Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bary odjechał ze schroniska z numerem uwowy 188 - tyle adopcji było w tym roku. Wiele z tych adopcji było naszym dziełem. A najbardziej cieszą te przypadki, które w schronisku uchodziły za nieadopcyjne.
W imieniu wszystkich psiaków, które znalazły dom - dziekuje i proszę o pomoc w szukaniu domów dla tych, które pozostały.

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):

W imieniu wszystkich psiaków, które znalazły dom - dziekuje i proszę o pomoc w szukaniu domów dla tych, które pozostały.

I ja się dołączam do tego co napisałaś ;)

Posted

luka1 napisał(a):
Bary odjechał ze schroniska z numerem uwowy 188 - tyle adopcji było w tym roku. Wiele z tych adopcji było naszym dziełem. A najbardziej cieszą te przypadki, które w schronisku uchodziły za nieadopcyjne.

Cioteczki jesteście rewelacyjne psiaki mają szczęście że was mają :)

• 2 weeks later...
Posted

Przybyły nam takie cztery boksy

oraz taka śliczna suka

poza nią doszły: gromadka szczeniaków, wielki pies podobny do Tayrona, i sunia jakby miniaturowa biszkoptowa labka - chyba w ciąży bo ma nardzo duży obwisły brzuszek.

Posted

ponad rok w pazdzierniku 2007 temu byla ich czworka gdy pojechalismy do schroniska

chwile pozniej niestety zostal tylko Jojek, bo reszta odeszla

listopad 2007 byl trudny bo o niego wlasnie walczylam, zeby przezyl, rokowania byly zle

http://img262.imageshack.us/img262/502/malutekto5.jpg

domek Jojka sie trafil w grudniu 2007

w tym tygodniu domek sie pochwalil jak wyglada Josza :)

Zdjęcia kotów
Zdjęcia kotów

Luka, wydrukuj te fotki i zawiez w miare mozliwosci do schroniska :)

Posted

jest w schronisku mnustwo takich psów jak ta psina. Zwyczajne, niepozorne, niczym nie potrafiace zwrócić uwage ludzi. Są strasznie nieszczęśliwe, przerażone i nie wiem jak im pomóc :shake:

a tak patrzą oczy nieszczęśliwego, przestaszonego do granic wytrzymałości psa. Widziałam i zapłakałam.

Posted

nie jest istotne czy dzieki nam , bo bez całej zgrai dogomaniakow i innych ludzi też nie zrobiłybyśmy wiele. Każdy wie ile wysiłku wkłada w pomoc zwierzakom . Wiecie, nie dziabnęłoby mnie to tak bardzo gdybym nie wiedziała jak wygladaja kulisy tego artykułu.
Ech , pal sześć wszak robimy to nie dla sławy tylko dla kudłaczy.

Posted

Wiem, że pracownicy schroniska przeglądaja wątki naszych psów. Szkoda tylko , że doszukują się w nich treści krytycznych. Przeciez wiedzą na temat każdego psa więcej niz ktokolwiek inny - może zaczęliby sie dzielić z nami swoja wiedzą o nich? ;)

Posted

ma być cały? proszę

Kot jest z tych starszych .Nie wiem ile ma lat bo w schronisku też nie wiedzą. Kot trafił do schroniska z gabinetu weta. Ktoś go tam dostarczył jako bezpańskiego. Kot ma astmę i dlatego schronisko może nie byc najlepszym miejscem dla niego.

• 3 weeks later...