plinka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ale fajnie pooglądać fotki :) oo Lucky :roll: Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ooo, patrzcie, klub będzie miał coraz więcej smallików jak dobrze pójdzie ^^ Hehe :) Ah ta zakochana Tasja z Rudym... :) Quote
martita Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Beda jakies fotki z ostatnich pracowitych treningow???:razz: Quote
martita Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 EEE, a taka ciekawa bylam. To wszystko przez Ciebie:evil_lol::placz: Quote
plinka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ha :diabloti: no dobra, poszukam coś tam dla Ciebie ;) Quote
Aysel Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A wiecie co ja na wystawie w Białym słyszałam? :diabloti: Może robię offtopa, ale muszę to napisać, bo nieźle się z tego uśmiałam. Jakaś kobitka z facetem stoi i obserwuje Rudego. Akurat na chwilę zatrzymałam się koło nich, bo odpisywałam na smsa. Nagle słyszę 'zobacz jak on ładnie ćwiczy' - facet. A kobita 'zobacz jaki on wychudzony! żebra mu widać! pewnie go specjalnie nie karmi, dlatego tak ćwiczy!':mad: Głodzisz psy, nieładnie :mad: Quote
Feigned Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Esotiq napisał(a):A wiecie co ja na wystawie w Białym słyszałam? :diabloti: Może robię offtopa, ale muszę to napisać, bo nieźle się z tego uśmiałam. Jakaś kobitka z facetem stoi i obserwuje Rudego. Akurat na chwilę zatrzymałam się koło nich, bo odpisywałam na smsa. Nagle słyszę 'zobacz jak on ładnie ćwiczy' - facet. A kobita 'zobacz jaki on wychudzony! żebra mu widać! pewnie go specjalnie nie karmi, dlatego tak ćwiczy!':mad: Głodzisz psy, nieładnie :mad: hahah :roflt: dobre :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Hahaha ;p Ukazałaś prawdziwe oblicze Ewy, hihi ^^ Madzia, nie wstane jutro na zajęcia :) Będziesz płakać? ^^ Jakby co (sory, nie chce mi sie eska pisać) ja bede tak ok. 11.20 :) To tak sie spotykamy, czy każda oddzielnie idzie na plac?:) Quote
Feigned Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Vini. napisał(a):Hahaha ;p Ukazałaś prawdziwe oblicze Ewy, hihi ^^ Madzia, nie wstane jutro na zajęcia :) Będziesz płakać? ^^ Jakby co (sory, nie chce mi sie eska pisać) ja bede tak ok. 11.20 :) To tak sie spotykamy, czy każda oddzielnie idzie na plac?:) wsio ryba :evil_lol: jak ci sie nie bedzie chcialo czekac to idz :cool3: Quote
Ewa3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 no tak:lol: Tasja wiecznie za gruba a Rudy za chudy:eviltong: Quote
MakeBelieve Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 O! Jeszcze sama sie przyznaje! :D Quote
martita Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ewa, ten rudy kundelek jest Twoj????Wow!:p Quote
plinka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jaki kundel :-o, toż to Kelpiak :eviltong: nie wiesz? Quote
Feigned Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 haha no a jak ! kelpie jak się patrzy :diabloti: Quote
martita Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Te uszy go zdradzily;)Nie uwierze, hehehe. plinka, a ja nadal czekam... Quote
plinka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 spoko, przypomniałam sobie jak wątek się odświeżył :diabloti: przy dobrych wiatrach jutro coś wrzucę, już się część załadowała ;) Quote
Ewa3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ale ja nigdzie nie napisałam ze on jest mój:cool3: Kelpie od uszu do ogona nie ma co:lol: Quote
plinka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 martita napisał(a):plinka, a ja nadal czekam... no więc tak pokrótce ;) świetnie się nawiliśmy - intensywne treningi nie ma co :lol: new Jimmy Quote
Ewa3 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ZMIANY ZMIANY ZMIANY!! Teraz nazywamy sie KONTRAST www.kontrast-bialystok.pl Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ewa do szkoły, a nie na dogo o 8 :eviltong: Ja się tyle tego adresu naszukałam, a Ty nic nie mówisz, że na dogo wrzuciłaś :p Jak będzie wiosna to Was odwiedzę kontrasty :loveu: Zmieńcie tytuł tematu :) Quote
Feigned Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 strona suuuper :loveu: ja już jestem ciekawa reakcji Axela jak wrócimy na plac po "krótkiej" nieobecności :evil_lol: mam nadzieję, że się będzie przyzwoicie dziecko zachowywało.. btw, ten śnieg to mógłby już stopnieć :shake: Quote
Recommended Posts