luka1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f85/sochaczew-pinia-malenka-sunieczka-ma-dom-121980/ To Pinia - ma juz dom ( to jej wątek) Quote
luka1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 czy ktos nie chce kotusia???? Koteczka jest strasznie słodka. Wybiega do wszystkich wchodzacych do piwnicy i nie zawsze jest to dla niej szczęśliwe. Prosze jeśli znacie kogos kto nie ma kota a chce bardzo mieć, to..... Quote
luka1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No wiesz, jak mozna było nie pojechac do IKEI? :evil_lol: Quote
nika28 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja miałam dzisiaj jechać do Warszawy do IKEI, i miałam taki plan że jak będę wracała to wstąpię do Sochaczewa i wezmę małą na tymczas...Ale nie pojachałam...:placz: Quote
luka1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 A jednak cuda sie zdarzaja. Dzis do domu poszła jedna z tych suczek - ta czarna. Malutka , miła, ale staruszka. Do domu poszedł razem z nią pies który siedział w tym samym boksie - zwany Łezka bo miał pod oczami slady takie jakby płakał. Została sunia brązowai żal bo psy były zżyte Quote
eurydyka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ludzie wzieli dwojke? powodzenia psiaki Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jednak są dobrzy ludzie na świecie,tylko szkoda,że tak mało...:shake: No ale dobre i cokolwiek;) Quote
luka1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dzis dopisałam watki dla: podhalana i dla suczek które nie maja imion, oraz dla szczeniak. Jak zwykle skomlu, skomlu w kierunku asiamm Quote
luka1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dzis odkryłam sunię, która jest od kilku dni w schronisku. Sunia ma ok. 9 lat i jest strasznie przerażona i chyba załamana sytuacją. Nie daje sie głaskać i cały czas tak leży na betonie. Wchodziłam do boksu a ona nawet nie drgnęła. Kompletna załamka. :shake: a to sunia która miała operowana powieke. Teraz mieszka pod wiata z sunią - fasolka i jest chyba bardzo z tego zadowolona bogdy mała wyszła z boksu bardzo za nia płakała. Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Lukuś...założysz staruszce wątek ??? :-( Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Spójrzcie jaka ta starsza sunia jest podobna do mojej tymczasowiczki,jak siostry...tylko nasza sochaczewska ma pysio jaśniejszy.Nawet kolorami są bardzo podobne,tylko na moim zdjęciu tego nie widać Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Renata5 napisał(a):Spójrzcie jaka ta starsza sunia jest podobna do mojej tymczasowiczki,jak siostry...tylko nasza sochaczewska ma pysio jaśniejszy.Nawet kolorami są bardzo podobne,tylko na moim zdjęciu tego nie widać Rzeczywiście :roll: aż przyglądałam się czy to nie ta sama sunia...bo naprawdę bardzo podobne Quote
asiamm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ale kupka nieszczęścia :shake: a ta po operacji powieki to jak świnka wietnamska wygląda (tylko kolor nie ten) :crazyeye: brzuszkiem prawie po ziemi ciągnie Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Asiamm, ta grubiutka to jedna z moich najulubieńszych więc nie mów o niej świnka. Jest troszeczkę przesadzista ale jak się dziwić skoro nie wychodziła z budy przez.... nie wiem ile. Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ziutka napisał(a):Lukuś...założysz staruszce wątek ??? :-( ?? :roll: ?? :eviltong: Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='luka1'] dzis odkryłam sunię, która jest od kilku dni w schronisku. Sunia ma ok. 9 lat i jest strasznie przerażona i chyba załamana sytuacją. Nie daje sie głaskać i cały czas tak leży na betonie. Wchodziłam do boksu a ona nawet nie drgnęła. Kompletna załamka. :shake: Jakiej ona jest wielkości ? :-( Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nika28 napisał(a):Jakiej ona jest wielkości ? :-( Nika...Ona jest mała, na zdjęciu może wygląda na większą ale ja wiem... większa od jamnika napewno...no i ta sierść dodaje jej wielkości ale to nieduża sunia :shake: Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A tymczas wchodzi w gre ? :roll: :roll: :roll: Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nika28 napisał(a):A tymczas wchodzi w gre ? :roll: :roll: :roll: Luka ??? :roll: Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Nika a o jakim tymczasie myślisz? Czy myślisz ją zabrać do siebie? Wiesz ile ona ma lat? Jest śliczna ale trochę "nerwowa". Szanse na adopcję niezbut duże. Zastanawiam sie na jak długo ten tymaczas i wogóle na jakich warunkach..... Pytań milion - więc odpowiedz :eviltong: Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie, ja narazie nie mogę...Tak tylko pytałam...Ją ze schronu nikt nie weźmie, ona jest przerażona, widać na zdjęciach. Jakby był jakiś inny wolny tymczas, to wtedy bym ją dała, więc dlatego pytałam :roll:. Ehhhhhhhhhh, jakbym miała dom z ogródkiem...to wiecie co bym zrobiła :cool1: Quote
asiamm Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Laluna ma bannerek: możesz ciotka dokleić na 1ą stronę Quote
kinga-kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ziutka napisał(a):Nika...Ona jest mała, na zdjęciu może wygląda na większą ale ja wiem... większa od jamnika napewno...no i ta sierść dodaje jej wielkości ale to nieduża sunia :shake: ona jest chyba wielkości mojej Dosi co ? Quote
Recommended Posts