Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Mało jaki pies ma krzywe , ale pekińczyki nawet często , a pekińczyki mają też czasem zęby do przodu wysunięte .
Ja temu zapobiegać nie wiem...

To może tylko pekińczyki tam mają...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Nie takie strasznie, bo nic nie czuł, bo był uśpiony, miał 2 razy zabieg.

Oby Kati nie musiała mieć wyrywanych, bo nie wiem co wtedy zrobię...
Usypiać psa praktycznie bez potrzeby...
A jakbyś mu nie usunęła to by się mu coś stało??? Trzeba wyrywać???

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Jakby mu mleczaków nie wyrwać to wyrosły by mu stałe krzywe i to mogłoby mu przeszkadzać w życiu.

Aha... Na wystawach to pewnie też na to patrzą...
Ale Kati na szczęście nie jest wystawowa...

Posted

co do ząbków to pewnie wypadną nie martw sie za wczasu:)
ja pamietam jak kabiemu jeden zabek został i miał miec wyrywany na narkoze to jak sie z nim bawiłam w przeciąganie to przez przypadek mu wyrwałam i nawet nie poczuł:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
co do ząbków to pewnie wypadną nie martw sie za wczasu:)
ja pamietam jak kabiemu jeden zabek został i miał miec wyrywany na narkoze to jak sie z nim bawiłam w przeciąganie to przez przypadek mu wyrwałam i nawet nie poczuł:evil_lol::evil_lol:

No to może faktycznie wszystkie wypadną bez żadnego wyrywania... mam nadzieję...

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Mam nadzieję że Kati prosto wyrosną te ząbki i nie będzie żadnych problemów

Też mam nadzieję, że wyrosną jej proste ząbki. U mojej Palomki wszystkie jeszcze mocno siedzą, nic się nie rusza.

Posted

Mojej wszytskie wyrosły , ale wet powiedział , że psy czasem taka mają. Może kiedyś uda mi się zrobić fotki jej ząbków , bo tak to jęzorkiem zasłania:shake:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Mojej wszytskie wyrosły , ale wet powiedział , że psy czasem taka mają. Może kiedyś uda mi się zrobić fotki jej ząbków , bo tak to jęzorkiem zasłania:shake:

A Kati to nawet języka nie chce pokazać do zdjęcia...

Posted

Dzień dobry! Przyszliśmy z rewizytą. :lol:
A na marginesie - na wybarwienie się płaszczyka jeszcze czas - nawet do drugiego roku życia może to potrwać. A wyrywanie kiełków nie jest takie straszne, bardzo dużo yorków ma usuwane i nie dla wyglądu, a właśnie też dla zdrowia. Mój Killer też miał usuwane dwa kiełki i dostał przy tym zabiegu głupiego jasia, trwało chwilkę. Ale nie ma co się martwić na zapas. :lol:
A Kati jest fajniutka i życzę aby zdrowo rosła.:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Dzień dobry! Przyszliśmy z rewizytą. :lol:
A na marginesie - na wybarwienie się płaszczyka jeszcze czas - nawet do drugiego roku życia może to potrwać. A wyrywanie kiełków nie jest takie straszne, bardzo dużo yorków ma usuwane i nie dla wyglądu, a właśnie też dla zdrowia. Mój Killer też miał usuwane dwa kiełki i dostał przy tym zabiegu głupiego jasia, trwało chwilkę. Ale nie ma co się martwić na zapas. :lol:
A Kati jest fajniutka i życzę aby zdrowo rosła.:lol:

Dziękuję:loveu: A z tymi ząbkami to już się tak nie boję bo do końca roku ma czas... Tak weterynarz powiedział...