Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NARESZCIE SIE DOSTAŁAM NA DOGO

str.3
I rząd 1 - jest, 2-jest , 3- ?
IIrząd 1-? , 2 - ?. 3-?. - nie wiem
IIIrząd - nie wiem

str.4
I rzad 1 - jest, 2- Kika jest, 3 - ?
IIrząd 1 Nuka jest, 2 - Kika jest, 3 Wiki jest
IIIrząd 1 znowu Kiki, 2 - nie ma, 3 - nie ma Su

str 5
I rząd 1 - jest, 2- jest Pinia, 3 - jest Eni
IIrząd cały rząd nie ma
IIIrzad 1 -Warka jest, 2- Sasanka jest, 3- Perełka jest

Posted

Dziś po raz 1001 dzwoniła do KRS aby dowiedziec sie co się dzieje z nasza fundacją. Dowiedziałam sie - że nic sie nie dzieje. Juz nawet panie odbierajace telefony ode mnie zaczynaja sie dziwić, bo wszystko jest ok, a decyzji nie ma. Sprawa iągnie sie od 21.06.2008 - cztery miesiące.
Jedyna uwage jaka musielismy uzupełnić była odmowa zwolnienia z opłaty sądowej. Opłtę zrobiliśmy 26.08.2008 do dnia dzisiejszego papiery leżą a mnie dzis szlak trafił.

Może ktoś coś doradzić? Tylko nie że moge pisac ponaglenia, bo to juz przerabiałam.

Posted

Własnie wrociłam ze schroniska. Ach, znowu rozdarte serce. Sto par oczu woła o uwagę, sto gardeł woła o wolność - a co ja mogę? Przejść pogłaskać, zagadać i odejść. To tak mało. W przyszłym tygodniu ma sie pokazac wet w schronisku. Ma robić przegląd dusz.

popatrzcie - może ostatni raz. :-( :-( :-( :-(

Posted

nie, nie koniecznie usypiac, ale ma sprawdzać zdrowie psów. Jak wypadnie kontrola? dla niektórych psów może być to hm - nie wiem. Nie chcę oceniac i przewidywać.
Na moje oko to nie ma takich tragocznych przypadków, moze poza kilkoma przypadkami zmian skórnych. w najgorszej sytuacji jest ta sunia. Ma cos z okiem i ma swoje lata - jeden z najniższych numerów.

Posted

[quote name='luka1']nie, nie koniecznie usypiac, ale ma sprawdzać zdrowie psów. Jak wypadnie kontrola? dla niektórych psów może być to hm - nie wiem. Nie chcę oceniac i przewidywać.
Na moje oko to nie ma takich tragocznych przypadków, moze poza kilkoma przypadkami zmian skórnych. w najgorszej sytuacji jest ta sunia. Ma cos z okiem i ma swoje lata - jeden z najniższych numerów.

luka co mozna zrobic?
moze zalozyc jej oddzielny watek? i co dalej?

hmmmm
wizyta u okulisty Garncarza...no niby jest to mozliwe tylko znowu co dalej..pieniadze hmmm
moze jednak ten oddzielny watek
sunieczko jak ciebie uratowac

spojrzenie takie hmmm bez nadziei w oczach
takie jakby mowila
co będzie to bedzie, nie mam na to wplywu...igla lub zycie...hmmm moze taki tytul watku i moze nadejdzie pomoc

a co ze staruszkami moimi ulubionymi..
nie bylam kilka dni..inne pilnosci byly

kochaniutkie tez domek dla was wyjatkowy nalezny

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska. Właściciel się nie znalazł, mimo ogłoszeń wieszanych na mieście i ogłoszeń radiowych. Ale dzis przyjechała pani, która kilka dni temu widziała psinę. Dzis przyjechała i zabrała go do domu w ramach DT, z zapowiedziom na DS. Jeśli właściciel sie nie pojawi pies pozostanie u niej.
Dobrze sie stało bo pies nie załatwiał się w boksie. Gdy go wypuściłam aby sobie pobiegał przez 10 minut sikał. Aż strach pomyśleć jak ten pies musiał się męczyć.

• 2 weeks later...
Posted

No i wyjasniło sie dlaczego pies znalazł sie w schronisku.
Jego pani niestety zmarła, psa zabrał do siebie pan, który miał juz dwa psy. Byc może jeszcze jeden pies okazł sie przesadą i dlatego został porzucony.
Teraz MISIO ma nowych właścicieli i ma bardzo dobry domek. Mimo wszystko - skończyło sie szczęśliwie.