Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
dokladnie, zgadzam sie :shake:
a rozmnazacz tez cwany nie sprzedala sie to w leb

Nie tylko cwany ale bez serca - pies to nie przedmiot , który w razie defektu można skasować:mad:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cinusiowa napisał(a):
Proszę, podpowiedzcie mi, jak wstawić ten baderek, żeby wyświetlał się pod postami :shake: Kompletnie się na tym nie znam.... Czy to w zakładce podpis, czy gdzie...:oops:

musisz skopiowac banerek w podpis

Posted

Mamy w schronisku suczkę, która trafiła do nas w wieku 8 m-cy, jest już z nami ponad 4 lata.... Ma identyczną łapkę, ale jest cudownym, pełnym zycia psem, rewelkacyjnie sobie radzi, biega i pływa, bawi się z innymi psami... :cool3:

Posted

Poprawiłam , bo w tamtym była literówka , napisałam też że to labladorka 4,5 misiąca. Więcej się niestety na takiej powierzchni nie zmieści ,a nie chcę robić dużego , bo znowu nie mieści sie w podpisach:cool3:

Posted

cinusiowa napisał(a):
Chyba jednak coś mi nie wychodzi...

Przejeżdżasz przez bannerek kursorem myszki ,aż zrobi się ciemny, teraz naciskasz prawy klawisz wyszki i następnie opcję "kopiuj" otwierasz panel użytkownika tam wchodzisz w "Edytuj podpis" i tu znowu na białym polu okienka naciskasz prawy przycisk myszki i opcję "wklej" i GOTOWE

Posted

DG32 napisał(a):
Zaraz poogłaszam małą gdzie się da - cinusiowa pozwolę sobie wykorzystać Twój tekst, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko temu.

Oczywiście, że nie ;) Po to napisałam :p

Posted

betel napisał(a):
Przejeżdżasz przez bannerek kursorem myszki ,aż zrobi się ciemny, teraz naciskasz prawy klawisz wyszki i następnie opcję "kopiuj" otwierasz panel użytkownika tam wchodzisz w "Edytuj podpis" i tu znowu na białym polu okienka naciskasz prawy przycisk myszki i opcję "wklej" i GOTOWE

No i tak zrobiła, pokazało się, zatwierdziłam i a dalej banerka nie ma :-(

Posted

justysiek napisał(a):
podnosze:roll:jak trzeba pooglaszac to dajcie znac, postaram sie zrobic ogloszenia

Nie ma co się zastanawiać - robić gdzie się da ogłoszenia. Ja robiłam pieskowi reklamę w rodzinie i wśród znajomych, ale jakoś nikt nie kwapi się na żadnego psa... Dziwni są Ci ludzie :roll:

Posted

betel napisał(a):
Mogę jej zrobić allegro , ale na kogo podac kontakt???

Allegro już jest - ale zawsze mogą być dwa - to zwiększa szansę :p - link na pierwszej lub drugiej stronce

Posted

cinusiowa napisał(a):
Allegro już jest - ale zawsze mogą być dwa - to zwiększa szansę :p - link na pierwszej lub drugiej stronce

nie doradzam... jak ktoś się psokarży, ze dwa razy ten sam "towar" wystawiony, to możecie mieć obie kłopoty... :roll: