Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobre wiadomości : Warszawianka Ima i jeden szczeniak pojechały do domów.
Do domu ma szansę pojechać "małżeństwo" - miłosnicy Azorka wiedza, o które psy chodzi - to byłby niemalże cud.
Przybyło do schroniska : trzy szczeniaki i piekna amstafka.
Urząd miasta zakupił nowe biksy - przenośne.
Resztę wiadomosci jak pojadę i wyniucham.

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warszawianka pojechała do siostry tej pani, która miała przyjecha ć ze Szczecina. Pani bedzie łatwiej odebrać ją od siostry niż z Azorka.
Szczeniak - nie wiem który - "ten maleńli Misio". :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):

mamy takiego kotusia, kóry ma złamaną łapkę. Kotus juz po operacji. Jest słodki jak cukierek i baedzo kochany

Wysłałam zdjęcie do tej dziewczyny ;)

Posted

a dzis do piwnicy w bloku ktoś zdesantował trzy koty. Dość duże, właściwie dorosłe. Ktoś zrobił straszna głupotę bo w naszym bloku ludzie nie znoszą kotów a juz na pewno nie zniosą ich w piwnicy.
To jeden z nich

to chyba koteczka, jedynie ona przychodzi na kici kici, dwa pozostałe przybiegaja do jedzonka ale jak myślą że ich nikt nie widzi.

Posted

wiesia.p napisał(a):
Luka - od razu do sterylki bo inaczej nie dasz rady.Ja coś wiem na ten temat.Narazie kici, kici i za chwilkę masz 13 sztuk

Zapewniam Cię że luka też wie ;).

Luka szukacie dla tej kici tymczasu ?

Posted

przez dwa dni kotki nie było - ktos ja chyba z piwnicy wygonił. Dziś szłam na pocztę i ona przybiegła. Sąsiadka była akurat na dworze ze swoją jakmniczką i natychmiast zaczęła szczuć kotusia. Córka wzięła kota na rece i odpędziła psinę. Ale kot szedł za nami i nie chciała wrócić czy choćby zostać. Córka wróciła i zaniosła kicię do piwnicy.:shake:
Tam jest jeszcze jeden kot, czuć go w całej piwnicy i chyba w końcu ktoś zrobi awanturę w administracji.
Kiedys obok w bloku była kotka z kocietami. Administratorka kazała sprzątaczce je pozabijać młotkiem. Na szczęście wtedy sprzatała kobieta, która odpowiednio zareagowała i juz nie pracuje. Kociaki udała nam sie wyłapać - były dwa - i umieścic u mojej znajomej. Ale co zrobić z tymi kotami? nie wiem.
Ta kotka jest bardzo osfojona, chyba musiała mieszkać w mieszkaniu bo pcha sie do domu. Ja jej nie wezmę bo trzy psy i trzy koty to i tak dużo na małe mieszkanko. No i ci sąsiedzi - ciagle słucham przycinki a dzis awanturę o "psiarnię i kociarnię".
Proszę, jesli macie jakiś pomysł.......