Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BoUnTy napisał(a):
Niestety ja nie znam, ani Ciebie, ani Mysi osobiście, ale to się zmieni :evil_lol:

no ba :diabloti:

NaamahsChild napisał(a):
Mnie też:diabloti:
Który rocznik?

88' :cool3:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ja też Mysia! Kurcze, to my się musimy znać:crazyeye:

haha :evil_lol: nie ma innej opcji :eviltong: Dajesz imie i nazwisko :evil_lol:

Apropo tego wątku to faktycznie dziwny jest, bo są chętne DT, są nawet domki zastanawiające nad sunią, zastanawiamy się nad zabiegiem, itd. itd. a ze strony założyciela wątku cisza :roll:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
No dokładnie, ja bym jej mogła tymczasa dać jakby co.

Marta Białasik, a Ty?:razz:

chyba z B :eviltong: bo ja jestm z A :lol: Pewnie, że wiem kim jesteś :evil_lol:
Ja Gosia Witkowska :cool3:

Posted

Racja - moja pomyłka, w LO byłam A:]
Noo, proszę, świat jest doprawdy maleńki:diabloti:
Zaproszenie na nk poszło ślizgiem:diabloti:
Tymczasem mykam do swojego mężczyzny, bo już tu zerka na mnie z potępieniem:evil_lol: Dobranoc:multi:

Posted

Dobranoc :loveu:

PS. Widzisz a mnie na wecie już drugi rok nie chcieli :evil_lol: Jak to mi wszyscy mówili: trzeba było się uczyć, a nie całymi dniami w schronisku i całymi nocami po imprezach :eviltong: ale w tym roku zaś mature poprawiam, kolejne podejście :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Dobranoc :loveu:

PS. Widzisz a mnie na wecie już drugi rok nie chcieli :evil_lol: Jak to mi wszyscy mówili: trzeba było się uczyć, a nie całymi dniami w schronisku i całymi nocami po imprezach :eviltong: ale w tym roku zaś mature poprawiam, kolejne podejście :evil_lol:

I DOBRZE - trzeba walczyć o marzenia! Jak mne się nie uda to tez bede do skutku próbowac ;P

Posted

Mysia - dzisiaj dostałam wieści od znajomego, który przeprowadza zabiegi rozszczepu łapek u piesków. Powiedział, że ponieślibyśmy koszta jedynie leków i sprzętu (śrub), muszę skontaktować się z obecną właścicielką - to jest szansa dla małej, o którą warto walczyć!

Posted

[quote name='NaamahsChild']Mysia - dzisiaj dostałam wieści od znajomego, który przeprowadza zabiegi rozszczepu łapek u piesków. Powiedział, że ponieślibyśmy koszta jedynie leków i sprzętu (śrub), muszę skontaktować się z obecną właścicielką - to jest szansa dla małej, o którą warto walczyć!

tylko, że póki co nikt się tu nie odzywa :shake: i to dobrze nie wróży :roll:

Aha, wiesz co bardzo sie zmieniłaś od gimnazjum, na fotkach na nk ledwo Cię poznałam :eviltong:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Mysia - wszyscy mi to mówią, za to ja Ciebie prawie od razu:eviltong:
Co w ogóle teraz robisz?:razz:

jestem na etacie w schronisku w Zabrzu, w którym 7 lat byłam wolontariuszką :cool3:

[quote name='NaamahsChild']
Czekamy na pojawienie się właścicielki - mała ma szansę.
cy telefon dalej milczy? sprawdzałyście?

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ja osobiście nie dzwoniłam, muszę się odezwać dziś do kobiety, ale dziwię się, że ogółem zniknęła z wątku:shake:

no właśnie :roll: Koniecznie daj znać jakby udało Ci się dodzwonic....

Posted

a ja wiem o suni labce, 4 mies. bez oka...też szuka domu - ale niestety zadnego zdjęcia nie mam:shake: sunia jest w ok. Rybnika:-( to podaję w razie by ktoś szukal labciowatego szczeniora...tyle, ze również kalekiego:-(

Posted

A o labkę się wręcz biją! Malutka, zrobiłaś furrorę na Wrocławskiej weterynarii! Każdy student, chce dać Ci dom!:oops:
Po tym ogłoszeniu, moim i profesorki, odzew jest niesamowity, zaraz zakładam osobny wątek, w którym umieszczę chętnych na adopcję i jakich zwierzaków..:roll:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
A o labkę się wręcz biją! Malutka, zrobiłaś furrorę na Wrocławskiej weterynarii! Każdy student, chce dać Ci dom!:oops:
Po tym ogłoszeniu, moim i profesorki, odzew jest niesamowity, zaraz zakładam osobny wątek, w którym umieszczę chętnych na adopcję i jakich zwierzaków..:roll:

4 m-cy labek bez oka też szuka domku, załozyłaś ten wątek? Jesli tak to koniecznie podaj link ;)