Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciszę się, ze się foty podobają :loveu:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Iza. robisz super zdjęcia :D udało by Ci się kiedyś obfocić moje czarne? :razz:

Jasne :cool3:
Wybiorę się na trning to i Twoje czarne obfocwe :loveu:
Prawdopodobnie w następną sobotę ;) tylko nie wiem czy mnie Ewa wpuści :evil_lol:

plinka napisał(a):
Iza dzięki za Mikę :)
Masz więcej?

Jeszcze cos tam mam, ale nie obrobione jeszcze.
Postaram się dzisiaj tym zająć ;)

Posted

Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;) I teraz moje pytanie, czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora zdjęć ? Jeśli ktoś by się zgodził, to proszę mi napisać jak mam podpisać jego zdjęcia. Z góry dziękuję :cool3:

Posted (edited)

Kasia & Nemo napisał(a):
Witam, na informatyce dostaliśmy za zadanie przygotować prezentację multimedialną na dowolny temat. Ja przygotowuję na temat agility ;) I teraz moje pytanie, czy mogę wykorzystać w prezentacji zdjęcia zamieszczone w tym temacie, oczywiście z podpisem autora zdjęć ? Jeśli ktoś by się zgodził, to proszę mi napisać jak mam podpisać jego zdjęcia. Z góry dziękuję :cool3:

jeśli o moje zdjęcia chodzi to jak najbardziej sie zgadzam ;)
Jeśli o podpis chodzi, to prosze imie i nazwisko moje napisać, czyli Iza.;)

Edited by Iza.
Posted

Iza. napisał(a):
jeśli o moje zdjęcia chodzi to jak najbardziej sie zgadzam ;)
Jeśli o podpis chodzi, to prosze imie i nazwisko moje napisać, czyli Izabela Babińska. ;)

Dzięki, potem jeszcze napiszę, które chciałabym wziąć ;)

edit:
Więc do prezentacji wzięłabym 2 zdjęcia z 3 strony tego tematu. Są to chyba zdjęcia Miki ( ten dalmatyńczyk ) i Aza ( airedale terier ).

• 1 month later...
Posted

Hej :) Chciałabym się dowiedzieć trochę o tym klubie... Gdzie się on mieści? Czy ja (12 lat) mogę już w nim trenowac? Ile kosztuje tam uczestnictwo? No i w jakim minimalnym wieku musi byc pies, aby moc zacząć trenować?

Posted

[quote name='Vini.']Hej :) Chciałabym się dowiedzieć trochę o tym klubie... Gdzie się on mieści? Czy ja (12 lat) mogę już w nim trenowac? Ile kosztuje tam uczestnictwo? No i w jakim minimalnym wieku musi byc pies, aby moc zacząć trenować?[/quote]

trenujemy na Dojlidach
Jeśli Twoi rodzice się zgodzą to oczywiście możesz trenować:)
Z psem w kazdym wieku mozna cos robic;)

Jesli chcesz dokładniejszych info pisz na PW ;)

Posted

Rzeczywiście cudne zdjęcia :loveu: Choć klątwa na zdjęcia mojego psa w biegu widzę nadal trwa ;) Czy mogę Żółtego przekleić na kolakowe forum?

Posted

[quote name='Gopi']Rzeczywiście cudne zdjęcia :loveu: Choć klątwa na zdjęcia mojego psa w biegu widzę nadal trwa ;) Czy mogę Żółtego przekleić na kolakowe forum?

Zdjęcia Twojego psa w ruchu tez są :cool3:
A przyklejać jak najbardziej można ;)

Posted

pLinka:
Wygląda jak facet, bo ma na tej focie dwutygodniowy zarost :evil_lol: Ale właśnie został wykąpany, teraz jeszcze maszynką pyszczek i wysuszyc włoski :multi:

Posted

Dada napisał(a):
pLinka:
Wygląda jak facet, bo ma na tej focie dwutygodniowy zarost :evil_lol:

haha no to już wiem czemu tak :lol:
Dla mnie do zdjęć pozuje zawsze ogolony, uczesany, wykąpany i pachnący :loveu: :evil_lol: