MakeBelieve Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ja tam moge i po śniegu biegać! Ale ogółem już szybko topnieje, u mnie bardzo dużo jest trawy... Ja tak liczę, że Daisy będzie fajnie pracowała ;]] Quote
Iza. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ja sobie baner wstawiłam - niech ludzie się przyzwyczajają do nowej nazwy hah ;P Quote
MakeBelieve Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Izu, no ja tez mam! xD Jej, ale mi sie chce na plac! xD Quote
Feigned Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 no właśnie tak patrze, że tak jakoś czerwono u Was w podpisach :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Madziu, na co czekasz?;ppp A wiecie! Magda bd robic obroze klubowe! :D Ja tez jak sie naucze Quote
Feigned Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Vini. napisał(a):Madziu, na co czekasz?;ppp A wiecie! Magda bd robic obroze klubowe! :D Ja tez jak sie naucze powiedziałam, że jeśli ktoś będzie chciał to mogę zrobić.. :lol: ty to chyba lubisz sie za mnie chwalic co? :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ej, jak zrobicie takowe to pokażcie :razz: nie wierzę, jak się temat automatycznie rozruszał :lol: Quote
Iza. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Feigned napisał(a):no właśnie tak patrze, że tak jakoś czerwono u Was w podpisach :evil_lol: T też baner wstaw, aie taki napis brzydki :cool3: ;P Quote
MakeBelieve Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Magda, to ja chetna ;pp Półzacisk, ok. 1,5 cm, małe kółka, od ok. 20 cm, hahah! :D:D:D:D Quote
Feigned Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):ej, jak zrobicie takowe to pokażcie :razz: nie wierzę, jak się temat automatycznie rozruszał :lol: prawda? :lol: Iza. napisał(a):T też baner wstaw, aie taki napis brzydki :cool3: ;P mój napis jest śliczny :loveu: :evil_lol: jutro se ustawię :cool3: teraz będziemy się bannerami lansować, haa :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Madzi sie nudzi i posty nabija ;> Ej, u Was też snieg? :( A myslalam, ze sie szybko stopi, a tak nawet nie moge z psem isc na lake cos porobic bo bloto i snieg -.- Quote
Iza. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vini.']Madzi sie nudzi i posty nabija ;> nie powiem kto tu nabija zawsze najwięcej :diabloti: zartuje :eviltong::evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Hahahah xD Ej Iza ile ja mam za ryby wpłacić? Chodzi mi o przesylke :)) A tak wgl.. spotkamy sie w kwietniu?;> Na placu? Quote
Iza. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vini.']Hahahah xD Ej Iza ile ja mam za ryby wpłacić? Chodzi mi o przesylke :)) A tak wgl.. spotkamy sie w kwietniu?;> Na placu?[/QUOTE] Jak już sama bede wiedziała to ci powiem ile ;P Widzimy się ! nie mogę się doczekac zajęć już, moje małe białe cudo też hah Quote
plinka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Na pw Izka byś odpisywała :P no ale skoro kasy nie chcesz :P Quote
Iza. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Odpisałam ! Nie dostałaś ? Od razu jak tylko do mnie napisałaś odpowiedziałam ;) Quote
MakeBelieve Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ej Iza, to ty na ryby jeszcze nie wplacilas?;> To wez oblicz ile razem naszej przesylki bd- ja 0,5 kg ryby biore. Quote
Iza. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 marta, napisz do mnie na gg, dogo mi się tnie i nie mogę ci pw napisać ;) Quote
plinka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Iza.']Odpisałam ! Nie dostałaś ? Od razu jak tylko do mnie napisałaś odpowiedziałam ;)[/QUOTE] :shake: kocham dogo :loveu: napiszesz mi jeszcze raz? :biggrina: Quote
Lucky. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Czy na początku sierpnia mogłabym wpaść parę razy do was na treningi ? Nie będzie to jakieś rozproszenie psów ? Quote
n0timportant Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Witam, szukam na internecie informacji na temat klubu Radosny Pies, znalazłem dwie strony: http://radosnypies.webpark.pl/ - chyba stara strona, nie ma żadnych informacji kontaktowych www.radosnypies.ovh.org/ - nie działa oprócz tego znalazłem takie oto dane kontaktowe: Radosny pies - Klub szkoleniowy Borsucza Białystok Tak więc moje pytanie brzmi: czy jest do nich jakiś telefon kontaktowy? Nie bardzo uśmiecha mi się jechanie na ul. borsuczą i przeszukiwanie szyldów/reklam :) z góry dziękuję, Wojtek Quote
Recommended Posts