asiamm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tak, już go wywaliłam. a ten między tym rudym a huskim? Quote
luka1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 nie wiem - tego szarego nie kojazę choć jest podobny pies Quote
asiamm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ok. to teraz strona 2-ga: ten na samym dole 1y od lewej to nie Lexus? a ten po prawej od Kamienia to nie ten ze studni co już został adoptowany? Quote
luka1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 I rząd - 1 - nie kojarzę 2 - Batman jest 3- nie kojarzę IIrząd 1 - Sprajt Jest 2 - Kamień jest 3 - nie ma go IIIrząd 1 - morze to być Lexus 2 - Sole -nie ma 3 - Tayron -jest Quote
asiamm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dzięki! a ten 1y z I-go rzędu to był w tym rzędzie boksów stojących przodem do wiaty (tam gdzie ten duży gruby podobny do pohalana był kiedyś), tylko że on to w tych boksach bliżej Huzara zaś 3i w I-ym rzędzie to był pod wiatą. a teraz strona 3-a: Quote
luka1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='asiamm']dzięki! a ten 1y z I-go rzędu to był w tym rzędzie boksów stojących przodem do wiaty (tam gdzie ten duży gruby podobny do pohalana był kiedyś), tylko że on to w tych boksach bliżej Huzara zaś 3i w I-ym rzędzie to był pod wiatą. to 1 - jest 3 - nie wiem Quote
luka1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 3 strona nie ma psów nr: I rząd - 1 II rząd - 1.2 IIIrząd- 2 Quote
asiamm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a ten czarny (2gi w II-im rzędzie) to adotowany czy za TM? on taki bojaźliwy był, chował się w budzie strona 4-a: Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 niezłe plansze :evil_lol:. mnie interesuje wielkość S przedział wiekowy 4 :evil_lol: Quote
luka1 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 z 4 strony wiem że sa na pewno: II rząd 1,2 III rząd 1 i 2 - 3 został adoptowany Psy z I rzedu - niema i 5 strona I rząd jest 1 i 3 co do 2 nie wiem II rząd jest 2 i 3 - 1 został adoptowany III rząd jest 2 i 3 Pisałam do Małgosi i żyty o wtpowiedż, one wiedza i znają psy które normalnie nie ujawniają sie i sziedzą w budach - ale nie odpisały . Jak odpiszą to uzupełnimy Quote
pixie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 asiamm napisał(a):ok. to wieczorem będą suczki ;) chylę czola! toz to przegląd całego schronu! aktualizujecie..ogladam i ogladam... umknal mi gdzies post pochwalajacy za te rozmiary i przedzialy wiekowe! swietny pomysl! pamietam jak z asiamm rozwazalam fotki przy zyrafie miarce dla dzieci albo przy kartonie mleka... to jest mniej skomplikowane i daje ogolnie obraz w pierwszym poscie dodalabym chyba jednak objasnienie cyfr przy przedziale wiekowym ze wiek 1 to do.... a moze zrobic dodatkowo..tzn nie by je wymieniac bo te najszybciej chyba znajduja domy...ale przyjac np 0 dla szczeniakow tj do roku i wyjasnic ze 1 - do np 2 lat 2 - do ..... etc XS S M L XL XXL chyba zrozumiale dla wszystkich az sie wierzyć nie chce ze one tam w s z y s t k i e, co do jednego stoja za kratami i czekaja na dom! i wypatruja czlowieka ! tyle par psich oczu! lista ogloszen i chetnych do robienia ogloszen ktora aktualizuje Pidzej bedzie jak znalazl... Quote
asiamm Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pixie napisał(a): w pierwszym poscie dodalabym chyba jednak objasnienie cyfr przy przedziale wiekowym ze wiek 1 to do.... a moze zrobic dodatkowo..tzn nie by je wymieniac bo te najszybciej chyba znajduja domy...ale przyjac np 0 dla szczeniakow tj do roku i wyjasnic ze 1 - do np 2 lat 2 - do ..... etc XS S M L XL XXL chyba zrozumiale dla wszystkich na stronie Azorka jest objaśnione co oznacza jaki przedział wiekowy i "wielkościowy": * LEGENDA XXL – bardzo duży pies XL – duży pies L – średni pies M – średnio-mały pies S – mały pies XS – malutki pies WIEK PSÓW opisywany jest orientacyjnie w przedziałach: 1 - młody (do 3 lat) 2 - w średnim wieku (3-6 lat) 3 - starszy (7-10 lat) 4 - stary (powyżej 10 lat) a szczeniaki do roku są w osobnej zakładce na stronie Azorka Quote
luka1 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I rząd: 1 jest , 2 - Su nie ma, 3 - Pusia jest II rząd 1 Nelka jest, 2 - Smuga, nie ma, 3 -Babulka jest III rząd 1 Alma jest, 2 - Tea ma dom, 3- to jest Lawa nie ma jej w schronisku. Kiwi to suka troche inna ale tez jej nie ma - zwiała wczoraj ze schroniska Quote
luka1 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 to psiak który wczoraj trafił do schroniska - miał łańcuszek i smycz (Pies juz w nowym domu - narazie w DT ale juz tam ma pozostać) Quote
luka1 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 a to pies który przplątał się na jedno z osiedli - wychudzony bardzo - został dowieziony do schroniska Quote
asiamm Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='luka1'] Kiwi to suka troche inna ale tez jej nie ma - zwiała wczoraj ze schroniska jak to zwiała? :crazyeye: którędy? a ten nowy szczeniakowato wygląda, skoro wczoraj dopiero trafił do schronu to nie wiem czy już go zamieszczać na stronie :roll: str. 2: Quote
luka1 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 tego szorstkiego nie wstawiaj - jutro zaczynamy szukać właściciela. On musiał komus sie zgubić. Sama widywałam go chodzącego z pania po miescie. Niestety nigdy nie zwracam uwagi na właściciela zawsze patrze na psa. Rozwiesimy ogłoszenia i w radio jutro pójdzie ogłoszenie Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 asiamm napisał(a): a ten nowy szczeniakowato wygląda To samo właśnie napisałam Luce, że szczeniakowato wygląda i jest ślicznym psiakiem :loveu: Quote
asiamm Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 luka1 napisał(a):tego szorstkiego nie wstawiaj - jutro zaczynamy szukać właściciela. On musiał komus sie zgubić. Sama widywałam go chodzącego z pania po miescie. Niestety nigdy nie zwracam uwagi na właściciela zawsze patrze na psa. Rozwiesimy ogłoszenia i w radio jutro pójdzie ogłoszenie ciotka :mad: a suczki kto poogląda? Quote
luka1 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 sztr.2 rząd I 1 Sara -jest, 2 - nie ma, 3- jest rząd II 1-jest. 2 TO RENIA nie ma jest moja, 3 -jest rząd III 1 - jest. 2- nie ma , 3- jest Quote
asiamm Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='luka1']sztr.2 rząd I 1 Sara -jest, 2 - nie ma, 3- jest rząd II 1-jest. 2 TO RENIA nie ma jest moja, 3 -jest rząd III 1 - jest. 2- nie ma , 3- jest o ranyyy! nie poznałam! myślałam, że Renia jest zwisłoucha :evil_lol: Quote
Recommended Posts