Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos nie chce kotusia????
Koteczka jest strasznie słodka. Wybiega do wszystkich wchodzacych do piwnicy i nie zawsze jest to dla niej szczęśliwe. Prosze jeśli znacie kogos kto nie ma kota a chce bardzo mieć, to.....

Posted

Ja miałam dzisiaj jechać do Warszawy do IKEI, i miałam taki plan że jak będę wracała to wstąpię do Sochaczewa i wezmę małą na tymczas...Ale nie pojachałam...:placz:

Posted

A jednak cuda sie zdarzaja. Dzis do domu poszła jedna z tych suczek - ta czarna. Malutka , miła, ale staruszka. Do domu poszedł razem z nią pies który siedział w tym samym boksie - zwany Łezka bo miał pod oczami slady takie jakby płakał. Została sunia brązowai żal bo psy były zżyte

Posted

dzis odkryłam sunię, która jest od kilku dni w schronisku. Sunia ma ok. 9 lat i jest strasznie przerażona i chyba załamana sytuacją. Nie daje sie głaskać i cały czas tak leży na betonie. Wchodziłam do boksu a ona nawet nie drgnęła. Kompletna załamka. :shake:

a to sunia która miała operowana powieke. Teraz mieszka pod wiata z sunią - fasolka i jest chyba bardzo z tego zadowolona bogdy mała wyszła z boksu bardzo za nia płakała.

Posted

Spójrzcie jaka ta starsza sunia jest podobna do mojej tymczasowiczki,jak siostry...tylko nasza sochaczewska ma pysio jaśniejszy.Nawet kolorami są bardzo podobne,tylko na moim zdjęciu tego nie widać

Posted

Renata5 napisał(a):
Spójrzcie jaka ta starsza sunia jest podobna do mojej tymczasowiczki,jak siostry...tylko nasza sochaczewska ma pysio jaśniejszy.Nawet kolorami są bardzo podobne,tylko na moim zdjęciu tego nie widać

Rzeczywiście :roll: aż przyglądałam się czy to nie ta sama sunia...bo naprawdę bardzo podobne

Posted

Asiamm, ta grubiutka to jedna z moich najulubieńszych więc nie mów o niej świnka. Jest troszeczkę przesadzista ale jak się dziwić skoro nie wychodziła z budy przez.... nie wiem ile.

Posted

[quote name='luka1']
dzis odkryłam sunię, która jest od kilku dni w schronisku. Sunia ma ok. 9 lat i jest strasznie przerażona i chyba załamana sytuacją. Nie daje sie głaskać i cały czas tak leży na betonie. Wchodziłam do boksu a ona nawet nie drgnęła. Kompletna załamka. :shake:

Jakiej ona jest wielkości ? :-(

Posted

nika28 napisał(a):
Jakiej ona jest wielkości ? :-(

Nika...Ona jest mała, na zdjęciu może wygląda na większą ale ja wiem... większa od jamnika napewno...no i ta sierść dodaje jej wielkości ale to nieduża sunia :shake:

Posted

Nika a o jakim tymczasie myślisz?
Czy myślisz ją zabrać do siebie? Wiesz ile ona ma lat? Jest śliczna ale trochę "nerwowa". Szanse na adopcję niezbut duże. Zastanawiam sie na jak długo ten tymaczas i wogóle na jakich warunkach..... Pytań milion - więc odpowiedz :eviltong:

Posted

Nie, ja narazie nie mogę...Tak tylko pytałam...Ją ze schronu nikt nie weźmie, ona jest przerażona, widać na zdjęciach. Jakby był jakiś inny wolny tymczas, to wtedy bym ją dała, więc dlatego pytałam :roll:.
Ehhhhhhhhhh, jakbym miała dom z ogródkiem...to wiecie co bym zrobiła :cool1:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nika...Ona jest mała, na zdjęciu może wygląda na większą ale ja wiem... większa od jamnika napewno...no i ta sierść dodaje jej wielkości ale to nieduża sunia :shake:

ona jest chyba wielkości mojej Dosi co ?