Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Nora to taka czarna husky - niesamowita, miła suka ale w nowym domu łapała kurki i gołębie ( chyba ja sobie wezmę :cool3:;)).
Aaaa...to wiem która to ;)

Asiamm a Muka to pewnie chodziło Luce o Mufkę która ma tutaj wątek na dogo ale Luka zjadła " f " :evil_lol:

Posted

już wyplułam " F".
Do schroniska wczoraj przyjechały trzy psy: maleńka -ratlerkowata sunia, pies którego oddała pani bo gryzł dzieciaki (przygarnęła go z ulicy) i jescze jedna sunia w bardzo wysokiej ciąży. Zdjecia - moze jutro.

Posted

[quote name='luka1']Proszę o sugestie co powinno sie tu znajdować

wlasnie te staruszki ktore sa nizej w trzecim poscie..tzn chyba wlasnie trzeci post to Psiaki Trzeciego wieku..czyli BABCIE I DZIADKOWIE Z AZORKA z info pokfotce co wiesz o nich jak sie maja do psow kotow dzieci..co wiemy czasami jakies przecieki sa ...

napisz cos o tych babuniach i dziaduniach..
ta pierwsza ujmujaca..z tylu ruda niewiele widac

albo takie ktore nie radza sobie w schronisku wyraznie

Posted

[quote name='pixie']wlasnie te staruszki ktore sa nizej w trzecim poscie..tzn chyba wlasnie trzeci post to Psiaki Trzeciego wieku..czyli BABCIE I DZIADKOWIE Z AZORKA z info pokfotce co wiesz o nich jak sie maja do psow kotow dzieci..co wiemy czasami jakies przecieki sa ...

napisz cos o tych babuniach i dziaduniach..
ta pierwsza ujmujaca..z tylu ruda niewiele widac

albo takie ktore nie radza sobie w schronisku wyraznie

świetny pomysł
asiamm jak masz fotki do pwstaw albo przeslij bo tych staruszkow nie zostalo wiele

Posted

zresztą można by tu powrzucać wszystkie sfotografowane psy, nie tylko staruszki :roll:

[EDIT: usunęłam fotkę beżowego pieska "z noskiem" żeby nie mieszać skoro go już nie ma]

Posted

O ile się nie mylę, to psiak z przedostatniego zdjęcia (beżowy z otartym noskiem) już jest za TM :roll: miał astmę i odszedł ale niech Luka popatrzy, być może się mylę :cool1: tyle już tych psiaków, że zdarza się pomyłka :shake:

Posted

Już dawno postuluje by zrobic zdjęcia wszystkim psom. Niestety sama nie jestem w stanie tego zrobić. Po pierwsze dlatego że fotograf ze mnie lipny, po drugie, że czasu mało. itd itp. Wszystkie są wspaniałe i kochane, a te starsze szczególnie. Często kryja sie w budach nie wierząc, że cos jeszcze może sie w ich życiu zmienić.

Posted

a co z tymi, które wrzuciłam? kojarzysz je? wiesz które z nich są starsze, a których już nie ma? to te nieaktualne bym wyrzuciła, po co mają zaśmiecać wątek.
co do reszty psów raz obfociłam wszystkie oprócz tych spod wiaty, można by je przejrzeć i zostawić aktualne, ale to miałoby sens gdyby zostały skopiowane na pierwszą stronię wątku, z krótkimi opisami, bo takie wrzucanie ich na 5ą czy 10ą stronę i pozostawianie tam nie bardzo ma chyba sens

Posted

Masz racje trzeba wstawiac psiaki w pierszych postach wtedy ma to sens.
Co do tych psiaków to szczerze powiem ze musze je sprawdzić. Nie jestem pewna czy ten pierwszy to sunia :oops:, zawsze przybiega do mnie na drapanie(az wstyd sie przyznac) Tego rudego juz nie ma :-(. Pozostałe trzeba popatrzeć, są takie mało wyróżniające sie i ciężko mi teraz powiedzieć.

Posted

[quote name='luka1']Starsze psiaki w schronisku one juz nie mają czasu czekać

ruda, bardzo wystraszona psina. Ma cos na oku - praktycznie żyje dakąd nie zobaczy jej wet/ Ma małe szanse na leczenie, właściwie nie ma sznsy.

Ta narosl na oku to nie jest trzecia powieka? hmmm chyba nie
Mowisz ze to wyrok dla niej?

Dwie starsze kobitki nie sa wylewne w uczuciach - ale to pozory, one uwielbiaja głaskanie i cichutko wtedy popiskują

dwie slicznotki! dzis maja tylko siebie!

Luka gdy beda ogloszenia/ pidzej :multi:obiecala i inni tez/ radze pod kazde zdjecie tzn te gdzie pokazujecie fotka + link do watku wkleic dodatkowo np kursywa - innym kolore? linki do ogloszen, niezaleznie od tego ze beda wklejone do pierwszych postow we wlasnym watku kazdego z nich

by bez wchodzenia do watku od razu miec "na talerzu" to co najpotrzebniejsze

Posted

przy najbliższej sesji zajmę sie psami o mniejszych szansach. Sama nie poradze sobie z wyciaganiem z boksów. Nie ma ich wiele w schronisku bo jakoś szybko odchodzą za TM.

Posted

o tą też miałam zapytać, ale w powyższym poście miałam na myśli psa - na zdjęciu wyglądał jak typowy husky

może ja zrobię inaczej. skoro nie możesz wejść na stronę Azorka pokopiuję jej fragmenty tutaj i mi powiesz, które psy już nieaktualne ;)