzi głównie o zdrowie psa a nie o wystawy. Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):To chodzi głównie o zdrowie psa a nie o wystawy. No zdrowie najważniejsze... Ale na wystawach też to oceniają pewnie... Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):No pies musi mieć prosty zgryz. Mam nadzieję że Kati prosto wyrosną te ząbki i nie będzie żadnych problemów Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):No pies musi mieć prosty zgryz. Coś z tą dogo nie tak... post mi przeskoczył do góry... Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czika ma prosty zgryz , ale wysokość ząbków jest...Nierówna:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czika ma prosty zgryz , ale wysokość ząbków jest...Nierówna:evil_lol: To może nie wszystkie wyrosły do końca??? Quote
slawi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Mam nadzieję że Kati prosto wyrosną te ząbki i nie będzie żadnych problemów Też mam nadzieję, że wyrosną jej proste ząbki. U mojej Palomki wszystkie jeszcze mocno siedzą, nic się nie rusza. Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 slawi napisał(a):Też mam nadzieję, że wyrosną jej proste ząbki. U mojej Palomki wszystkie jeszcze mocno siedzą, nic się nie rusza. A ona którego się urodziła??? Quote
C&B Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Mojej wszytskie wyrosły , ale wet powiedział , że psy czasem taka mają. Może kiedyś uda mi się zrobić fotki jej ząbków , bo tak to jęzorkiem zasłania:shake: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Mojej wszytskie wyrosły , ale wet powiedział , że psy czasem taka mają. Może kiedyś uda mi się zrobić fotki jej ząbków , bo tak to jęzorkiem zasłania:shake: A Kati to nawet języka nie chce pokazać do zdjęcia... Quote
slawi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A ona którego się urodziła??? 25 kwietnia Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 slawi napisał(a):25 kwietnia To jest miesiąc i dwa dni starsza od mojej Kati:) Quote
Zuza i Noddy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 slawi musisz oglądać czy nie widać, że stałe wychodzą. Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzień dobry! Przyszliśmy z rewizytą. :lol: A na marginesie - na wybarwienie się płaszczyka jeszcze czas - nawet do drugiego roku życia może to potrwać. A wyrywanie kiełków nie jest takie straszne, bardzo dużo yorków ma usuwane i nie dla wyglądu, a właśnie też dla zdrowia. Mój Killer też miał usuwane dwa kiełki i dostał przy tym zabiegu głupiego jasia, trwało chwilkę. Ale nie ma co się martwić na zapas. :lol: A Kati jest fajniutka i życzę aby zdrowo rosła.:lol: Quote
***Paulina*** Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 AlKil napisał(a):Dzień dobry! Przyszliśmy z rewizytą. :lol: A na marginesie - na wybarwienie się płaszczyka jeszcze czas - nawet do drugiego roku życia może to potrwać. A wyrywanie kiełków nie jest takie straszne, bardzo dużo yorków ma usuwane i nie dla wyglądu, a właśnie też dla zdrowia. Mój Killer też miał usuwane dwa kiełki i dostał przy tym zabiegu głupiego jasia, trwało chwilkę. Ale nie ma co się martwić na zapas. :lol: A Kati jest fajniutka i życzę aby zdrowo rosła.:lol: Dziękuję:loveu: A z tymi ząbkami to już się tak nie boję bo do końca roku ma czas... Tak weterynarz powiedział... Quote
Recommended Posts