Ewa3 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Iza nie ociagaj sie;p:lol: daj reszte zdjec:razz:;) Quote
Iza. Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Ewa3']Iza nie ociagaj sie;p:lol: daj reszte zdjec:razz:;) Taaa żeby to takie proste było :cool3::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iza. robisz super zdjęcia :D udało by Ci się kiedyś obfocić moje czarne? :razz: Quote
Dada Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Zdjęcia są po prostu - rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :multi: Quote
Iza. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ciszę się, ze się foty podobają :loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):Iza. robisz super zdjęcia :D udało by Ci się kiedyś obfocić moje czarne? :razz: Jasne :cool3: Wybiorę się na trning to i Twoje czarne obfocwe :loveu: Prawdopodobnie w następną sobotę ;) tylko nie wiem czy mnie Ewa wpuści :evil_lol: plinka napisał(a):Iza dzięki za Mikę :) Masz więcej? Jeszcze cos tam mam, ale nie obrobione jeszcze. Postaram się dzisiaj tym zająć ;) Quote
Kasia & Nemo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;) I teraz moje pytanie, czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora zdjęć ? Jeśli ktoś by się zgodził, to proszę mi napisać jak mam podpisać jego zdjęcia. Z góry dziękuję :cool3: Quote
Iza. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 (edited) Kasia & Nemo napisał(a):Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;) I teraz moje pytanie, czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora zdjęć ? Jeśli ktoś by się zgodził, to proszę mi napisać jak mam podpisać jego zdjęcia. Z góry dziękuję :cool3: jeśli o moje zdjęcia chodzi to jak najbardziej sie zgadzam ;) Jeśli o podpis chodzi, to prosze imie i nazwisko moje napisać, czyli Iza.;) Edited May 19, 2012 by Iza. Quote
Kasia & Nemo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza. napisał(a):jeśli o moje zdjęcia chodzi to jak najbardziej sie zgadzam ;) Jeśli o podpis chodzi, to prosze imie i nazwisko moje napisać, czyli Izabela Babińska. ;) Dzięki, potem jeszcze napiszę, które chciałabym wziąć ;) edit: Więc do prezentacji wzięłabym 2 zdjęcia z 3 strony tego tematu. Są to chyba zdjęcia Miki ( ten dalmatyńczyk ) i Aza ( airedale terier ). Quote
MakeBelieve Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Hej :) Chciałabym się dowiedzieć trochę o tym klubie... Gdzie się on mieści? Czy ja (12 lat) mogę już w nim trenowac? Ile kosztuje tam uczestnictwo? No i w jakim minimalnym wieku musi byc pies, aby moc zacząć trenować? Quote
Ewa3 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Vini.']Hej :) Chciałabym się dowiedzieć trochę o tym klubie... Gdzie się on mieści? Czy ja (12 lat) mogę już w nim trenowac? Ile kosztuje tam uczestnictwo? No i w jakim minimalnym wieku musi byc pies, aby moc zacząć trenować?[/quote] trenujemy na Dojlidach Jeśli Twoi rodzice się zgodzą to oczywiście możesz trenować:) Z psem w kazdym wieku mozna cos robic;) Jesli chcesz dokładniejszych info pisz na PW ;) Quote
Dada Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Żeby ożywić trochę temat wstawię parę zdjęć Izy. :lol: cudnych zdjęć :loveu::loveu: Quote
plinka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://i38.tinypic.com/ks3ub.jpg Pierwsze zdjęcie na którym Joyuś wygląda jak facet,a nie panna Joykowa :lol: :loveu: Quote
Gopi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rzeczywiście cudne zdjęcia :loveu: Choć klątwa na zdjęcia mojego psa w biegu widzę nadal trwa ;) Czy mogę Żółtego przekleić na kolakowe forum? Quote
Iza. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Gopi']Rzeczywiście cudne zdjęcia :loveu: Choć klątwa na zdjęcia mojego psa w biegu widzę nadal trwa ;) Czy mogę Żółtego przekleić na kolakowe forum? Zdjęcia Twojego psa w ruchu tez są :cool3: A przyklejać jak najbardziej można ;) Quote
Dada Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 pLinka: Wygląda jak facet, bo ma na tej focie dwutygodniowy zarost :evil_lol: Ale właśnie został wykąpany, teraz jeszcze maszynką pyszczek i wysuszyc włoski :multi: Quote
plinka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dada napisał(a):pLinka: Wygląda jak facet, bo ma na tej focie dwutygodniowy zarost :evil_lol: haha no to już wiem czemu tak :lol: Dla mnie do zdjęć pozuje zawsze ogolony, uczesany, wykąpany i pachnący :loveu: :evil_lol: Quote
plinka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 YouTube - Radosny Pies trening Trening grupy początkującej z początku listopada Filmik by Ania od Blakiego :) Quote
Recommended Posts